19 / 07 / 2024

ziya şark sofrası şubeleri İstanbul

ziya şark sofrası şubeleri İstanbul

Ziya Bingöl’ün İstanbul Bakırköy'deki ilk şubesini açmasının üzerinden 38 yıl geçti. Ziya şark Sofrası'nın şu an 7 şubesi bulunuyor…

Ziya Şark Sofrası Yunanistan ve Arabistan’da şube açmayı planlıyor!

Ziya Bingöl’ün İstanbul Bakırköy'deki ilk şubesini açmasının üzerinden 38 yıl geçti. Ziya şark Sofrası'nın şu an 7 şubesi bulunuyor…

Eski banliyö hattı üzerindeki Florya istasyonunun yeri değişiyor!

Marmaray kapsamında yenilenecek olan eski banliyö tren hattı üzerindeki Florya istasyonu, lüks lokantalar bölgesine kaydırılıyor. Yeni istasyonun bulunduğu bölgede Haskral Hatay Sofrası,Kosova Restaurant ve Ziya Şark Lokantası bulunuyor.

Sivas'taki Şarkışla Devlet Hastanesi için yeni yol yapılacak!

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde vatandaşların Devlet Hastanesine daha çabuk ulaşmalarını sağlamak için yaklaşık 400 metre uzunluğunda yeni yol yapılıyor.

TOKİ Sivas Şarkışla'da mahalle konseptli 212 konut inşa edicek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Sivas'ın Şarkı ilçesinde 'mahalle' konseptli 212 konut inşa edilecek. 212 konut ve 15 dükkanlı projenin sosyal ihtiyaçlara cevap vereceği belirtildi.

TOKİ'den Sivas Şarkışla'ya mahalle konseptli 212 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ), Sivas'ın Şarkışla ilçesinde "mahalle" konseptli 212 konut inşa edilecek. Proje 212 konut ve 15 dükkanla sosyal ihtiyaçlara cevap vererek, yeni bir yaşam alanı oluşturacak.

TOKİ Sivas Şarkışla'da 212 konut inşa edecek!

TOKİ Sivas'ın Şarkışla ilçesinde "mahalle" konseptli 212 konut inşa edilecek. Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ), Sivas'ın Şarkışla ilçesinde "mahalle" konseptli 212 konut inşa edilecek.

Sivas'taki Şarkışla TOKİ konutlarının yapımı başlıyor!

TOKİ, Samsun İli Şarkışla ilçesi Yıldırım Mahallesi'nde inşa edeceği 3. etap 259 konut için şantiye kurmaya başladı.

TOKİ Sivas Şarkışla'da 212 konut inşa edecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Şarkışla ilçesinde hayata geçirecekleri 212 konut ve 15 dükkanlı projenin sosyal ihtiyaçlara cevap vererek yeni bir yaşam alanı oluşturacağını bildirdi.

Ziya Zeynelgil kimdir?

İnşaat Mühendisi Ziya Zeynelgil kimdir? Ziya Zeynelgil, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ziya Zeynelgil, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Ziya Zeynelgil..

Yusuf Ziya Yılmaz: 150 kasabalaşmış köy yapacağız!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz "Köylerimiz eski köyler olmaktan çıkacak. Samsun’un bin köyü var bu bin köyün yaklaşık 150 tanesini belirlerdik. 150 tane kasabalaşmış köy yapmak istiyoruz" dedi

Ziya Yılmaz: Kentsel dönüşüm süreci yavaş, destek lazım!

Kentsel dönüşüm için kolları sıvayan Dap Yapı, Ünalan, Balmumcu ve Kasımpaşa'yı radarına aldı. Dap Yapının patronu Ziya Yılmaz, "Süreç yavaş ilerliyor. Geliştiricilerin desteklenmesi lazım" diye konuştu.

2003 yılında Sütlüce Mezbahası, Eurovision Şarkı Yarışması'na hazırlanıyormuş!

2003 yılında Haliç'teki eski Sütlüce Mezbahası'nın yerine kurulan kültür merkezi, Eurovision Şarkı Yarışması'na uygun hale getiriliyormuş. Uzay merkezini andıracak binada birbirine bağlantılı 5 bina inşa edilecekmiş.

TOKİ Sivas Şarkışla 212 adet konut ihalesi bugün!

TOKİ Sivas ili, Şarkışla ilçesi 212 konut, 1 adet ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

ziya şark sofrası şubeleri İstanbul Haberi

ziya şark sofrası şubeleri İstanbul

Para Dergisi’nin bu haftasındaki sayısında yer alan haberde, Rahmetli Ziya Bingöl'ün Ziya Şark Sofrası şubelerine yer verildi.

Rahmetli Ziya Bingöl'ün Ziya şark Sofrası'nın İstanbul Bakırköy'de ilk şubesini açmasının üzerinden tam 38 yıl geçti. Şanlıurfa'nın kebap ve yemek kültürünü İstanbul'a taşıyan firmanın bugün yedi şubesi var. Fatih, Florya, Sirkeci, Beylikdüzü, Kavacık, Koşuyolu ve Beylerbeyi şubeleriyle faaliyet gösteriyor. Ziya Bingöl 2010'da vefat etti.

O tarihten sonra kardeşi Ahmet Bingöl bayrağı devraldı ve Ziya Şark Sofrası'nı en zorlu dönemlerde ayakta tutmayı başardı. Şu sıralar icranın başında Ziya Bingöl'ün oğlu Nihat Bingöl bulunuyor.

25 yaşında CEO'luk görevini üstlenen Nihat Bingöl firmayı büyütmek için kolları sıvamış. Ülke ülke, şehir şehir gezip restoranında yenilikler peşindeymiş. Ziya Şark'ın ünü sınırları aşmış durumda. Sadece İstanbul Florya'daki şubelerinde yılda...