19 / 05 / 2024

Ziad Daboul

Ziad Daboul

Panaroma Al Hadara İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Almaroti Samar Mohammed A, E. Sayed Mansour Elsayed Hussein, Ziad Daboul tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim'de kuruldu

S Ve Z Group Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Ve Z Group Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ziad Haznavi ve Salih Elalo ortaklığında kuruldu.

Toopass Emlak Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toopass Emlak Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Ziad Ahmad Abu Supoh tarafından kuruldu.

Al Majd İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Majd İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Hamam Dabol, Manal Daboul, Abdulraheem Daaboul ve Mohammad Zıyad Daher ortaklığında kuruldu. 

Ziad Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziad Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Zıad Zarour imzasıyla kuruldu.

Al Helwani İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Helwani İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ziad Al Helwani tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta Karadeniz Han Apartmanı'nda kuruldu.

Albassam Group gayrimenkule 2 milyar lira yatıracak!

Suudi Arabistan merkezli Albassam Group CEO'su Ziad Albassam, Albassam Group ve Sumou Holding'in Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapmak için Suudi Arabistan'da 2 milyar lira büyüklükte yeni bir fon kuracak.

Taıba Turizm Gıda İnşaat Reklam İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taıba Turizm Gıda İnşaat Reklam İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de, 9 Mart 2015'te Ahmad Daboul Müdürlüğü'nde kuruldu.

Panaroma Al Hadara İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panaroma Al Hadara İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Almaroti Samar Mohammed A, E. Sayed Mansour Elsayed Hussein, Ziad Daboul tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim'de kuruldu

Sada Turizm Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sada Turizm ve Taşımacılık Otomotiv Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Fihan Monir M Albugmi, M.Ziad Fattah ve Zaki Cheikho tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Damac Properties, Torun Tower projesine ortak olmak istiyor!

Ortadoğu 'nun en büyük özel gayrimenkul şirketi olan Damac Properties 'in Başkan Yardımcısı Ziad Shibl, Torunlar Grubu 'nun Esentepe 'de inşa edeceği Torun Tower projesine ortak olmayı düşündüklerini belirtti

Ziad Daboul Haberi

Ziad Daboul

Panaroma Al Hadara İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Almaroti Samar Mohammed A, E. Sayed Mansour Elsayed Hussein, Ziad Daboul tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim'de kuruldu. 


Panaroma Al Hadara İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Panaroma Al Hadara İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Merter, A.Nafiz Gürman Mahallesi, A. Kutsi Tecer Caddesi, No:7 Kat:2...