28 / 04 / 2024

Ziraat Bankası son kez duyurdu! Hesabınıza 3 gün içinde tam 3 bin TL yatacak!

Ziraat Bankası son kez duyurdu! Hesabınıza 3 gün içinde tam 3 bin TL yatacak!

Ziraat Bankası, Apple bilgisayar almak isteyenlere özel bir kampanya düzenlediği. Gürgençler ile iş birliği kapsamında düzenlenen kampanyaya göre Apple bilgisayar alımlarında 3 bin TL hediye edeceğini açıklayan Ziraat Bankası, kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini duyurdu.



Gıdadan tatile, beyaz eşyadan akaryakıta kadar hemen her alanda kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yaptığı alışverişlerde kazançlı çıkmasını sağlayan Ziraat Bankası, şimdi de Apple bilgisayar almak isteyenlere özel bir kampanya hazırladı.

Mac olarak da bilinen Apple markasına ait bilgisayar almak için 30 bin TL ve üzerine harcamalarda 3 bin TL Bankkart Lira hediye edeceğini paylaşan Ziraat Bankası, kampanyaya ilişkin tüm merak edilenleri ve katılım koşullarını Bankkart’ın resmi internet sitesinden yayımladı.

 Ziraat Bankası son kez duyurdu! Hesabınıza 3 gün içinde tam 3 bin TL yatacak!

KAMPANYA DETAYLARI

  • Ziraat Bankası Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Gürgençler mağazalarından tek seferde yapacağınız 30 bin TL ve üzeri Mac alışverişinize anında 3 bin TL Bankkart Lira hediye edileceği öğrenildi.

  • Kampanyanın 16 Eylül 2023 - 30 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerli olacağı ifade edildi. Aynı zamanda, alışveriş yapmadan önce kampanyaya Bankkart Mobil uygulamasından veya bankkart.com.tr internet sitesinden katılım sağlanması gerektiğinin altı çizildi.

  • Kampanyaya katılım sağlayan bir müşterinin kampanyadan yalnızca bir defa yararlanabileceği paylaşıldı.

  • Alışverişlerin Bankkart POS cihazından yapılması gerektiği vurgulandı.

  • İşlem tutarı için Bankkart'ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak alışverişlerin dikkate alınacağı kaydedildi.

  • İşlem sonucunda kazanılan Bankkart Lira’ların anında hesaplara aktarılacağı bildirildi. Ayrıca, Bankkart Lira’ların sadece Gürgençler mağazalarında kullanılabileceği paylaşıldı.

 Ziraat Bankası son kez duyurdu! Hesabınıza 3 gün içinde tam 3 bin TL yatacak!

  • Kampanyadan kurumsal ve bireysel Bankkart sahibi kullanıcıların yararlanabileceği aktarıldı.

  • Gurgencler.com.tr internet sitesinden yapılacak alışverişlerin kampanya kapsamında yer almayacağı duyuruldu.

  • Bankkart ile yapılan alışverişlerin iptal/iade edilmesi halinde o alışveriş için kart sahibine verilen 3 bin TL Bankkart Lira’nın geri alınacağı açıklandı.

  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Gürgençler Bilişim İletişim İç ve Dış Ticaret A.Ş.’nin kampanya şartlarında değişiklik yapma ve bunun yanı sıra, kampanyayı durdurma hakkına sahip olduğu öğrenildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Uzmanlar altının yeni rakibini açıkladı! Altın fiyatları yüzde 5 artarken onun fiyatı yüzde 40 arttı!

BES’te kısmi çekiş hakkı geldi! Uzmanlar uyardı! Sistemi durağanlığa mı sürükleyecek?

TEPAV’dan çok konuşulacak araştırma! ‘Enflasyonun düşmesi için faiz yüzde 45 olmalı’


Geri Dön