29 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'ndan müjde: Sıfır faiz, 84 ay vadeli 1 milyon TL verilecek! İşte başvuru şartları...

Ziraat Bankası'ndan müjde: Sıfır faiz, 84 ay vadeli 1 milyon TL verilecek! İşte başvuru şartları...

Ziraat Bankası köyünde yaşamak isteyenler için kredi musluğunu sonuna kadar açtı. Bu kapsamda Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var projesi için sağlanan destek ödemesinin miktarı arttırıldı. 



Ziraat Bankası Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var projesi kapsamında verilen kredi desteğinin miktarını güncelledi.

Köyümde yaşamak istiyorum diyenlere kredi muslukları açan Ziraat Bankası faizsiz kredi müjdesini patlattı.

Yükselen kredi faiz oranlarından yakınan vatandaşların imdadına Ziraat Bankası yetişti. Banka destek kredilerini açıkladı.

Türkiye'nin en büyük bankası olan Ziraat Bankası tamamen faizsiz kredi müjdesini açıklarken kredi limitinin de 1 milyon TL olduğunu duyurdu. 

Ziraat Bankası'nın resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan duyuruda köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var projesi için güncellemeye açıkladı.

 Ziraat Bankası ndan müjde: Sıfır faiz, 84 ay vadeli 1 milyon TL verilecek! İşte başvuru şartları...

Bu kapsamda büyükbaş süt hayvancılığı konusunda Birlikler ve Kooperatifler ile birlikte hayata geçirdiği projelerde üreticilere 1 milyon Türk Lirası limitli sıfır faizli kredi verileceği ilan edilirken küçükbaş hayvancılık konusunda Valilikler ile birlikte hayata geçirilen kredide ise limit 400 bin Türk Lirası olarak belirlendi.

Banka tarafından yapılan açıklamada “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesinde; Bankanın büyükbaş süt hayvancılığı konusunda Birlikler ve Kooperatifler ile birlikte hayata geçirdiği projelerde üreticilerin kullanabileceği kredi üst limitinin 1.000.000 liraya, küçükbaş hayvancılık konusunda Valilikler ile birlikte hayata geçirdiği projelerde üreticilerin kullanabileceği kredi üst limitinin ise 400.000 liraya çıkarıldığı belirtildi.

 Ziraat Bankası ndan müjde: Sıfır faiz, 84 ay vadeli 1 milyon TL verilecek! İşte başvuru şartları...

ZİRAAT BANKASI KÖYE DÖNÜŞ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER, KİMLER ÇEKEBİLİR?

Uşakgündem.com'da yer alan detaylara göre, Söz konusu kredi paketinde köyde yaşama koşulu olduğu için kredi paketi köye dönüş kredisi olarakta anılıyor.

Bu kredi desteğinin başvuru şartları bu şekilde;

Süt hayvancılığı, arıcılık, besicilik, et tavukçuluğu, serada sebze üretimi, tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği kapsamında;

Canlı hayvan alınmasına
Basit sera yapımına yönelik inşaat harcalamalarına
Faaliyet konunuzla ilgili makine ekipman alınmasına (traktör hariç)
Kiralık işletmeler için kira ücretine
Faaliyet konunuzla ilgili işletme giderlerine yönelik ilgili kredi ürününden faydalanabilirsiniz.

Kredi anlaşması yapılan il ve ilçelerde başvurular Tarım ve Orman Müdürlükleri üzerinden yapılıyor. İl ve ilçe tarım orman müdürlükleri başvuruları kabul etmekte olup kredi kullandırım işlemleri de yine aranılan koşulları taşıyan kişiler için sistem üzerinden Ziraat Bankası şubelerine iletiliyor.

Gram altında 14 gün sonra her şey sil baştan değişiyor! Elinde gram altın olanlar acil bakın!

Çankırı İl Özel İdaresi 49 adet gayrimenkulü satıyor! Arsa ve arazi alacaklar hemen bakın! 

Paralar hesaplara toplu olarak yatırılabilir! 3 aylık ödeme için düğmeye basıldı!


Geri Dön