22 / 07 / 2024

METKAP Sanayi Sitesi'nde metrekaresi 50 bin TL'ye dükkan!

METKAP Sanayi Sitesi'nde metrekaresi 50 bin TL'ye dükkan!

Firma: Akyapı

Proje: Ticarethane Metkap

İstanbul’un sanayi ve yatırım anlamında en hızlı büyüyen bölgesi Hadımköy’de Akyapı tarafındna inşa edilen Ticarethane Metkap'ta satışlar başladı. İşte Ticarethane Metkap projesine ilişkin tüm merak edilenler...




Ak Yapı tarafından İstanbul Hadımköy'de hayata geçirilen yeni sanayi sitesi projesinde satışlar başladı. 

Toplam inşaat alanı 66.000 metreden oluşan METKAP: standart sanayi projelerinden farklı olarak özellikle sektörel bir sanayi sitesi olarak tasarlandı.

Geniş bir üretim alanı sağlamasının yanı sıra toplamda 137 adet imalathanede 6,5 metreden 8 metreye varan kat yüksekliği seçeneği ile METKAP alandan da kazandırıyor.

METKAP Sanayi Sitesi nde metrekaresi 50 bin TL ye dükkan!

Her ihtiyaca uygun alanlar sağlayan METKAP, üretim kapasiteniz ne olursa olsun ihtiyaçlarınızı karşılamayı hedefliyor.

METKAP'ın en büyük avantajları Metal ve Plastik Kaplama Sektörüne en iyi hizmeti sağlayacak şekilde dizayn edilmiş olması ve geniş kapasiteye sahip bir arıtma tesisini içerisinde barındırması bu projeyi ön plana çıkarıyor.

METKAP Sanayi Sitesi nde metrekaresi 50 bin TL ye dükkan!

Bunların yanında METKAP; yüksek tavanı, sektörün ihtiyacını karşılayabilecek elektrik gücü, geniş sirkülasyon alanları, tüm imalathanelere sunduğu doğal havalandırma imkanı, geniş kolon aralıkları, her kata tır girişine izin veren yapılanması, yüksek taşıma kapasitesi, terasta sağladığı hususi teknik alanı ve her imalathane için sunduğu münferit şartlarıyla da sektördeki benzerlerinden ayrılıyor.

METKAP Sanayi Sitesi nde metrekaresi 50 bin TL ye dükkan!

METKAP DÜKKAN FİYATLARI NE KADAR?

2. Etap satışları başlayan projede dükkanların metrekare fiyatı 50 bin TL'den başlıyor. Projenin Mart 2024'te teslim edilmesi planlanıyor.

Büyükşehir'den satılık arsa fırsatı! O ildeki konut alanı imarlı 3 arsanın fiyatı dudak uçuklattı! 

Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar?


projeye sor



Geri Dön