30 / 04 / 2024

Zincir Gayrimenkul

Zincir Gayrimenkul

Zincir Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Ömer Saçaklıoğlu ve Kamil Engin Yeşil tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu

Investment Project Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Investment Project Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çavuşoğlu, Figen Yurtsever ve Şant Zincir ortaklığında kuruldu.

Yeşil GYO Elexia'dan 20.1 milyon TL'lik bağımsız bölüm satışı!

Yeşil GYO'nun Elexia projesindeki 1.522 metrekarelik 26 adet bağımsız bölümün Zincir Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.'ye 20 milyon 130 bin TL bedelle satımına ve bu satıştan elde edilecek gelirle şirketin cari hesap borçlarının karşılanmasına karar verildi. 

Zincir Gayrimenkul'ün değeri 23.2 milyon TL!

Yeşil Yatırım Holding, iştirak şirketinin değerini açıkladı. Zincir Gayrimenkul Geliştirme'nin şirket değeri 23 milyon 213 bin  683 TL olarak belirlendi.

Yeşil GYO, Elexia'dan aldığı konutların ödeme tarihini değiştirdi!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Zincir Gayrimenkul Geliştirme'nin Elexia projesinden aldığı gayrimenkullerin ödeme tarihini revize etti...

Türkiye'de 27 zincir marka, 516 projede 229 bin konut üretti!

Türkiye’de birçok sektörde olduğu gibi gayrimenkul sektöründe de zincir markalar oluşmuş durumda. Mesa, "Mesa" markası ile Ağaoğlu "My" markası ile Teknik Yapı "Up" ve "Evora" markaları, Artaş İnşaat'ta "Avrupa Konutları" markası ile sektöre öncü oldu.

Yeşil GYO Kağıthane Elexia projesindeki 53 bölüm satıldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kağıthane Elexia projesindeki 53 bağımsız bölümün Zincir Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.'nin alımı hakkında rapor yayınladı.

Yeşil GYO, Zincir Yapı değerleme raporunu revize etti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamu Aydınlatma Platformu ' nda açıklama yaptı. Yeşil GYO, Zincir Yapı A.Ş. değerleme raporunu revize etti.

Yeşil İnşaat GYO 162 milyon 654 bin TL'ye Zincir Yapı'ya iştirak etti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Zincir Yapı A.Ş'ye iştiraki ve bu işlem nedeniyle ayrılma hakkı kullanımına ilişkin bildirimi Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. İşte yayınlanan bildirilerin detayları...

Yeşil GYO'yu Zincir Yapı A.Ş'de Kamil Engin Yeşil temsil edecek!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., %25 oranında iştirak ettiği Zincir Yapı A.Ş'de şirketi Kamil Engin Yeşil'in temsil edeceğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Yeşil GYO, Zincir Yapı'yı satın aldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Zincir Yapı A.Ş.'yi 650.616.000TL bedelle satın aldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte satın alma ile ilgili detaylar...

Burak Özçivit yatırımını gayrimenkul sektörüne yapıyor!

Oynadığı diziden bölüm başına 35 bin TL alan ünlü oyuncu Burak Özçivit, yatırımını gayrimenkul sektörüne yapıyor. Ayrıca Özçivit, babasıyla Levent'te açtığı lokantayı da zincir yapmayı hedefliyor...

Zincir Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Zincir Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Ömer Saçaklıoğlu ve Kamil Engin Yeşil tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu

Yabancı şirketlerin gayrimenkul alması kolaylaşacak

Yabancı şirketlerin gayrimenkul alımında formalitelerin azaltılması ve sürecin kolaylaştırılmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Zincir Gayrimenkul Haberi

Zincir Gayrimenkul

Zincir Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Ömer Saçaklıoğlu ve Kamil Engin Yeşil tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu. Zincir Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; Şirket her türlü inşaat işleri yapmak,yapılan inşaatları satmak,resim ve özel ihalelere girmek ve her türlü inşaatların plan ve proje tanzimlerini ve organizasyon işlerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Zincir Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi adres: Beşiktaş, Nispetiye Caddesi,...