09 / 05 / 2024

Ziraat Bankası zaman aşımına uğrayan hesaplar ne yapmalı

Ziraat Bankası zaman aşımına uğrayan hesaplar ne yapmalı

Ziraat Bankası müşterilerini yakından ilgilendiren bir açıklama yaptı. Banka yaptığı açıklamada, süresi dolmuş hesapları listelediğini söyledi.

Ziraat Bankası KPSS şartsız personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman bitecek? 

İş arayanları sevindirecek müjdeli haber Ziraat Bankası'ndan geldi. Bu kapsamda, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım bünyesine 577 personel katacak. Peki, Ziraat Bankası KPSS şartsız personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman bitecek?

Ziraat Bankası'ndan flaş kampanya! Son tarih 31 Ekim 2023!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası yeni kampanyası için düğmeye bastı. Peki Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası ne zaman sona erecek? Ziraat Bankası BankKart Lira kampanyasının detayları neler?

Levent Marmaralı kimdir? Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Ziraat GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor?

Levent Marmaralı, kaç yılında ve nerede doğdu? İş hayatına ne zaman başladı? Ziraat Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Marmaralı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ziraat Bankası'ndan gençlere müjde! KPSS şartsız personel alımı yapıyor! Başvurular bugün bitiyor...

Ziraat Bankası 150 uzman yardımcısı kadrosunda istihdam edilmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Ziraat Bankası personel alımı başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman sona erecek? İşte detaylar...

Ziraat Bankası müşterileri hemen baksın! Zaman aşımına uğrayan müşterilerin parası TMSF'ye devredilebilir!

Ziraat Bankası’ndan yapılan resmi açıklamaya göre, bankada hesabı olan ve uzun müddet işlem yapmayan vatandaşların son işlem tarihini açıklayan banka müşterilerini ikaz etti. Paranızı bankadan almadığınız taktirde paranız sıfırlanacak

Ziraat Bankası’ndan mayıs ayı müjdesi geldi! Bu para tek seferde hesaplara yatacak!

Düzenlediği kampanyalarla her zaman rakiplerine büyük fark atan ve müşterilerini mutlu etmenin yanında devamlı yeni müşteri kazanmayı başaran Ziraat Bankası’ndan bir kampanya haberi geldi. Kampanya kapsamında 300 TL’nin hesaplara yatacağı duyuruldu.

Ziraat Bankası’ndan bankacılık tarihine geçecek kampanya! Şimdi al, istediğin zaman öde!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, bankacılık tarihine adeta altın harflerle yazılacak bir kampanya duyurusu yaptı. Kampanya kapsamında, yapılan alışverişlerin tutarı hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman ödeyebileceğiniz duyuruldu.

Ziraat Bankası’ndan sürpriz duyuru! Alışveriş yapan 1500 lira indirim kazanacak! Zaman daralıyor!

Türkiye’nin en büyük kamı bankalarından biri olan Ziraat Bankası, yılın kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 1500 lira indirim verileceğini açıklayan banka, müşterilerine bayramı erken yaşattı.

Ziraat Bankası'ndan müjdeli haber geldi! 2000 TL’lik hediyeler hesaplara yatırıldı.. Hemen kontrol edin

Ziraat Bankası'nın merakla beklenen 750 - 2000 TL'lik hediye puanlarının ne zaman iletileceği araştırılıyor. Kampanya bağlamında yapılan harcamalar baz alınarak 750 TL ile 2000 TL arasında Bankkart hediye liraların 10 Nisan'da yatacağı açıklanmıştı. İşte detaylar.

Ziraat Bankası tüm müşterilerine kritik bir duyuru yaptı! Hesabınızda toplu para olabilir! Hemen kontrol edin!

Ziraat Bankası müşterilere hayati bir duyuru yaptı. Yapılan duyuruda Ziraat Bankası’nda hesabı olan müşterilerin hesabındaki paraların zaman aşımına uğramamaları için 90 gün içinde başvuru yapması gerektiği ifade edildi.

Ziraat Bankası'ndan Ramazana bomba giriş! Herkese 300 TL veriyor

Ramazan'a az zaman kala bankalardan gelen açıklamalar da vatandaşların merceğine takılıyor. Ramazan evveline Ziraat Bankası kartıyla alışveriş yapan tüm vatandaşlar 300 TL'lik ödemelerin keyfini sürecek.

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği ne zaman hesaplara yatacak? Ziraat Bankası mazot gübre desteği sorgulama 2022

Çiftçiler, mazot ve gübre desteği ile ilgili son dakika gelişmelerini merakla araştırıyor. Peki mazot ve gübre desteği ne zaman hesaplara yatacak? Ziraat Bankası mazot gübre desteği sorgulama 2022...

Ziraat bankası emekli promosyon 2022 ne zaman verilecek? Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar oldu?

Emekli promosyonları hala emekli ve yeni emekli olan vatandaşlarının gündeminde yer alıyor. Emekli promosyonuna dair tek tek bankalar araştırılıyor. Özellikle Ziraat Bankasının emekli promosyonunun ne kadar olduğu sorgulanıyor.

Ziraat Bankası zaman aşımına uğrayan hesaplar ne yapmalı Haberi

Ziraat Bankası zaman aşımına uğrayan hesaplar ne yapmalı

Ziraat Bankası müşterilerini yakından ilgilendiren açıklama yaptı. Banka yaptığı açıklamada, süresi dolmuş hesapları listelediğini söyledi. Listedeki vatandaşların vakit kaybetmeden bankaya gitmesi gerekiyor. Açıklama, bankada parası olan ve yıllardır herhangi bir işlem yapmamış müşterileri ilgilendirmektedir. Listede bilgisi olan vatandaşların vakit kaybetmeden kimlikleri ile şubelere başvurmaları gerekiyor.

A Haber'de yer alan habere göre; Ziraat Bankası müşterilerini yakından ilgilendiren açıklamada bulundu.  Bankada parası olan ancak yıllardır herhangi bir işlem yapmayan müşterilerinin hesaplarının güncelliğini yitirdiğini ve listelendiğini açıkladı. Söz konusu listede olanlar vakit kaybetmeden şubeye gitmelidir. Parasını kaybetmek istemeyenlerin kimlikleri ile şubeye gitmeleri tavsiye ediliyor.

Ziraat Bankası'nın konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

27 Şubat 2015 tarih ve 29280 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Yatırımcı Tazmin Merkezi Yönetmeliğinin 24. maddesinde "Yatırım hizmetleri ve faaliyetlerinden kaynaklanan...