06 / 05 / 2024

zincirlikuyu çamlıca arasına teleferik

zincirlikuyu çamlıca arasına teleferik

AK Parti Beşiktaş Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Okul, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte geliştirdikleri projeyle Zincirlikuyu ile Çamlıca'yı havadan bağlayacaklarını söyledi. Uzunluğu 8 kilometreyi bulan proje 2015'te halkımızın hizmetine sunulacak

Boğaz manzaralı eski Çamlıca Alman Hastanesi'nin arazisini villa ve AVM imarına açan plana kuruldan onay çıktı!

Eski Çamlıca Alman Hastanesi’nin yıkılmasından sonra 17 dönümlük boğaz manzaralı arazisine villa, AVM, özel hastane inşaatı yapılmasına imkan veren ve İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubunun çoğunluk oyları ile kabul edilen plan değişikliğine, koruma kurulu da onay verdi. İşte ayrıntılar...

Peker GYO'dan Çamlıca arsasına ilişkin açıklama!

Peker GYO'nun Çamlıca arsasıyla ilgili parsel tevhidine ve 11 milyon 748 bin 240 TL'ye ilave arsa alımına ilişkin işlemler tamamlandı. 

Peker GYO'dan Çamlıca arsası açıklaması!

Peker GYO'nun Çamlıca arsasına komşu 652,69 metrekare alanın, arsaya tevhidine ilişkin Yönetim Kurulu tarafından alınan kararı açıkladı.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Çamlıca Camisi'nin açılışına sayılı günler kaldı!

Temeli 6 sene önce atılan, toplam 60 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak hayata geçirilen Türkiye'nin en büyük camisi Çamlıca Camisi, 15-20 gün içinde tamamlanacak.

Çamlıca Camii etrafında kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, "İstanbul Gaziosmanpaşa, Esenler ve Cumhurbaşkanımızın talimatı doğrultusunda, Çamlıca Camii etrafının düzenlenmesi amacıyla etrafıyla ilgili kentsel dönüşüm ihale aşamasına getireceğiz" dedi...

Medipol Çamlıca Hastanesi açıldı!

İstanbul Medipol Üniversitesinin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezleri arasında yer alan “Çamlıca Hastanesi” hizmete girdi.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin inşaatında sona yaklaşılıyor!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenlerin ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için inşaatına başlanılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde sona geliniyor. Projenin ilk 6 katının yapımı tamamlandı.

Çamlıca Camii’nde sona gelindi!

Yapımına 5 yıl önce başlanan Çamlıca Camii’nde sona geliniyor. Yakın zamanda açılması planlanan caminin inşaat çalışmaları görüntülendi. 

Çamlıca Camii'nin inşaatı tamamlanıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde yapımına başlanılan Çamlıca Camii'de sona gelindi. 29 Mart 2013 tarihinde çalışmalarına başlanılan projenin inşası büyük ölçüde tamamlandı.

Çamlıca Camii Ramazan'da açılacak!

Çamlıca Camii'nin açılışına aylar kaldı. Cami açıldığında 50 bin kişi aynı anda ibadet edebilecek. Caminin Ramazan ayında açılması planlanıyor... 

Çamlıca Antwell Life Care fiyat listesi!

Çamlıca Antwell Life Care fiyat listesi daire alanlarına göre değişiklik gösteriyor. 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden oluşan proje Çamlıca eteklerinde, Emaar Square’in hemen yanı başında yer alıyor. 

Çamlıca Camii havadan görüntülendi! 

İstanbul’un en büyük yapılarından biri olacak şekilde inşasına devam edilen Çamlıca Camii havadan görüntülendi.

zincirlikuyu çamlıca arasına teleferik Haberi

zincirlikuyu çamlıca arasına teleferik

AK Parti Beşiktaş Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Okul, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte geliştirdikleri projeyle Zincirlikuyu ile Çamlıca'yı havadan bağlayacaklarını söyledi. İstanbul'un büyük ilgi göstereceği teleferik projesiyle saatte 6 bin yolcu taşınmasının planlandığını belirten Okul, "Zincirlikuyu, Altunizade, Çamlıca arasındaki bu proje ile İstanbul, toplu taşımada havadan ulaşımı etkin biçimde kullanmaya başlayacak. Uzunluğu 8 kilometreyi bulan bu proje 2015'te halkımızın hizmetine sunulacak" dedi. 



Sabah...