15 / 05 / 2024

zincirlikuyu Yoo İstanbul

zincirlikuyu Yoo İstanbul

Say Yapı tarafından hayata geçirilen Yoo İstanbul projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Yoo İstanbul Evleri'nden havadan video!

Zincirlikuyu'da yer alan ve Say Yapı tarafından yapılan Yoo İstanbul Evleri'ni www.havadanemlakvideo.com ekibinden Sayen Kaspar görüntüledi

Yoo İstanbul Zincirlikuyu projesinde çalışmalar ne durumda?

Say Yapı'nın hayata geçirilen Yoo İstanbul projesi; Zincirlikuyu'da yer alıyor. Projeyi www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

1941 yılında Zincirlikuyu Mezarlığı yenilenmiş!

1941 yılında İstanbul Belediyesi şimdiki adı ile Zincirlikuyu Mezarlığı olan Asi Mezarlığı'nın yenilenmesi için harekete geçmiş.

FuzulEv, Zincirlikuyu'da 2 yeni bina aldı!

Tasarruf finansman sisteminin öncü markası FuzulEv, sektördeki otuzuncu senesini İstanbul Zincirlikuyu'da aldığı iki binayla taçlandırdı. FuzulEv, genel müdürlüğünü İstanbul’un en seçkin bölgelerinden olan Zincirlikuyu’ya taşıyor.

Zincirlikuyu Çiftçi Towers'a mühür!

İstanbul Zincirlikuyu’da Çiftçiler Holding’in arazisinde Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Çiftçi Towers projesi mühürlendi.

Yooİstanbul ve Selenium Retro, tesis yönetiminde SE Club’ü seçti!

Hizmet verdiği projelerin yatırım değerini artıran ve kişiye özel hizmetlerle kaliteli bir yaşam sunan SE Club’ın müşteri portföyünde Yooİstanbul ve Selenium Retro da bulunuyor...

Yoo İstanbul'un mobilyalarında Hotelya'yı tercih ediliyor!

Tüm iç dekorasyonu Philippe Starck tarafından yapılan lüks konut projesi Yoo İstanbul, konutlarında bulunan sabit mobilyalarında Hotelya'yı tercih etti.

En çok ofis Levent, Maslak, Gayrettepe, Zincirlikuyu ve Esenyurt'ta kiralandı!

Cushman & Wakefield'in 2017 ikinci çeyreği için hazırladığı ‘Türkiye Pazar Analizleri’ raporunu yayınladı. Rapora göre, yılın ikinci çeyreğinde İstanbul’daki ofislerin yarısından fazlası Levent, Maslak, Gayrettepe, Zincirlikuyu ve Esenyurt Bölgesi'nde kiralandı.

Yoo İstanbul Evleri teslim tarihi ne zaman?

Yoo İstanbul Evleri teslim tarihi Nisan 2017 olarak belirtiliyor. Yoo İstanbul Evleri'nde metrekare fiyatı 10 bin dolardan başlıyor...

Yoo İstanbul Nisan 2017'de teslim!

Yoo İstanbul projesi Nisan 2017'de teslim ediliyor. Yoo İstanbul'da dairelerin metrekaresi 10 bin dolardan başlıyor...

Yoo İstanbul'da yaşam başlıyor!

Dünyanın en ünlü tasarımcısı Philippe Starck'ın Ortaköy'deki projesi Yoo İstanbul'da yaşam başlıyor. Yoo İstanbul'un reklam yüzünün tanıtımı 10 Ekim 2016'da düzenlenecek basın toplantısıyla gerçekleşecek.

Zincirlikuyu Propa Plus'ta fiyatlar 600 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Zincirlikuyu'da yükselen Propa Plus projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Projede fiyatlar 600 bin TL'den başlıyor.

Akfen- Sampaş Zincirlikuyu projesinde çalışmalar başladı!

Has Mimarlık, İstanbul Zincirlikuyu Kore Şehitleri Caddesi'ni dönüştürmek üzere proje geliştirdi. 400 bin metrekare inşaat alanına yayılan konut-ofis-günlük alışveriş karma kullanımı sayesinde bulunduğu noktanın prestijine uyum sağlayacak.

Zincirlikuyu Propa Plus iletişim bilgileri!

Propa İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Şişli Zincirlikuyu'da inşa edilen Zincirlikuyu Propa Plus Projesi'nde 38 adet rezidans daire yer alıyor. İşte Zincirlikuyu Propa Plus iletişim bilgileri...

Zincirlikuyu Propa Plus teslim tarihi!

Propa İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Şişli Zincirlikuyu'da inşa edilen Zincirlikuyu Propa Plus Projesi'nde 38 adet rezidans daire yer alıyor. Peki Zincirlikuyu Propa Plus teslim tarihi ne zaman?

zincirlikuyu Yoo İstanbul Haberi

zincirlikuyu Yoo İstanbul


Yoo İstanbul Konutları'nın havadan videosu için...