20 / 05 / 2024

zirai kredi ne demek

zirai kredi ne demek

Zirai kredi çiftçilikle uğraşan kişileri ilgilendiren bir kredi türüdür. 'Zirai kredi nedir ve nasıl alınır?' diyorsanız haberimizi okuyun...

Yapı Kredi emekli promosyonunda son dakika! Nisan 2024 yeni emekli paketiyle hesaplara tam 18 bin TL yatırılacak!

SSK ve Bağkur emeklilerinin en çok merak ettiği konular arasında maaş promosyonları bulunuyor. Peki en çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan Yapı Kredi ne kadar promosyon veriyor?

Yapı Kredi ne kadar promosyon veriyor? Emeklinin hesabına kesin bu kadar yatırılacak: Yapı Kredi emekli promosyon 2024!

Milyonlarca emeklinin en çok merak ettiği konular arasında maaş promosyonları yer alıyor. Peki Yapı Kredi ne kadar promosyon veriyor? İşte Yapı Kredi emekli promosyon 2024!

Yapıkredi emekli promosyon ödemesi! Ykb emekli promosyon ne kadar? Yapı kredi emekli promosyon 2024!

Milyonlarca emekli bankaların promosyon ödemelerini merak ediyor. Bunlardan en çok merak edilen ise Yapı kredi Bankası banko promosyon ödemesi. Yapı kredi emekli promosyon ödemesi! Ykb emekli promosyon ne kadar? Yapı kredi emekli promosyon 2024!

Hangi banka ne kadar faiz veriyor? 4 banka mevduat faiz oranı belli oldu! Akbank, Yapıkredi, Anadolubank faiz oranları

Merkez Bankasının faizleri sürpriz şekilde artırmasıyla gözler mevduat faizlerine çevrildi. Hangi banka ne kadar faiz veriyor? 4 banka mevduat faiz oranı belli oldu! Akbank, Yapıkredi, Anadolubank ve Denizbank faiz oranı..

Emekli banka promosyon ödemeleri: Yapı Kredi ne kadar 2024 promosyon veriyor? 2024 Yapı Kredi emekli promosyonu

Milyonlarca emekli banka banka promosyon rakamlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki Yapı Kredi ne kadar 2024 promosyon veriyor? 2024 Emekliler ne kadar banka promosyonu veriyor? Yapı Kredi Banka promosyon ödemesi kaç lira?

Ev almak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Hangi bankanın faizi ne kadar?

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Peki hangi bankanın faizi ne kadar? İşte Mart 2024'te 4 bankanın konut kredisi faizleri...

Borcu olanlar Garanti, Akbank, İş Bankası'nın kapısını tıklattı! 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

Borcu olan pek çok kişi bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki Garanti, Akbank, İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi faizlerinde son durum ne? 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte Ziraat, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi faiz oranları!

Ziraat Bankası, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi konut kredisi faiz oranlarını peş peşe açıkladı. Peki 750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

1.20 faizli konut kredisinde son dakika! İlk kez ev alacaklara düşük faizli kredi ne zaman verilecek? 

1.20 faizli konut kredisindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki ilk kez ev alacaklara düşük faizli kredi ne zaman verilecek? 

Konut kredisi faiz oranları sil baştan değişti! 1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Ev alma hayali kuran vatandaşların çoğu bu hayallerini konut kredisi ile gerçekleştiriyor. Merkez Bankası faiz kararından sonra değişen konut kredisi faiz oranları merak ediliyor. Peki  1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Yeni evlenecekler için faizsiz 150 bin TL kredi ne zaman verilecek? Başvuru şartları neler?

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurulan yeni evlenecekleri yakından ilgilendiren 150 bin TL evlilik kredisinin ne zaman verileceği ve başvuru şartları merak ediliyor. 

Yapı Kredi bankası emekli promosyonu ne kadar?

Henüz emekli promosyonu almayan vatandaşlar emekli promosyonunun ne kadar olduğunu merak ediyor. Yapı Kredi de emekli promosyonu veren bankalar arasında.

Yüzde 80 düşük faizle kredi alın! Böyle bir kredi ne görüldü ne de duyuldu

Paraya ihtiyacı olan vatandaşlar en uygun krediyi nasıl alacaklarını araştırıyorlar. Bu vatandaşlara yönelik çok önemli bir açıklama yapıldı.

zirai kredi ne demek Haberi

zirai kredi ne demek


Zirai kredi çitçilik yapan kişilerin üretimleri ile ilgili olarak kullanmak istedikleri bir kredi tipi olarak karşımıza çıkıyor. 'Zirai kredi nedir ve nasıl alınır?' sorusunun yanıtını aşağıda görebilirsiniz. 


Zirai kredi almak için bankaların kapısı çalınıyor. Bu kredi türüne başvuru yaparken şu belgelerin temin edilmesi gerekir. 


Gerçek Kişiler için;


1. Çiftçi olduğunu belirten belge 

2. Nüfus cüzdanı

3. Son 3 yıla ait gelir tablosu


Tüzel Kişiler için;


1. Çiftçi olunduğuna dair belge

2. Ticari Sicil Gazetesi’nde yer alan sözleşme

3. Oda kayıt belgesi, vergi levhası

4. İmza sirküleri

5. En az 3 yıla ait gelir...