29 / 04 / 2024

Zeytinburnunda arsa firmalar

Zeytinburnunda arsa firmalar

Zeytinburnu konum olarak, doğusunda Fatih, kuzeydoğuda Eyüp, kuzeyinde Bayrampaşa, batısında Güngören, Bakırköy, kuzeybatısında Esenler, güneyinde ise Marmara Denizi’yle çevrilidir.

Uygun fiyatlı ev alabilmenin tek yolu yeni arsa üretiminden geçiyor!

Sektörün yeni konut üretebilmesi için arsa üretilmesi gerektiğini söyleyen FCTU Yönetim Kurulu Başkanı  Gülçin Okay, vatandaşların yeni ev alabilmeleri ve inşaat firmalarının da uygun fiyatlarla ev yapabilmesinin tek yolu yeni arsa üretilmesinden geçtiğini söyledi. 

Havza OSB yatırımcılarına bedelsiz arsa tahsisi müjdesi!

Samsun Valisi Zülkif Dağlı yaptığı açıklamada "Bedelsiz arsa tahsisi başta olmak üzere Havza OSB'ye yatırım yapacak firmalar birçok avantaja sahipler" dedi.

Diyarbakır Tekstil İhtisas OSB'de 60 firmaya arsa tahsis edildi!

İstanbul’da işçi bulmakta zorlanan tekstil ve hazır giyim firmaları Diyarbakır’a yöneldi. Diyarbakır Tekstil İhtisas OSB'de 60 firmaya arsa tahsis edildi.

İnşaat firmaları İzmir'de arsa arayışında!

Yatırım danışmanı Nafiz Gönen, büyük inşaat firmalarının İzmir’de arazi arayışı içinde olduklarını vurguladı. Gönen, bölgeyi beyaz yakalıların tercih ettiğini vurguladı.

KGF kredileri arsa ve ev harcamalarına gidiyor!

Kredi Garanti Fonu (KGF) kredileri 140 milyar liraya ulaştı. KGF kredileri birçok firmaya kaynak oluyor. Firmalar aldığı kaynak ile lüks otomobil, arsa, ev gibi harcamalara giriyor.

Yatırımcıya ruhsatı hazır arsa tahsis edilecek!

Şartları yerine getiren yatırımcıya ÇED izinlerinin bile devlet tarafından alındığı hazır arsa teslim edilecek. İhalelerde de vatandaş yararı gözetilecek, en çok para veren değil, en ucuz elektriği satacak firmalar öne geçecek.

Termik santral kurmak isteyenlere devlet hazır arsa verecek!

Şartları yerine getiren yatırımcıya ÇED izinlerinin bile devlet tarafından alındığı hazır arsa teslim edilecek. İhalelerde de vatandaş yararı gözetilecek, en çok para veren değil, en ucuz elektriği satacak firmalar öne geçecek.

Kâr eriyor, inşaatta küçük firmalar dayanamayacak!

Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, dövizdeki yükseliş, arsa -kredi maliyetlerindeki artışın inşaatta kâr marjını düşürdüğüne işaret ederek, "Büyük firmalar daha büyük işler yapacak" dedi.

Ataşehir'de inşaat firmaları kentsel dönüşüme yöneldi!

Ataşehir'de arsa stoku azaldı, inşaat firmaları kentsel dönüşüme yöneldi. 2015 Yılının İlk 7 Ayında Ataşehir'de 3 bin 921 adet gayrimenkul satışı gerçekleşti.

İnşaat firmaları kentsel dönüşüme yöneldi!

Ataşehir’de lüks konutların metrekare fiyatları 10 bin TL seviyelerine çıktı, arsa stoku azaldı, inşaat firmaları kentsel dönüşüme yöneldi.

Marmaris'te bina yapılacak arsa kalmadı!

Türkiye'nin gözde turizm 2 merkezlerinden Marmaris'te, arsa sıkıntısı nedeniyle inşaat firmalarının son dönemde "tercihli alan" statüsünde yerlerde bulunan otelleri yıkarak yerine lüks konutlar yapması dikkat çekiyor.

Marmaris'te arsa bitti!

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Marmaris'te, arsa sıkıntısı nedeniyle [şaat firmalarının son dönemde "tercihli alan" statüsünde yerlerde bulunan otelleri yıkarak yerine lüks konutlar yapması dikkat çekiyor.

Marmaris'te arsa kalmadı tercih değişti!

Marmaris'te, inşaat firmalarının son dönemde birçok rezidans yaparak satışa sunması dikkat çekiyor. Yaşanan arsa sıkıntısı nedeniyle bazı turistik tesislerin yıkılarak yerine fiyatları 2 milyon liraya kadar çıkabilen lüks daireler yapılıyor.

Zeytinburnunda arsa firmalar Haberi

Zeytinburnunda arsa firmalar

Zeytinburnu ilçesinin en önemli özelliği yakın zamana kadar kaçak ve çarpık yapılaşmanın en yoğun olduğu bölgelerden birisi olmasına rağmen kısa sürede hızlı bir dönüşümle farklı bir çehreye dönmesi olmuştur. Zeytinburnu’ndaki bu dönüşümdeki en büyük etkenlerden ikisi; sanayi yapılaşmalarının hızla şehir dışına taşınmasıyla ortaya çıkan arsa stoku ve konumundan kaynaklı ulaşım avantajıdır. Yalnızca D-100 vasıtasıyla değil, deniz ve demiryolu vasıtasıyla da ulaşım için elverişli bir bölgedir. Bakırköy’e yakın olması, bölgeden geçen iki farklı demiryolu hattı (Sirkeci-Halkalı hattı ve Aksaray-Havalimanı hattı )da ulaşım kolaylığına örnektir. Marmaray Projesi’nin Kazlıçeşme İstasyonu Zeytinburnu İlçesi sınırları içerisinde kalmaktadır. Marmarayla bağlantısı olan 3,5 km. uzunluğundaki Şişhane- Yenikapı metrosunun Haliç metro geçiş köprüsü üzerinde yer alan Haliç istasyonu ile Yenikapı istasyonu da tarihinde açılmıştır. Söz konusu hat...