21 / 05 / 2024

Zirve Akbaş Yapı iletişim

Zirve Akbaş Yapı iletişim

Zirve Akbaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Osman Akbaş tarafından kuruldu.

Gala Küçükbük Zirve satışta! Yeni proje!

Gala Bodrum Yapı A.Ş. tarafından Bodrum'da inşa edilen Gala Küçükbük Zirve projesinde satış başladı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Dova Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dova Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Raşit Akbaş tarafından kuruldu.

Bitcoin balina işlemlerinde zirve! 

Bitcoin balina işlemlerinde zirve yaşadı! Uzmanlardan “ölüm kesişimi” vurgusu yapıldı. İşte ayrıntılar...

Zirve Taş Yapı Malzemeleri Madencilik İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Taş Yapı Malzemeleri Madencilik İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Ali Karaaslan, Cumalı Kurnaz ve Gökhan Kurnaz tarafından kuruldu.

Çare Türkiye! Tüm dünyayı etkileyen kriz için İstanbul'da 4'lü zirve

Rusya-Ukrayna savaşı en çok gıda sektörünü vurdu. Özellikle tahıl ihracatında yaşanan sorun için Türkiye devreye girdi. İşte İstanbul'da yapılacak kritik zirve ile ilgili detaylar.

Tarla başında endişeli bekleyiş! Sıvı yağı da yapılıyor, hasat aksadı fiyatı zirve yapabilir

Dünya genelinde Mısır ekimiyle ilgili endişeli bekleyiş başladı. Hem hasadının aksaması hem de ekim sürecinin yavaşlaması nedeniyle mısır fiyatları kritik eşiğe geldi. Sıvı yağı da yapılan ürünün tüketiciye zamlı yansıması an meselesi.

Zirve Akbaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Akbaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Osman Akbaş tarafından kuruldu.

Kralin Yapı İnşaat Metal Elektrik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kralin Yapı İnşaat Metal Elektrik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Salim Akbaş tarafından kuruldu.

Konut satışları zirve yapacak!

İZTO meclis üyesi ve KAMDER başkanı Niyazi Gültekin, faiz indirimi sonrasında konut satışlarının ne durumda olacağına ilişkin açıklamalarda bulundu. Gültekin, konut satışları zirve yapacak dedi ve yeni yapılacak konutların daha pahalı olacağına dikkat çekti...

Akbaşak Metal Demir Lojistik Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Akbaşak Metal Demir Lojistik Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Akbaşak tarafından kuruldu. 

Son Zirve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Son Zirve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çetkin tarafından kuruldu. 

2018 kentsel dönüşümün zirve yaptığı yıl olacak!

Türkiye, kentsel dönüşüm projeleri için alt yapı çalışmalarını tamamladı. 2018, kentsel dönüşümün zirve yaptığı yıl olacak.

Zirve Çınar İzolasyon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Çınar İzolasyon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ziver Sağol tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Zirve Akbaş Yapı iletişim Haberi

Zirve Akbaş Yapı iletişim

Zirve Akbaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Osman Akbaş tarafından kuruldu.

Zirve Akbaş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...