02 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'ndan flaş kampanya! Son tarih 31 Ekim 2023!

Ziraat Bankası'ndan flaş kampanya! Son tarih 31 Ekim 2023!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası yeni kampanyası için düğmeye bastı. Peki Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası ne zaman sona erecek? Ziraat Bankası BankKart Lira kampanyasının detayları neler?



En çok tercih edilen kamu bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası toplamda 200 TL bankkart lira verecek. Yüzleri güldüren kampanyanın detayları ile ilgili açıklama yapan Ziraat Bankası, yayımladığı bilgilendirme metninde de detaylara da yer verdi.

Konu ile ilgili olarak verilen son dakika detaylarına göre, Ziraat Bankası müşterileri ekim ayının ortalarında güncel kampanyaların ayrıntıları ile ilgili araştırmalar yaparken, 1 Ekim 2023 tarihinde başlayan ve 31 Ekim'e kadar devam edecek olan toplamda 200 TL bankkart lira sağlanan fırsatın detayları da merak ediliyor. 

Bu çerçevede söz konusu kampanyaya nasıl katılım sağlanacağına, 200 TL bankkart TL elde etmek için yapılması gereken alışveriş tutarı ve söz konusu fırsatın ayrıntıları ile ilgili bilgiler de verildi.

Peki Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası ne zaman sona erecek? Ziraat Bankası BankKart Lira kampanyasının detayları neler? Ziraat Bankası'nın kampanyası ne zaman başladı? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Ziraat Bankası Bankkart Lira kampanyası ile ilgili detaylar...

Ziraat Bankası ndan flaş kampanya! Son tarih 31 Ekim 2023!

ZİRAAT BANKASI EKİM 2023 KAMPANYASI

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, 1 Ekim - 31 Ekim tarihleri arasında bankkart anlaşmalı optik sektöründeki üye iş yerlerinden bankkart POS'undan tek bir seferde gerçekleştirilecek olan 1.500 TL ve üzeri alışverişe 100 lira, 3 bin lira ve üzeri alışverişe ise 200 lira bankkart lira verilecek. 

Söz konusu kampanya ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, bu yılın Ekim ayı sonuna kadar devan edecek olan bu fırsattan faydalanmak isteyen kişilerin, bankkart mobil ya da bankkartcomtr'den katılım sağlamaları gerekli. 

Yüzleri güldüren bu kampanyaya ve Ziraat Bankası'nın ekim ayındaki güncel kampanyalara dair bilgi edinmek isteyen kişiler, Ziraat Bankası'nın resmi web sitesinde yer alan kampanyalar kısmını ziyaret edebilirler.


Çelebi Nova'da son 4 konut! Hemen anahtar teslim fırsatı! 

Kiracısını evden çıkarana 3 yıl sınırlama geliyor! Ev sahipleri evlerini kiraya verebilecekler mi?

Mood Göksu'da ön talep fırsatı! Ankara'da 1.100 konutluk yeni proje! 


Geri Dön