12 / 05 / 2024

zeytinköy projesi antalya

zeytinköy projesi antalya

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, katıldığı ANTİAD toplantısında kentsel dönüşüm projelerine değindi. Zeytinköy için uygulayacakları sosyal kalkınma projesinin ardından bambaşka bir kimliğe bürüneceğini söyledi.

Antalya Zeytinköy’de dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Zeytinköy bölgesinde şehirleşme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

TOKİ Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran'da!

Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı ihalesi 5 Haziran'da!

Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 5 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Antalya Zeytinköy'de tapu sevinci!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Zeytinköy Mahallesi'nde gerçekleştirilen tapu dağıtım töreninde, Muratpaşa'da 'Çözülemez' denen sorunları çözdüklerini söyledi. 

Antalya Zeytinköy'deki hastanenin kaçak alanları yasallaşacak mı?

Zeytinköy bölgesinde inşaatı biten özel hastane alanının kaçak bölümleri emsal artışı ile yasalaştırılmak istenirken örnek teşkil edeceğinden kaçağı bulunan oteller adeta pusuya yattı.

Babacan Yapı Sefaköy projesi nerede?

Babacan Yapı Küçükçekmece Sefaköy'de yeni projeye hazırlanıyor. Projede konut, ofis ve ticaret alanları olacak. 16 bin 527 metrekare alanda yükselecek olan Babacan Yapı Sefaköy projesi nerede?

Babacan Yapı Sefaköy projesi yaza başlıyor!

Babacan Yapı Sefaköy projesi için çalışmalara devam ediyor. Rezidans, ofis ve ticaret alanlarının yer alacağı Babacan Yapı Sefaköy projesinin yaz aylarına yetiştirilmesi planlanıyor. Babacan, proje arsasını 70 milyon TL'ye almıştı...

Sea Pearl Ataköy projesi nerede?

Sea Pearl Ataköy'de daire teslimlerinin 2017 yılı Temmuz ayında yapılması planlanıyor. Projenin E5 ve Basın Express yolu üzerinden TEM ile bağlantısı bulunuyor. Peki Sea Pearl Ataköy projesi nerede?

20 soruda Sea Pearl Ataköy projesi!

Sea Pearl Ataköy projesi kimin? Sea Pearl Ataköy'de fiyatlar ne kadar? Sea Pearl Ataköy'de aidatlar ne kadar olacak? Sea Pearl Ataköy ödeme seçenekleri neler? İşte tüm detaylar...

Kuzu İnşaat Sea Pearl Ataköy projesi!

Daire teslimlerinin 2017 yılı Temmuz ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Kuzu İnşaat Sea Pearl Ataköy projesi 2,7 milyar dolar yatırım bedeli ile yükseliyor. Projenin ilk etabı 631 adet daireden oluşuyor.

Still İstanbul Adoria Kurtköy projesi!

Still İstanbul Adoria Kurtköy projesi Yeşilyurt İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Yarın görücüye çıkacak olan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.

Torunlar İnşaat Alibeyköy projesi!

Torunlar İnşaat Alibeyköy projesi 515 bin 977 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Bu ay içerisinde satışa çıkması planlanan proje İstanbul Alibeyköy Eyüp'te hayata geçiriliyor.

Yaşam Köyü projesi 5 milyon euro hibe aldı!

Tepebaşı Belediyesi'nin Aşağı Söğütönü'nde uygulayacağı Yaşam Köyü projesi İspanya'da tanıtıldı. Yaşam Köyü; mevcut binaların iyileştirilmesi, ulaşım, iletişim ve bilişim teknolojiler olmak üzere üç ana konuyu kapsayacak.

zeytinköy projesi antalya Haberi

zeytinköy projesi antalya

Türel bir diğer kentsel dönüşüm türünün ise tarihi alanlardaki kentsel yenileme olduğunu ve bunu Balbey'de gerçekleştireceklerini ifade etti.

Antalya Biiyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya İşadamları Derneği'nin (ANTİAD) toplantısına konuk oldu. Başkan Türel, bugüne kadar yapılan yatırımlarla ve yeni projelerle ilgili işadamlarına bilgiler verip, sorularını yanıtladı. Geleceğin Antalya'sını inşa edeceklerini dile getiren Türel konuşmasına ulaşım ile ilgili hayata geçireceklerini projeleri anlatarak başladı. Antalya'ya yeni cazibe merkezleri kazandıracaklarını ve sinemanın merkezi haline getireceklerini ifade eden Türel Kültür Bakanı Ömer Çelik ile birlikte gerçekleştirdiği ABD gezisi hakkında bilgi verdi. 


Kepealtı-Santrarde sona yaklaşıldı 


Antalya'da uygulayacakları kentsel dönüşüm projelerini aktaran Başkan Türel, eskiyen şehirlerin yenilenmesi, depreme dayanıklı yapıların ortaya çıkması ve modern şehirciliğin kentsel dönüşümle yapılmasının kaçınılmaz olduğunu belirtti. Başkan Türel, "Bundan kaçmak mümkün değildir. Şehirlerimizi...