23 / 07 / 2024

Zeytinburnu Ulucami ne zaman açılacak

Zeytinburnu Ulucami ne zaman açılacak

Zeytinburnu Ulucami ibadete açıldı, Açılış Törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yanı sıra İstanbul İl Müftüsü Rahmi Yaran, Eyüp Kaymakamı ve Zeytinburnu Kaymakam Vekili Abdullah Dölek de katıldı...

Zeytinburnu'nda 3 katlı ticaret fonksiyonlu bina satılıyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Zeytinburnu Belediyesi, Merkezefendi mahallesinde yer alan 3 katlı ticaret fonksiyonlu binayı satıyor. Peki gayrimenkulün muhammen satış bedeli ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Bab İstanbul'da satışlar başladı! Zeytinburnu'na 153 konutluk yeni proje!

Bab İstanbul projesinde konut satışları başladı. İstanbul Zeytinburnu'nda yükselen projede teslimler 23 ay sonra yapılacak. Peki Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? 

Ay Güneş İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Güneş İnşaat Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Çamur tarafından kuruldu.

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otellerine 1 milyar 3 milyon TL değer biçti!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve Ibis'e ait 30 Haziran 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otelinin değeri ne kadar oldu?

Zeytinburnu kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Zeytinburnu Belediyesi tarafından hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat ilerliyor. Zeytinburnu Belediye Başkanı Belediye Başkanı Ömer Arısoy çalışmalarda gelinen son nokta hakkında açıklamalarda bulundu.

KİPTAŞ Zeytinburnu Locamahal kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

KİPTAŞ tarafından devam eden Zeytinburnu Locamahal kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden projede gelinen son aşama hakkında bilgi paylaştı. 

Zeytinburnu Buz Pisti’nin inşaatında son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile birlikte inşaatı süren ve tamamlandığında Türkiye’nin en büyük ve kompleks tesisi olacak olan Zeytinburnu Buz Pisti’ndeki çalışmaları inceledi. 

Yeni Zeytinburnu İlçe Emniyet Binası'nın temeli atıldı!

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü, yeni binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. 1 bodrum kat,  zemin ve 3 normal kattan meydana gelecek Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Millet Bahçesi’ne komşu olacak.

Zeytinburnu kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

 Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, ilçedeki Telsiz, Çırpıcı, Merkezefendi İETT Blokları ve Beştelsiz Mahallesi’ndeki  kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bazı açıklamalar yaptı.

İBB'den Deniz Feneri'ne Zeytinburnu'nda bedelsiz gayrimenkul tahsisi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin mülkiyetine geçen Zeytinburnu'ndaki yaklaşık 4 bin metrekarelik taşınmaz, bedelsiz 10 yıl süreyle Deniz Feneri Derneği'ne tahsis edildi...

Hazine'nin Zeytinburnu'ndaki gayrimenkulü belediyeye devredildi!

Zeytinbunu İlçesi'ne bağlı Merkezefendi Mahallesi'ndeki Hazine'ye ait gayrimenkul bedelsiz olarak Zeytinburnu Belediye Başkanlığına devredildi...

Manisa Ulucami yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ulucami ve çevresinde yaklaşık 6 yıldır sürdürdüğü kentsel planlama çalışmasıyla, tarihi ibadethaneyi yeniden gün yüzüne çıkardı.

Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesi imar değişikliği askıya çıktı!

Zeytinburnu İlçesi'ne bağlı Seyitnizam Mahallesi sınırları içerisindeki bazı alanlara ilişkin imar değişikliği askıya çıktı..

Zeytinburnu Ulucami ne zaman açılacak Haberi

Zeytinburnu Ulucami ne zaman açılacak


Zeytinburnu Ulucami ibadete açıldı, açılış Törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yanı sıra İstanbul İl Müftüsü Rahmi Yaran, Eyüp Kaymakamı ve Zeytinburnu Kaymakam Vekili Abdullah Dölek, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Yusuf Tülün ile vatandaşlar katıldı.


Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayan törende konuşan Başkan Kadir Topbaş, mabetlerin bizim değerlerimizi ve kimliğimizi yansıttığını belirterek, caminin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. İstanbul’da yaşamanın ve bu şehre hizmet etmenin çok büyük bir gurur olduğunu ifade eden Kadir Topbaş, şöyle konuştu;


“Dualarda buluşulan Ramazan-ı Şerif ayının böyle mübarek bir Cuma gününde sizlerle birlikte olmaktan dolayı Rabbime hamd ediyorum. Ramazan ayının rahmet ve bereketinin tüm dünya Müslümanlarını kuşattığı bir iklimde cami açılışı yapmak büyük bir gurur. Camilerimiz türbelerimiz ve çeşmelerimiz bizim kimliğimizdir...