12 / 05 / 2024

Ziraat GYO Çalık Enerji

Ziraat GYO Çalık Enerji

Ziraat GYO ile Çalık Enerji ortak şirket kurduğunu söyleyen Sözcü gazetesi yazarı Çiğdem Toker, yeni kurulan şirketin Taşkent Merkez Park Gayrimenkul Yatırım A.Ş. olduğunu belirtti.

Ziraat GYO Erenköy projesinin değeri 340 milyon TL'ye yaklaştı!

Ziraat GYO tarafından İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, 1405 ada 193 parsel üzerinde konumlu 3 adet dükkan ve 45 adet konut nitelikli toplam 48 adet bağımsız bölümden oluşan projenin değeri 340 milyon TL'ye yaklaştı.

Hüseyin Özuysal Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Ziraat GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Hüseyin Özuysal kimdir? Kaç yılında doğdu? Ziraat Bankası’nda hangi pozisyonlarda görev aldı? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor? İşte Hüseyin Özuysal ile ilgili merak edilenler...

Ziraat GYO İstanbul'daki 7 binasının değerini açıkladı! 

Ziraat GYO, Kadıköy Rıhtım, Maslak, Cağaloğlu, Beyazıt, Aksaray Cerrahpaşa, Bahçekapı Postane ve Mecidiyeköy binalarının değerlerini açıkladı. Peki Ziraat GYO'nun İstanbul'daki 7 binasının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

İsra Holding, Kayaşehir Palladium’u Ziraat GYO'dan satın aldı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla çeyrek asırdır gayrimenkul geliştirme, inşaat ve enerji sektörlerinde faaliyette bulunan ve çeşitli projelere imza atan İsra holding, Ziraat GYO bünyesinde bulunan Kayaşehir Palladium’u satın aldı.

Ziraat GYO 2021'de 89.8 milyon TL'lik konut ve iş yeri sattı!

Ziraat GYO'nun 2021 yılı içerisinde şirket gayrimenkul portföyüne ilişkin olarak aylık kira bedeli toplamı yaklaşık 345 bin TL (KDV hariç) olan yeni kiralama işlemi, 3 milyon 454 bin 20 TL tutarında arsa alımı ve 89 milyon 846 bin 617 TL tutarında konut ve iş yeri satışı yapıldı.

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri belli oldu. Peki Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının pazar değeri ne kadar?

Ziraat GYO Bahçekapı Postane Caddesi binasının değeri ne kadar? 

Ziraat GYO Bahçekapı Postane Caddesi binasının değeri 65 milyon TL, KDV dahil toplam değeri ise 76 milyon 700 bin TL olarak açıklandı. Gayrimenkulün aylık piyasa kira değeri ise 300 bin TL olarak belirlendi.

Pelin Kılıç Ziraat GYO Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi oldu!

Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Pelin Kılıç, Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak atandı.

Pelin Kılıç, Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi oldu!

Öngörülen lisanslara sahip Pelin Kılıç'ın, Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi olarak atanmasına karar verildi. 

Ziraat GYO'dan son yılların en büyük halka arzı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ (Ziraat GYO), son yılların en büyük halka arz işlemini gerçekleştirdi. 

Ziraat GYO, halka arzını tamamladı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ (Ziraat GYO), son yılların en büyük halka arz işlemini gerçekleştirdi. 

Ziraat GYO'dan son zamanların en büyük halka arzı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ (Ziraat GYO), son zamanların en büyük halka arzını yapacak. Böylece Ziraat GYO'nun özkaynak büyüklüğü 7 milyar TL'ye ulaşacak. aynı zamanda Ziraat GYO kiralık gayrimenkullerden 2020'de 63,4 milyon TL kira geliri elde etti.

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç vefat etti!

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç vefat etti. Ziraat Finans Grubu ve Halkbank taziye ilanı yayınlandı. 

Ziraat GYO Çalık Enerji Haberi

Ziraat GYO Çalık Enerji

Sözcü gazetesi yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde, "Ziraat GYO ile Çalık ortak şirket kurdu" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ziraat Bankası ortaklığıyla 2 yıl önce kurulduğunu söyleyen Toker, Ziraat Bankası'nın sahibinin artık Hazine değil, Türkiye Varlık Fonu A.Ş. (TVF) olduğunu belirtti.

Oda Tv'de yer alan habere göre, "TVF'nin Başkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan. Başkanvekili ise damadı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak. Albayrak, TVF'de sınırsız imza yetkisine sahip" diye yazan Çiğdem Toker, "TVF sahipliğindeki Ziraat Bankası'nca kurulmuş Ziraat GYO, meğer sessiz sedasız Çalık ile ortak olmuş. Çalık Enerji ile 1 milyon TL sermayeli (yarı yarıya) ortak şirket kurmuş" dedi. Toker, yeni kurulan şirketin Taşkent Merkez Park Gayrimenkul Yatırım A.Ş. olduğunu da söyledi.

18 Eylül 2018 tarihli Ticaret Sicil Gazetesi'ne göre...