05 / 05 / 2024

Ziraat Bankası karaköy binası

Ziraat Bankası karaköy binası

Ziraat Bankası’nın Cumhuriyet tarihine ışık tutan sanat koleksiyonu artık üç büyük ilde büyük galerilere kavuşuyor. Bankanın Ankara ve İstanbul’daki tarihi binaları yenilenirken, İzmir’de de resim-heykel müzesi çalışmalarına başlandı.

Ziraat Bankası resmen açıkladı! Verilecek bu 1000 TL Bankkart Lira'yı sakın kaçırmayın!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası resmen açıkladı. Verilecek bu 1000 TL Bankkart Lira'yı sakın kaçırmayın... İşte Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası ile ilgili detaylar...

Ziraat Bankası'ndan müjde: Sıfır faiz, 84 ay vadeli 1 milyon TL verilecek! İşte başvuru şartları...

Ziraat Bankası köyünde yaşamak isteyenler için kredi musluğunu sonuna kadar açtı. Bu kapsamda Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var projesi için sağlanan destek ödemesinin miktarı arttırıldı. 

Yüksel Demirci Ziraat Bankası’nda hangi üst düzey görevleri yürüttü? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor?

Yüksel Demirci kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Yüksel Demirci’nin hayatı...

Hüseyin Özuysal Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Ziraat GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Hüseyin Özuysal kimdir? Kaç yılında doğdu? Ziraat Bankası’nda hangi pozisyonlarda görev aldı? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor? İşte Hüseyin Özuysal ile ilgili merak edilenler...

Ziraat Bankası 2023 yılında ne kadar promosyon verecek? 

2023 yılında emekli olacak çalışanlar, EYT düzenlemesinin yasalaşmasıyla birlikte Ziraat Bankası'nın emekli promosyon ücretlerini merak etmektedir. Ziraat Bankası, EYT emekli promosyon ücretlerinin güncel ödeme listesini yayınladı. İşte 2023 Ziraat EYT emekli promosyonu...

Ziraat Bankası büyük müjdeyi verdi! Bu kişilerin hesabına para yatacak!

Bankalar hem müşterilerini memnun etmek hem de yeni müşteri kazanmak için adeta birbiri arasında kampanya yarışına girerken, Ziraat Bankası da yeni bir kampanyayla bu yarışa dahil oldu. Ziraat Bankası, düzenlediği kampanya kapsamında müşterilerine 100 TL hediye edeceğini duyurdu.

Ziraat Bankası’ndan 19 Mayıs’a özel büyük kampanya! Bu parayı hemen alın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel bir kampanya başlattı. Banka, kampanya kapsamında 190 TL hediye edeceğini duyurdu.

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine büyük jest! Herkese geri ödemesiz 1500 TL dağıtıyor!

Bankalar birbiri ardına kampanyalar düzenleyerek yeni müşteriler çekmeye çalışırken, Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası da bu kapsamda yeni kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası, yeni düzenlediği kampanya doğrultusunda 1500 TL vereceğini paylaştı.

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine büyük jest! Herkese geri ödemesiz 3 bin TL verilecek!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası tarafından büyük bir kampanya başladı. Söz konusu kampanya kapsamında müşterilere 3 bin TL hediye verileceği duyuruldu.

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine büyük jest! Bunu yapan herkese bin TL hediye!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası düzenlediği kampanyalarla müşterilerini sevindirmeye devam ediyor. Yeni kampanyasıyla müşterilerinin gönlünü çalan Ziraat Bankası, kampanya kapsamında bin TL hediye vereceğini duyurdu.

Ziraat Bankası müşterileri acilen bakın! Flaş bir açıklama yapıldı!

Ziraat Bankası, halka yönelik kredi açıklamalarını sürdürüyor. Banka, son dakika açıklamasında, vatandaşlara sağlanacak krediyle ilgili detayları açıkladı.

Ziraat Bankası'ndan büyük bomba gibi açıklama. Acil bakın

Ziraat Bankası tarafından vatandaşları ilgilendiren çok önemli bir açıklama yapıldı. Banka tarafından verilecek kredinin miktarı hayli yüksek. Nakit para arayışındaki vatandaşların bakmasında fayda olduğu ifade edildi.

Ziraat Bankası’ndan emeklilere büyük jest! Dev kampanyayla her ay büyük kâr edeceksiniz!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, emeklilere özel büyük bir kampanya başlattı. Türk Telekom işbirliğiyle başlatılan kampanya kapsamında emekliler, 12 ay taahhüte uygun fiyata tarife yapma imkânına sahip olacak.

Ziraat Bankası karaköy binası Haberi

Ziraat Bankası karaköy binası

ANKALARIN kültür-sanat yatırımları hız kesmiyor. Hürriyet’ten Şebnem Turhan’ın haberine göre; Ziraat Bankası ise Atatürk döneminde her yıl devlet resim ve heykel sergilerinin açılış etkinlikleri ile başlayan devlet büyüklerinin sanat yapıtlarını satın alma geleneğini ilk günden itibaren benimsemiş, sanat koleksiyonunu Cumhuriyetin ilk yıllarında zenginleştirmeye başladı. İşte bu sanat koleksiyonu artık halkla daha çok buluşacak. Ankara’daki tarihi Kuğulu Sanat ile İstanbul’daki Tünel Sanat galerilerinde sergilerine yer veren Ziraat Bankası, İstanbul Karaköy’deki 1910 yılında inşa edilen ve 1944 yılından beri Ziraat’in olan tarihi binasını kültür merkezi haline getiriyor. Ayrıca İzmir’de de resim-heykel müzesi çalışmalarına başladı. Ankara’da yine tarihi binasında kültür sanat faaliyetlerinde kullanılmak üzere projelendirme yapılıyor.

ANKARA’DA BÜYÜYOR

Ziraat Bankası Bankacılık Operasyonları ve İletişim Genel Müdür Yardımcısı Ali Kırbaş, “Kuruluş yıllarından başlayarak koleksiyon yapma...