07 / 05 / 2024

Ziraat Bankası Bugünün Evini Yarına Bırakma

Ziraat Bankası Bugünün Evini Yarına Bırakma

Ziraat Bankası Bugünün Evini Yarına Bırakma sloganlı konut kredisi kampanyası kapsamında %0.99’dan başlayan faiz oranları ile 15 yıl vadeye kadar konut kredisi kullandırıyor.

Ziraat Bankası bir defaya mahsus hesaplara 2 bin TL yatıracak! Ziraat Bankası hesabı olanlar yaşadı!

Ziraat Bankası, kasım ayına girer girmez yeni kampanyalarını uygulamaya başladı. Son olarak düzenlediği yeni kampanyası kapsamında 2 bin TL hediye edeceğini açıklayan Ziraat Bankası, kampanyanın 15 Kasım’da sona ereceğini duyurdu.

Ziraat Bankası son kez duyurdu! Hesabınıza 3 gün içinde tam 3 bin TL yatacak!

Ziraat Bankası, Apple bilgisayar almak isteyenlere özel bir kampanya düzenlediği. Gürgençler ile iş birliği kapsamında düzenlenen kampanyaya göre Apple bilgisayar alımlarında 3 bin TL hediye edeceğini açıklayan Ziraat Bankası, kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini duyurdu.

Ziraat Bankası’ndan eylül ayına özel 1.250 TL hediye! Başvuruyu yapan parayı kapacak!

Ziraat Bankası, tatil sezonunun kapanmasına sayılı günler kala yeni bir kampanya düzenledi. Tatil Sepeti ile iş birliği kapsamında düzenlediği kampanyayla 1.250 TL hediye edeceğini duyuran Ziraat Bankası, kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini açıkladı.

Arabası olanlar Ziraat Bankası’nın verdiği bu parayı hemen alsın!

Ziraat Bankası, temmuz ayına sürpriz bir giriş yaparak arabası olan müşterilerini sevindirdi. Akaryakıt harcamalarından 75 TL hediye edeceğini duyuran Ziraat Bankası, kampanyanın detaylarını ve başvuru şartlarını açıkladı.

Ziraat Bankası'ndan gençlere müjde! KPSS şartsız personel alımı yapıyor! Başvurular bugün bitiyor...

Ziraat Bankası 150 uzman yardımcısı kadrosunda istihdam edilmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Ziraat Bankası personel alımı başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman sona erecek? İşte detaylar...

Ziraat Bankası kampanyasını duyurdu! Kappatur'da 3.000 TL Bankkart Lira verilecek!

Kampanyaları ile dikkat çeken Ziraat Bankası güncel kampanyasını duyurdu. İşte kampanyaya ilişkin tüm merak edilenler...

Ziraat Bankası’ndan müjde üstüne müjde! Başvuru yapanın hesabına para yatacak! Son tarih 31 Mayıs!

Market ürünlerine gelen zamların ardından yeni bir kampanya düzenleyen Ziraat Bankası, market alışverişlerinde toplam 150 TL tutarındaki hediyenin hesaplara yatıracağını duyurdu. Ziraat Bankası, kampanyanın son katılım tarihinin de 31 Mayıs olduğunu paylaştı.

Ziraat Bankası’ndan 500 TL bayram harçlığı! Bu parayı hemen alın!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası'ndan da yeni bir duyuru geldi. Düzenlediği bir kampanya kapsamında müşterilerine 500 lira hediye edeceğini duyuran Ziraat Bankası, kampanyanın detaylarını da paylaştı.

Faizsiz kredi çekmek isteyenler için son uyarı! Sadece 5 gün kaldı! Ziraat Bankası imkanlarını seferber etti!

Nakit sıkıntısı çekenler, bankaların kredi kampanyalarını takip ediyor. Özellikle faizsiz kredi imkanı veren bankalar ilk tercih oluyor. Faizsiz kredi isteyenler hemen Ziraat Bankasına. İşte detaylar!

Ziraat Bankası’ndan müjde üstüne müjde! Öyle bir kampanya yaptı ki...

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası yeni kampanyası ile yine göz dolduruyor. Yeni kampanyası için geri sayım başlatan Ziraat Bankası kampanyanın son günleri olduğunu işaret etti. İşte detaylar...

Ziraat Bankası kartı olanlar 31 Mart’a kadar yaşadı! +4 daha kazanacaksınız! İşte detaylar…

Ziraat Bankası kartı olanlar 31 Mart 2023’e kadar artı avantajların keyfine varacak. +4 daha kazanacaksınız! İşte detaylar…

Ziraat Bankası'ndan tam da ihtiyacınız olan kampanya! Alışverişe çıkmadan bu avantajı hemen öğrenin! 

Ekonominin zorladığı olduğu şu dönemlerde Ziraat Bankası'nın 10 - 31 Ocak 2023 tarihlerinde giyim ve aksesuar sektörlerindeki üye işyerlerinden 400 TL ve üzeri alışveriş yapanlara 30 TL, toplamda 150 TL Bankkart Lira vreceğini garanti etti. İşte detaylar...

Ziraat Bankası da katıldı! İşte Ziraat Bankası MTV ödemelerine ücretsiz 4 taksit kampanyasının detayları…

Ziraat Bankası da Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) kampanyasına katıldı. Kampanya 8 Şubat 2023’te sona erecek. İşte Ziraat Bankası MTV ödemelerine ücretsiz 4 taksit kampanyasının detayları…

Ziraat Bankası Bugünün Evini Yarına Bırakma Haberi

Ziraat Bankası Bugünün Evini Yarına Bırakma

Ziraat Bankası konut kredisi vade sürelerinde artışa giderek azami vade süresini 15 yıla kadar çıkarttı. Banka 15 yıla kadar vade sunarken konutun ekspertiz değerinin en fazla yüzde 80’ine kadar kredi kullandırıyor. Ayrıca kredi süresinde konutun üzerine ipotek tesis ediliyor. Buna ek olarak kredi vadesi boyunca zorunlu olarak hayat konut ve zorunlu deprem sigortası uygulanıyor.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Faizleri

Kredipazarı'nda yer alan habere göre; Ziraat Bankası konut kredisi faiz indirimi sonrasında 500.000 TL’ ye kadar kredi kullanımları için faiz oranlarını yüzde 0.99’a düşürdü. Banka 500.000 TL üzerinde krediler için yüzde 1.19 ve 1.000.000 ile üzeri tutarda konut kredileri için yüzde 1.39 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Hesaplama

Ziraat Bankası yüzde 0.99 faizli konut kredisi kampanyası üzerinden 150.000 TL...