05 / 05 / 2024

Zihni Aldırmaz özgeçmiş

Zihni Aldırmaz özgeçmiş

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Aldırmaz kimdir? Zihni Aldırmaz ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Aldırmaz'ın biyografisi...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

A101'de Xiaomi Mi Robot Mop Pro Süpürge satışta! Şimdi aldın, aldın! İşte 20 Mayıs 2022 fiyat listesi...

A101, Xiaomi Mi Robot Mop Pro Süpürge stoklarını "Aldın aldın" kampanyasıyla yeniledi. Xiaomi Mi Robot Mop Pro süpürge fiyatıyla şaşırttı. İşte Xiaomi Mi Robot Mop Pro Süpürge özellikleri ve 20 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Xiaomi Mi Pad 5 A101'de Aldın Aldın! kampanyasıyla satışa çıktı! İşte 3 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Xiaomi Mi Pad 5 Aldın Aldın! kampanyasıyla A101'de satışa sunuldu. Peki, Xiaomi Mi Pad 5 kaç TL? İşte 3 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Aldırmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldırmaz İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Aldırmaz tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Türkiye'de 2020'de en çok kim ev aldı? Kadınlar mı, erkekler mi?

"Kadın beğenir, erkek alır" algısının yaygın olduğu Türkiye'de 2020'de en çok kim ev aldı? Kadınlar mı, erkekler mi? İşte 2020 konut satış rakamları...

Mehmet Aldırmaz, Akfen GYO yönetim kurulu üyesi oldu!!

Akfen GYO tarafından yönetim kurulu toplantısında Ayşegül Yılmaz'ın "Yatırımcı İlişkileri  Yöneticisi" olarak atanmasına ve Mehmet Aldırmaz'ın  Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak seçilmesine toplantıya katılanların oy birliğiyle karar verildi.

2018'de kadınlar mı erkekler mi daha çok ev aldı?

2018 yılına ait konut satış rakamları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bugün açıklandı. Türkiye genelinde 2018 yılında 1 milyon 375 bin 398 konut satış sonucu el değiştirdi. Peki, 2018'de kadınlar mı erkekler mi daha çok ev aldı?

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Döviz mi? Faiz mi? Borsa mı? Altın mı? Gayrimenkul mü?

Dünya tarihinin finansal açıdan en sıkıntılı dönemlerinden biri yaşanıyor. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, yatırım enstrümanlarını kaleme aldı. Döviz mi? Faiz mi? Borsa mı? Altın mı? Gayrimenkul mü? Neye yatırım yapmalı?

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Özge Özpirinçci babasına Bodrum'dan ev aldı!

Genç yaşta şöhreti yakalayarak bir çok dizide ve filmde rol alan Özge Özpirinçci yatırımını gayrimenkule yapıyor. Bunun yanında ailesini de ihmal etmeyen genç oyuncunun Bodrum Bitez'de babasına ev aldığı öğrenildi.

Zihni Aldırmaz özgeçmiş Haberi

Zihni Aldırmaz özgeçmiş

Zihni Aldırmaz kimdir?

Zihni Aldırmaz, 2 Ocak 1947 Adana doğumlu. İlk, orta ve lise eğitimini Adana'da tamamladı. 1973 yılında GSA Mimarlık Bölümünden mezun olan Zihni Aldırmaz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı.


Vatani görevini İzmir Bornova'da yedek subay olarak tamamladı. 4 vakıfta kurucu üyelik ve Başkanlık yaptı.


Zihni Aldırmaz, 5 Ocak Yetiştirme Yurdu Derneği, Şükrü Tülay Yetiştirme Yurdu Derneği'nde kurucu, yönetim ve denetim kurulu üyeliklerinin yanı sıra Başkanlık görevinde  bulundu.Derneğin 23 yıldır aralıksız yöneticiliğini yaptı.Hala bu göreve devam ediyor.


1960 yılından bu yana Gençliğe ve Spora dönük projelerle katkıda bulundu.


Boks Federasyonu İl Temsilciliği, Uluslararası Boks Hakemliği yaptı.

Müteahhitler Birliği kurucu Üyelik ve Başkanlığını üstlendi. Müteahhitler Birliği Başkanlığı sırasında, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Fen Lisesi'nin Adana'ya kazandırılmasında katkıları oldu.


Merhum Turgut Özal döneminde aktif siyasete girdi. Seyhan İlçe...