02 / 05 / 2024

Ziraat Bankası resmen açıkladı! Verilecek bu 1000 TL Bankkart Lira'yı sakın kaçırmayın!

Ziraat Bankası resmen açıkladı! Verilecek bu 1000 TL Bankkart Lira'yı sakın kaçırmayın!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası resmen açıkladı. Verilecek bu 1000 TL Bankkart Lira'yı sakın kaçırmayın... İşte Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası ile ilgili detaylar...



En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası yeni kampanyasını da duyurdu. Konu ile ilgili olarak verilen biliglere göre, Ekim ve kasım aylarında geçerli olan söz konusu kampanya ile tam tamına 1000 TL bankkart lira verilecek. Verilen bilgilere göre, söz konusu kampanya ile ilgili detaylar Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden de duyuruldu.

Pek çok kişinin yüzünü güldüren Ziraat Bankası Bankkart Lira kampanyası 1 Ekim tarihinde başladı, kampanya 30 Kasım 2023 tarihine kadar devam edecek. Arama motorlarında da sık sık araştırılan söz konusu bu kampanya çerçevesinde 1000 lira bankkart lira verileceği Ziraat Bankası tarafından duyuruldu.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre, yüzleri güldüren söz konusu kampanyanın detaylarını merak merak ediyor ve araştırıyor. 2023 yılının Ekim ayı ortaları itibarıyla söz konusu kampanyaya nasıl katılım sağlanacağı ve 1000 TL bankkart lira elde edebilmek için yapılması gereken minimum alışveriş tutarı da resmen açıklandı.

Ziraat Bankası'nın yeni kampanyasının detayları resmen açıklandı. Verilecek bu 1000 TL Bankkart Lira'yı sakın kaçırmayın... İşte Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası ile ilgili detaylar...

Ziraat Bankası resmen açıkladı! Verilecek bu 1000 TL Bankkart Lira yı sakın kaçırmayın!

ZİRAAT BANKASI BANKKART LİRA KAMPANYASI EKİM 2023

Paylaşılan bilgilere göre, 1 Ekim 2023-30 Kasım 2023 tarihleri arasında bankkartın kredi kartı ya da banka kart kartı özelliği ile VIESSMANN’da tek bir seferde gerçekleştirilecek olan 15 bin Türk Lirası ve üzeri peşin veya taksitli alışverişe 1000 Türk Lirası bankkart lira verilecek. 

Yine verilen bilgilere göre, söz konusu bu kampanya dahilinde 1000 lira bankkart lira elde edebilmek için alışverişlerin bankkart POS cihazlarından gerçekleştirilmesi gerekli. Ayrıca verilen bilgilere göre, 15 bin lira alışveriş yapan kişilere, 15 Aralık 2023 tarihine kadar bankkart liralar yüklenecek ve kullanılmayan bankkart liralar ise 16 Ocak 2024 tarihinde silinecek.

Emeklilere market alışverişlerinde 1200 TL indirim müjdesi! Oh dedirten kampanyayı duyan emekli markete koştu!

SSK, Bağkur, 4A, 4B, 4C emeklileri aman dikkat! Maaşların yatacağı tarihler peş peşe açıklandı! Acil bakın!

Maaşı duyan her şeyi bırakıyor, başvuru yapmaya gidiyor! 40 bin TL maaşla KPSS şartsız personel alınacak!


Geri Dön