27 / 04 / 2024

ziraat bankası next level

ziraat bankası next level

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 2013 yılında görkemli bir törenle hizmete açtığı başkent Ankara’daki “Next Level alışveriş merkezi”ne, Varlık Fonu’na devredilen Ziraat Bankası tarafından el konuldu. 

Ziraat Bankası Ankara Next Nevel AVM'yi 1 milyar liraya satıyor!

Pasifik Gayrimenkul tarafından yapılan Ankara Next Level AVM, 2019’da kredi borcu karşılığı Ziraat Bankası’na devredilmişti. Ziraat, AVM’yi bu ay 1 milyar liraya satışa çıkardı. 

Next Level AVM, Ziraat Bankası'na varlık-borç takası yöntemiyle satıldı!

Ankara Next Level AVM'nin Ziraat Bankası tarafından el konulduğu yönündeki haberlere Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan ateş püskürdü...

Ziraat Bankası'nın Next Level'a el koyması birçok soruyu da beraberinde getirdi!

Pasifik İnşaat, 500 milyon TL'lik olduğu açıklanmış yatırım karşılığında Ziraat Bankası’na ne kadar borç taktı? Kredi alındığı iddia edilen devlet bankası Halkbank’a da borç var mı? 

Ziraat Bankası Next Level AVM'nin satılmayan ofislerine el koydu!

Pasifik İnşaat tarafından inşa edilen Ankara’daki “Next Level alışveriş merkezi”nin satılmayan ofisleri Ziraat Bankası el koydu.

Next Level AVM'ye Ziraat Bankası tarafından el konuldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 2013 yılında görkemli bir törenle hizmete açtığı başkent Ankara’daki “Next Level alışveriş merkezi”ne, Varlık Fonu’na devredilen Ziraat Bankası tarafından el konuldu. 

Ziraat Bankası konut kredi faizlerini indirdi!

Ziraat Bankası kredi faiz oranlarını 16 Eylül’den geçerli olmak üzere düşürdü. Banka  konut kredilerinde 500 bin TL ve üzeri kredilerde faiz oranını aylık yüzde 1,19 olarak belirledi. Ayrıca 500 bin lira altındaki konut kredilerindeki faiz oranı yüzde 0,99'da sabit bırakıldı...

Ziraat Bankası konut kredisi hesaplama 2019!

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları ne kadar? Ziraat Bankasından konut kredisi hesaplama ne kadar oluyor?

Ziraat Bankası maaş müşterilerine özel kredisi faiz oranları!

Ziraat Bankası maaş müşterisi çalışan ya da emekli olan müşterilerine özel fırsatlarla konut kredisi kullandırıyor. Ziraat Bankası maaş müşterilerine kredi faiz oranları neler?

Ziraat Bankası kredi kampanyaları neler?

Ziraat Bankası tüketici ürün paketi kapsamında ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi için müşterilerine özel fırsatlar ve düşük faiz oranları sunuyor. Ziraat Bankası’nın güncel kredi kampanyaları neler?

Ziraat Bankası ortak konut kredisi şartları neler?

Ziraat Bankası konut kredisi taksitlerini düşürmek için ortak konut almak isteyen müşterilerine'5 kişiye kadar uygun koşullarda kredisi kullandırıyor. Ziraat Bankası ortak konut kredisi şartları nedir?

Ziraat Bankası Kazakistan'da şube açtı!

Ziraat Bankası dünyada da büyümeye devam ediyor. Yurt dışı iştirakleri ve şubeleriyle 18 ülkede 101 noktada varlığını devam eden Ziraat Bankası, büyümeyi sürdürüyor.

Ziraat Bankası konut kredisi ödemeleri ne kadar oluyor?

Ziraat Bankası faiz indirim kampanyası sonrasında hem konut hem de ihtiyaç kredisi için en düşük faiz oranlarını kullandırıyor. Ziraat Bankası kredi ödemeleri ne kadar oluyor?

Ziraat Bankası konut kredisi şartları neler?

Ziraat Bankası konut kredisi kullandırım şartları neler? Ziraat Bankası hangi koşullarda konut kredisi kullandırıyor?

ziraat bankası next level Haberi

ziraat bankası next level

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ufuk Üniversitesi’nden aldığı arazi üzerinde hayata geçirilen Next Level alışveriş ve iş merkezi, kamu bankası olan Ziraat Bankası’ndan alınan kredi ile inşa edildi. Cumhuriyet'ten Işık Kansu ve Sertaç Eş'in haberine göre başkent Ankara Otogarı’nın karşısında, Ankara'nın en değerli arazisi üzerinde yer alan Next Level’ın alışveriş bölümüne, Pasifik İnşaat borçları ödeyemediği için Ziraat Bankası tarafından el konuldu. Aynı şirket tarafından işletildiği öğrenilen ve merkezde bulunan Keifi kafenin de el konulan yerler arasında olduğu belirtildi. Merkezde yaklaşık yüzde 75’lik kısmı satılmış olanların dışındaki tüm ofislere de Ziraat Bankası borç karşılığı el koydu. Ayrıca Ankara Next Level’da Ziraat Sanat Galerisi de açıldı. 

Next Level iş merkezini, “vizyonumuzu ve misyonumuzu yansıtan ilk projemiz” diye tanıtan Pasifik...