07 / 05 / 2024

Ziraat İşletme Yönetimi kimin

Ziraat İşletme Yönetimi kimin

Ziraat İşletme Yönetimi ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Demirci, Mehmet Cengiz Göğebakan ve Peyami Ömer Dilek ortaklığında kuruldu.

Filistin yönetimi, İsrail’in yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerini genişletme planını kınadı!

Filistin yönetimi, İsrail hükümetinin işgal altında olan Batı Şeria ile Doğu Kudüs’teki Yahudi yerleşim birimlerine konut inşa planını kınadı.

4 maddede site yönetimi giderleri ve işletme projesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "4 maddede site yönetimi giderleri ve işletme projesi" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Ziraat İşletme Yönetimi ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ziraat İşletme Yönetimi ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Demirci, Mehmet Cengiz Göğebakan ve Peyami Ömer Dilek ortaklığında kuruldu.

7 maddede site yönetimi işletme projesi hazırlama mevzuatı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "7 maddede site yönetimi işletme projesi hazırlama mevzuatı" konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı..

10 maddede site yönetimi işletme projesinin detayları!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " 10 maddede site yönetimi işletme projenin detayları " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Taras Proje Yönetimi ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taras Proje Yönetimi ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Feyyaz Karabekiroğlu, Oktay Yavuz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Uphill Court Ataşehir'de kuruldu.

Yaşar Parlak İBB Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı'na getirildi!

İBB'nin yönetim şeması baştan sona değişti. Yaşar Parlak İBB Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı'na getirildi!. Emlak Yönetimi daire başkanlığı görevinden alınan Yusuf Koç’un yerine Yaşar Parlak getirildi.

Bergama'da alan yönetimi çalışmalarına başlandı!

22 Haziran'da Katar'ın başkenti Doha'da yapılan UNESCO Dünya Miras Komite Toplantısı'nda dünyanın 999'uncu, Türkiye'nin ise 13'üncü mirası olarak tescil edilen Bergama, Alan Yönetimi Planı için çalışmalara başladı.

Koç Proje Yönetimi Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koç Proje Yönetimi Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlyas Koç, Can Koçhisarlı Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Temmuz'da Bakırköy'de kuruldu.

Apartman yönetimi çatıdaki anteni kaldırabilir mi?

Apartman çatısına konulan çanak anten, zaman zaman anayapıya zarar verdiği sebebi ile yönetim tarafından kaldırılmak istenebiliyor. Peki, apartman yönetimi çatıdaki anteni kaldırabilir mi? Yönetimin bu konuda yetkisi var mı?

Aliağa 2. Uluslararası Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi çalışmaları başladı!

Aliağa’yı Akdeniz ve Ege’de ülkemize stratejik üstünlük sağlayan ihracat ve lojistik merkezi haline getirmeyi hedefleyen Aliağa Ticaret Odası(ALTO), ‘2. Aliağa Uluslararası Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi’nin hazırlıklarına başladı.

Bina yönetimi risk analizi nasıl yapılır?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştırması durumlarında bina yönetimi risk analizi yaptırması zorunlu oluyor. Bina risk analizi kapsamına girebilmesi için bir çalışanının olması yeterli oluyor. Peki, bina yönetimi risk analizi nasıl yapılır?

Bina yönetimi nereye şikayet edilir?

Kat malikleri Genel Kurul toplantısında seçilen bina yöneticisinin kat maliklerine ve binaya karşı bazı sorumlulukları bulunuyor. Ancak bina yöneticisi görevlerini yerine getirmez ya da aksatır ise ne yapılabilir? Bina yönetimi nereye şikayet edilir?

Ziraat İşletme Yönetimi kimin Haberi

Ziraat İşletme Yönetimi kimin

Ziraat İşletme Yönetimi ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Demirci, Mehmet Cengiz Göğebakan ve Peyami Ömer Dilek ortaklığında kuruldu.

Ziraat İşletme Yönetimi ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi konusu:Mülkiyetinde bulunan veya üçüncü şahıslara ait gayrimenkuller üzerinde; a)Konut, iş, ofis, alış-veriş ve eğlence merkezleri, eğitim merkezleri, spor merkezleri, sağlık kompleksleri ve hastane gibi sağlık tesisleri ile otel, motel, tatil köyü, yat limanı, restoran ve buna benzer turistik tesisler kurmak, inşa etmek, ettirmek, işletmek, işletme hakkını devretmek, kiraya vermek, kurulu veya kurulacak tesisler kiralamak, bu amaçla ortaklıklar kurmak, her türlü işbirliği sözleşmeleri yapmak, - Her türlü arsa, arazi vb. gayrimenkuller üzerinde projeler geliştirmek, sözkonusu projeleri tesis etmek, işletmek, kiralamak veya kiraya vermek, proje geliştirme kapsamında,...