02 / 05 / 2024

Zeytinli Konutları çekiliş

Zeytinli Konutları çekiliş

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımı tamamlanarak halkın hizmetine sunulan Zeytinli Konutları’nın satışında çekiliş ya da kura olmadığını ve isteyen her vatandaşın Zeytinli Konutları’ndan daire alabileceğini söyledi.

Deprem konutlarının kura çekilişi yarın başlıyor: 75 bin vatandaşa güvenli konutlar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki konut çalışmalarındaki son durumu paylaştı ve yarından başlayarak kura çekilişiyle beraber 75 bin vatandaşa oturabilecekleri o güvenli konutları teslim etmeye başlayacaklarının altını çizdi. 

Elazığ deprem konutlarının kura çekilişi yapıldı!

Elazığ'da yaşanan depremden sonra hayata geçirilen konutların kura çekilişi yapıldı.

Kocasinan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak'ta!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın en büyük Kentsel Dönüşüm Projeleri arasında yer alan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

Bursa Gemlik'teki sosyal konutların kura çekilişi 19 Ocak'ta!

Bursa Gemlik Cihatlı Mahallesi'nde hayata geçirilen sosyal konutların kura çekilişi 19 Ocak'ta yapılacak.

Ataşehir Emekevler Atapark Konutları kura çekilişi 18 Nisan'da!

Emekevler Atapark Konutları 3. kura çekilişi, noter huzurunda 18 Nisan Çarşamba günü saat 14:00’de Ataşehir Belediye Başkanlığı 7. kat Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap kura çekilişi 28 Nisan 2018!

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap kura çekilişi 28 Nisan 2018 tarihinde yapılacak. Başvuruların kabul edilmeye başlandığı proje toplam 1.508 adet daireden oluşuyor. 

TOKİ Develi 2. Etap Konutları'nın kura çekilişi yapıldı!

TOKİ ile Develi Belediyesi'nin ortaklığında inşa edilen TOKİ Develi 2. Etap Konutları'nın kura çekilişi yapıldı...

Kayaşehir TOKİ Konutları kura çekilişi!

TOKİ Kayaşehir Konutları için kura çekilişi 4 Ekim'de yapılacak. Taksit ödemelerinin minimum 603, 15 TL'den başladığı proje için başvurular 20 Eylül'de sona eriyor...

Emlak Konut Başkent Emlak Konutları kura çekilişi!

Toplam 1.901 daire ve 30 ticari birimden meydana gelen Başkent Emlak Konutları'nda satışlar kura yöntemiyle yapılacak. İşte Emlak Konut Başkent Emlak Konutları kurası çekilişi...

Gebze Emlak Konutları 3. Etap kura çekilişi yarın!

Başvuru sürecinin sona erdiği Gebze Emlak Konutları 3. Etap projesinin kura çekilişi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Emlak Konutları Gebze 3. Etap kura çekilişi ne zaman?

Emlak Konutları Gebze 3. Etap projesinde toplamda 1.905 daire kura çekilişi ile satışa çıkıyor. Peki Emlak Konutları Gebze 3. Etap kura çekilişi ne zaman?

Gebze Emlak Konutları 3. Etap kura çekilişi 20 Kasım'da!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap projesine yer alan 1.905 adet daire kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Kura çekilişinin 20 Kasım'da yapılacağı projede başvurular başladı.

TOKİ Konya Taşkent Konutları kura çekilişi!

Toplam 108 adet dairenin bulunduğu projede kura heyecanı başladı. İşte TOKİ Konya Taşkent Konutları kura çekilişi...

Zeytinli Konutları çekiliş Haberi

Zeytinli Konutları çekiliş


Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımı tamamlanarak halkın hizmetine sunulan Zeytinli Konutları’nın satışında çekiliş ya da kura olmadığını ve isteyen her vatandaşın Zeytinli Konutları’ndan daire alabileceğini söyledi.


DAİRELER ÇEKİLİŞSİZ-KURASIZ SATIŞA SUNULDU


İlçedeki konut ihtiyacını ortadan kaldırmak ve vatandaşın hayat standardını yükseltmek için çalışan Şehitkamil Belediyesi, bu amaçla 3 bloktan oluşan Zeytinli Konutları’ndaki 147 adet 2+1 dairenin yapım aşamasını tamamladı. Selimiye Mahallesi’nde inşa edilerek halkın hizmetine sunulan Zeytinli Konutları’nın satışında çekiliş ya da kura yapılmayacak. Banka kredisi kullanımına uygun olan Zeytinli Konutları’nın satışı peşin olarak gerçekleştirilecek.



SATIŞLAR 5 AYRI FİYAT KATEGORİSİNE GÖRE YAPILACAK


Zeytinli Konutları’na ilişkin açıklamada bulunan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, “Onat Kutlar Selimiye bölgesinde daha önce yapmış olduğumuz kamulaştırma çalışmaları neticesinde ilk etapta 3 bloktan oluşan 147 adet 2+1 daireyi bitirdik. Şu anda...