08 / 05 / 2024

Ziad Al Bassam

Ziad Al Bassam

Al Bassam Group Üst Yöneticisi (CEO) Bassam, Türkiye'de gayrimenkul sektörüne yatırım yapmak için Sumou Holding ile Suudi Arabistan'da yeni bir fon kurma kararı aldıklarını söyledi.

Al Bassali İnşaat Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Bassali İnşaat Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alı Maroof Rah Raheem ve Bassam Zayer Sa Azzawı ortaklığında kuruldu.

Al Bassam Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Bassam Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bassam Alshadad Almohammad tarafından kuruldu. 

Al Bassam Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Bassam Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Bassam Basbous tarafından kuruldu.

Al Helwani İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Helwani İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ziad Al Helwani tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta Karadeniz Han Apartmanı'nda kuruldu.

Araplar, Türkiye'de 1 milyar dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak!

Al Bassam Group Üst Yöneticisi (CEO) Bassam, Türkiye'de gayrimenkul sektörüne yatırım yapmak için Sumou Holding ile Suudi Arabistan'da yeni bir fon kurma kararı aldıklarını söyledi.

Panaroma Al Hadara İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panaroma Al Hadara İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Almaroti Samar Mohammed A, E. Sayed Mansour Elsayed Hussein, Ziad Daboul tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim'de kuruldu

Hangi alışveriş merkezleri kapanacak?

Son yılların en popüler konularından birisi alışveriş merkezleri... 1980'lerin sonlarına doğru Galeria ile İstanbul'da başlayan alışveriş merkezi rüzgarı 1990'larda yaşanılan krizlerin etkisiyle dalgalı bir seyir izlemişti. Son 5 yılda ise bir fırtınaya d

Adil Bey Konut Satın Alırken Nelere Dikkat Ediyor? - 2

Bu yazımızda da konut alıcısı Adil Bey, konut ya da konut projesinden yer satın alırken dikkat edilmesi gerektiğini düşündüğü hususları da şu şekilde sıralamaya devam etti:

Adil Bey konut satın alırken nelere dikkat ediyor? -1

Konut alıcısı Adil Bey, konut satın almanın insan yaşamının en önemli kararlarından biri olduğunu, konunun yasal, ekonomik, sosyal, kültürel, teknik, bürokratik ve psikolojik birçok boyutu bulunduğunu bilmektedir. Bu nedenle, konut satın almadan ya da bir

Konut alıcısının 2008'e bakışı

Yılsonlarında değerlendirme yapma kervanına bu yıl konut alıcısı Adil Bey de katıldı ve yorumunu yaptı: "Durağan dönemler bir fırsat olarak algılanmalıdır..."

Alışveriş merkezleri emlak fiyatlarını nasıl ve neden etkiliyor?

Ülkemizde gayrimenkul sektöründe en fazla hareket alışveriş merkezleri alanında yaşanıyor. Bu yarış sayesinde son yıllarda neredeyse bitişik nizam alışveriş merkezlerine sahip olduk.

Konut alıcısı Adil Bey

Elektronik Mühendisi Adil Bey 33 yaşında, evli, bir çocuklu. Özel sektörde, iyi bir şirkette müdür. Eşi, bir firmada İnsan Kaynakları uzmanı. Uzun süredir, konut almayı kafalarına koymuşlar. Ama kafaları karışıkmış. Nedenini öğrenmeye çalışıyoruz, Adil Be

Gayrimenkul satın alırken dikkat edilecek 7 nokta!

Konut başta olmak üzere her türlü taşınmaz alım satımı ve kullanımı sırasında ödemekle yükümlü olduğunuz harç ve vergiler neler? Mali yükümlülükler konusunda dikkat edilmesi gereken önemli noktalar neler? "Emlak değeri-rayiç değer" ayrımı neden önemli? Al

Ziad Al Bassam Haberi

Ziad Al Bassam

Al Bassam Group Üst Yöneticisi (CEO) Ziad Al Bassam, "Türkiye'de gayrimenkul sektörüne yatırım yapmak için Sumou Holding ile Suudi Arabistan'da yeni bir fon kurma kararı aldık. Toplam büyüklüğü 1 milyar doları bulacak olan bu fonla, Türkiye'deki bazı kamu şirketleri ile iş birliği yaparak çeşitli gayrimenkul yatırımları gerçekleştireceğiz" dedi.


Uluslararası Yatırım Zirvesi'ndeki "Körfez İşbirliği" başlıklı özel oturumda konuşan Ziad Al Bassam, Al Bassam Group ve Sumou Holding'in, Türkiye'de gayrimenkul sektörüne yatırım yapmak için Sumou Holding ile Suudi Arabistan'da yeni bir fon kurma kararı aldıklarını belirtti.


Al Bassam, toplam büyüklüğü 1 milyar doları bulacak olan bu fonla, Türkiye'deki bazı kamu şirketleri ile iş birliği yaparak çeşitli gayrimenkul yatırımları gerçekleştireceklerini kaydetti.


Suudi Arabistanlı şirketlerin Türk şirketleriyle daha fazla işbirliğine imza atmak istediğini vurgulayan Al Bassam,...