28 / 04 / 2024

Ticarethane METKAP'ta sıfır faiz 18 ay vade avantajı!

Ticarethane METKAP'ta sıfır faiz 18 ay vade avantajı!

Firma: Akyapı

Proje: Ticarethane Metkap

İstanbul’un sanayi ve yatırım anlamında en hızlı büyüyen bölgesi Hadımköy’de Akyapı tarafından yükselen METKAP'ta sıfır faiz 18 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor.



Ak Yapı imzasıyla İstanbul Hadımköy'de hayata geçirilen yeni sanayi sitesi projesinde  sıfır faiz 18 ay avde avantajla satışlar devam ediyor. 

Toplam inşaat alanı 66 bin metreden oluşan METKAP projesi standart sanayi projelerinden farklı olarak özellikle sektörel bir sanayi sitesi olarak tasarlandı.

Geniş bir üretim alanı sağlanan projede 137 adet imalathanede 6,5 metreden 8 metreye varan kat yüksekliği seçeneği ile fırsatlar sunuyor. 

METKAP'ın en büyük avantajları Metal ve Plastik Kaplama Sektörüne en iyi hizmeti sağlayacak şekilde dizayn edilmiş olması ve geniş kapasiteye sahip bir arıtma tesisini içerisinde barındırması bu projeyi ön plana çıkarıyor.

Aynı zamanda  METKAP; yüksek tavanı, sektörün ihtiyacını karşılayabilecek elektrik gücü, geniş sirkülasyon alanları, tüm imalathanelere sunduğu doğal havalandırma imkanı, geniş kolon aralıkları, her kata tır girişine izin veren yapılanması, yüksek taşıma kapasitesi, terasta sağladığı hususi teknik alanı ve her imalathane için sunduğu münferit şartlarıyla da sektördeki benzerlerinden ayrılıyor.

Ticarethane METKAP ta sıfır faiz 18 ay vade avantajı!

METKAP DÜKKAN FİYATLARI NE KADAR? 22 OCAK 2024 FİYAT LİSTESİ

Ticarethane Metkap projesinde dükkanların fiyatları Projenin Temmuz 2025'te teslim edilmesi planlanıyor.

Ticarethane Metkap projesinde dükkanların metrekare fiyatları 50 bin liradan başlıyor. Projede ödeme kolaylığı olarak18 vade sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

WEB: https://www.ticarethaneistanbul.com

TEL: 444 25 14

METKAP Sanayi Sitesi'nde metrekaresi 50 bin TL'ye dükkan!

projeye sor



Geri Dön