11 / 05 / 2024

Ziya Arslan

Ziya Arslan

Özyurt Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şerifali Şubesi 18 Şubat 2015'te, 2 milyon 100 bin TL sermaye ile, Ziya Arslan Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi için imzalar atıldı!

Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi binasının hayata geçirilmesi ile ilgili protokol, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile işadamı Mehmet Ziya Arslan tarafından imzalandı.

Vergi ziyaı cezası uzlaşma dilekçesi!

Vergi borcunu zamanında ya da eksik ödeyen kimseler, vergi cezası için ceza hususunda anlaşmak için bir dilekçe ile vergi dairesine başvuruda bulunabiliyor. İşte vergi ziyaı cezası uzlaşma dilekçesi örneği...

Vergi ziyaı cezası nasıl hesaplanır?

Vergi ziyaı cezası, mükellefin veya sorumlunun vergilendirme ile ilgili ödevlerini zamanında yerine getirmemesi veya eksik yerine getirmesi yüzünden kesiliyor. Peki, vergi ziyaı cezası nasıl hesaplanır?

Namık Ziya Mescioğlu: Bursa'da kentsel dönüşüm şart!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş adamlan Derneği (İMSIAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, kentsel dönüşümü rant meselesine indirgeyenlerin vebal altına gireceklerini ve bunun Bursa zararına olacağını söyledi.

Ziya Gökalp Müzesi restore edilecek!

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde bulunan ve terör örgütü DAEŞ'in Kobani'ye (Ayn el Arap) saldırıları bahane edilerek, 6-7 Ekim 2014'te düzenlenen izinsiz gösterilerde molotofkokteyli atılarak yakılan Ziya Gökalp Müzesi restore edilecek.

Emlak vergisinde vergi ziyaı cezası 2015!

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içinde bulunan bina, arsa ve araziler için ödeniyor. Peki, vergi mükellefleri tarafından verginin ödenmemesi halinde ne olur? Emlak vergisinde vergi ziyaı cezası 2015 ne kadar?

Ziya Yılmaz Adam Kule'yi anlattı!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, gayrimenkul sektörünün en yenilikçi temsilcilerinden. Bugüne kadar 'düz' bir bina yapıp satışa sunduğu görülmedi. Burgu, yelken, dalga şimdiye kadar inşa ettiği projelerdeki temalarının bir kaçı.

Başakşehir Ziya Gökalp'teki 350 dönüm arazide dönüşüm başlıyor!

İstanbul Başakşehir sınırları içerisindeki Ziya Gökalp Mahallesi, Bakanlar Kurulu'nca riskli alan kabul edildi. 3'ncü havalimanına bağlantı noktasında yer alan, Atatürk Olimpiyat Stadı'na komşu 350 dönümlük bölgede kentsel dönüşüm uygulanacak.

Ömer Kamil Arslan kimdir?

Mimar Ömer Kamil Arslan kimdir? Mimar Ömer Kamil Arslan, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Ömer Kamil Arslan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ömer Kamil Arslan..

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi riskli alan ilan edildi!

İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadı'nın yan tarafında bulunan Ziya Gökalp Mahallesi, riskli alan ilan edildi. Bölgelerin riskli alan ilan edilmesine ilişkin Bakanlar Kurulu kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ziya Uysal: Köysel dönüşüm de planlanmalı!

Pusula Haber Gazetesi yazarı Ziya Uysal bugünkü yazısında, kentsel dönüşümün yanı sıra köysel dönüşümünde olması gerektiğine değindi ve köysel dönüşümün önemini vurguladı.

Arslan Keskin: Bornova'ya Atakule benzeri bir bina yapılabilir!

AK Parti Bornova İlçe Başkanı Arslan Keskin, "Bornova, İzmir'in kapısı, Bornova'ya değer katan projeler getirmek lazım. Örneğin Bornova'ya Atakule benzeri bir bina yapılabilir. Bunlar Bornova'nın prestijini artıracak projelerdir" dedi.

Hüseyin Arslan: Değişim inşaatta sıçramanın temelini attı!

YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Hükümetin doğru ekonomik politikaları 12 yılda yaşanan sıçramanın temellerini oluşturdu" diye konuştu.

Ziya Arslan Haberi

Ziya Arslan

Özyurt Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şerifali Şubesi 2 milyon 100 bin TL sermaye ile 18 Şubat 2015'te, Ziya Arslan Şube Müdürlüğü'nde açıldı.


Özyurt Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şerifali Şubesi iş konusu;Kendine ait veya kiralanan gayrimenkullerin kiraya verilmesi veya leasingi (kendine ait binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb.) 


Özyurt Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şerifali Şubesi adres: Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Türker Caddesi...