18 / 05 / 2024

zihinsel engelliler merkezi manisa

zihinsel engelliler merkezi manisa

Manisa Organize Sanayi Bölgesi tarafından yaptırılan 120 kişi kapasiteli, zihinsel engellilere iş ve misafirhanesinde konaklama imkanı sağlayacak 'Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri Merkezi'nin hizmete girmesi için Korumalı İşyeri Mevzuatı'nda değişiklik yapılması beklendiği bildirildi.

Eyüpsultan'daki Osmanlı Parkı bedelsiz olarak ilçe belediyesine tahsis edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun rekreasyon ve engelliler merkezi inşa etmeyi planladığı Eyüpsultan’daki İSKİ mülkiyetinde bulunan Osmanlı Parkı, Eyüpsultan Belediyesi’ne bedelsiz olarak 10 yıllığına tahsis edildi. 

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan İdlib'e yetim ve engelliler için yaşam merkezi!

Türkiye Diyanet Vakfı İdlib'de yetim ve engelli aileleri için yaşam merkezi inşa ediyor. İnşa edilecek rojede, 100 ailenin barınacağı 100 konutun yanı sıra cami, okul, sağlık ve kültür merkezi de olacak...

3 ayda 40 engelsiz gündüzlü yaşam merkezi açtık!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada son 3 ayda engelliler için 40 gündüzlü yaşam merkezi açtıklarını söyledi.

Bursa Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi'nin inşaatı başladı!

Bursa Nilüfer Belediyesi ve hayırseverler tarafından inşa edilecek Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi'nin inşaatı başladı. 8 bin 700 metrekare inşaat alanına sahip projenin yakın zamanda açılması planlanıyor.

Gaziantep Engelsiz Yaşam Merkezi Ekim'de açılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 2018 Ekim ayında hizmete açılacak olan Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki işitme, konuşma ve zihinsel engellilere yönelik özel eğitim bölümleri farkındalık oluşturacak. 

Yaşlılar için gündüz bakım merkezi kurulabilecek!

Mevcut uygulamada yalnız engelliler için faaliyet gösteren gündüz bakım merkezi Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile yaşlılar için de kurulabilecek..

Osmangazi’ye yeni yaşam merkezi inşa ediliyor!

Osmangazi Belediyesi, içerisinde yaşlılar için huzurevi, alzheimer hastaları için günlük bakım evi ve zihinsel engelli çocuklar için bakım merkezinin yer alacağı Kaliteli Yaşam Merkezi için çalışmalarına devam ediyor.

Bizim Ev Engelliler Yaşam Merkezi modern binasına kavuşuyor!

Bursa Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi çok daha donanımlı ve kapsamlı bir binaya kavuşuyor. Yeni bina 19 Mayıs Mahallesi'nde yükselecek.

Şanlıurfa Akçakale'de yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Şanlıurfa Akçakale Belediyesi, vizyon projelerin temelini attı. Belediye hizmet binası, engelliler merkezi ve kreşin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Pendik'e Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi!

Pendik Belediyesi'nin Çamlık Mahallesi'nde hayata geçireceği Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin inşaatı başladı. Proje 4 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yükselecek.

Manisa Korumalı İş Merkezi tamamlanıyor!

Zihinsel engelli çocukların meslek edinmeleri ve yeteneklerini geliştirmeleri amacıyla Manisa OSB tarafından yapımı tamamlanan Korumalı İş Merkezi'nin bitme aşamasına geldiğini belirten AK Parti Milletvekili Selçuk Özdağ, açılışı ocak ayında yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Edirne Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

Edirne Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan "Engelsiz Yaşam Merkezi", 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde hizmete başlıyor.

Şanlıurfa Engelli Koordinasyon Merkezi hizmete açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlamında engellileri hayata bağlayacak donanımda olan Engelliler Koordinasyon Merkezi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Vali Güngör Azim Tuna ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin katılımıyla açıldı.

zihinsel engelliler merkezi manisa Haberi

zihinsel engelliler merkezi manisa


Manisa Organize Sanayi Bölgesi tarafından yaptırılan 120 kişi kapasiteli, zihinsel engellilere iş ve misafirhanesinde konaklama imkanı sağlayacak 'Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri Merkezi'nin hizmete girmesi için Korumalı İşyeri Mevzuatı'nda değişiklik yapılması beklendiği bildirildi.


İnşaatı biten merkezin faaliyete geçmesi konusunda yaşanan mevzuat sorununu aşabilmek amacıyla yapımı tamamlanan Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri Merkezi'nde toplantı düzenlendi. Merkezin Türkiye'de ilk ve tek olduğunu söyleyen Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, mevzuatın değiştirilmesi konusunda Ankara'da ilgili bakanlıklarla gerekli çalışmaları başlatacaklarını söyledi.




Yeni...