24 / 07 / 2024

Ziylan Ataşehirde kültür merkezimi kuracak

Ziylan Ataşehirde kültür merkezimi kuracak

50 yıldan fazla süredir ayakkabı perakendeciliği alanında faaliyet gösteren ve 2013'te yüzde 50'si Ülker, BİM ve Mater Footwear'a satılan Ziylan Grubu'nun kurucusu Ziylan ailesi, ortaklıktan kazandığı ile gayrimenkul alanına girdi.

Ataşehir'in yeni kültür merkezi için protokol imzalandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ataşehir Belediyesi İçerenköy'deki yarım kalan kültür merkezini tamamlıyor.

Yenimahalle Ata Kültür Merkezi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi tarafından her mahalleye yapılması planlanan kültür merkezlerinden birisi daha Ata Mahallesi’nde hayata geçirildi.

Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin yapımı için 42.5 milyon TL'lik ihale!

Ataşehir Belediye Başkanlığı, Kemal Sunal Kültür Merkezi'ni arsa satışı karşılığı yaptırcak. Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin yapımı için ihaleye çıkıldı. 

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı yaptırılacak!

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı ihale ediliyor. İhale 22 Ocak'ta gerçekleşecek...

40 şehire Kültür Han projesi geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, şehirlerdeki cazibe noktalarını artırmak için harekete geçti. 40 şehirde yapılacak Kültür Han projesi için 650 milyon TL harcanacak.

Ataşehir Zübeyde Hanım Kültür Evi 19 Mayıs'ta açılacak!

Ataşehir Belediyesi Küçükbakkalköy Mahallesi'nde Ataşehir Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültür Evi'ni inşa etti. Merkez, Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla 19 Mayıs'ta hizmete açılacak.

Erzurum Kültür Kompleksi'nin yeri belli oldu!

Erzurum'un önümüzdeki iki yıl içerisinde kavuşacağı tarihinin en büyük yatırımı için yer belirlendi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'de sadece 3 şehirde kuracağı Kültür Kompleksi, eski terminalde yapımı devam eden MNG AVM'nin hemen yanıbaşında inşa edilecek.

Cem Yılmaz’dan kültür merkezi açıklaması!

Ziylan Grup’un Ataşehir’de inşa ettiği Water Garden isimli, Mayıs’ta tamamlanacak projede Cem Yılmaz Kültür Merkezi’nin açılacağı iddia edilmişti. Cem Yılmaz, kendi adına kültür merkezi yapılacağı haberlerini yalanladı.

Ayvalık'a yeni kültür merkezi inşa ediliyor!

Rahmi Gençer Başkanlığında hizmet atağını sürdüren Ayvalık Belediyesi ilçeye yeni bir kültür merkezi daha kazandırıyor. Küçükköy kavşağında yapım çalışmalarına başlanan kültür merkezinin Nisan ayında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Ayvalık'a yeni kültür merkezi geliyor!

Rahmi Gençer Başkanlığında hizmet atağını sürdüren Ayvalık Belediyesi ilçeye yeni bir kültür merkezi daha kazandırıyor. Rahmi Gençer, Küçükköy yol ayrımında bir kültür merkezi yaptırdıklarını ve çalışmalarının başladığını bildirdi.

Ataşehir Mustafa Saffet Kültür Merkezi hizmete giriyor!

Ataşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak Mustafa Saffet Kültür Merkezi çok yakında Örnek Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayacak. İşte Ataşehir Mustafa Saffet Kültür Merkezi içerisinde bulunacak bölümler...

Ziylan Gayrimenkul'den Ataşehir'e dev gastronomi, eğlence ve kültür merkezi!

Ziylan Gayrimenkul, WaterGarden İstanbul projesiyle yeme içme-şehri kuruyor. 750 milyon lira yatırım bedeliyle Ataşehir'de hayata geçirilecek olan proje, “tadı başka” sloganıyla, gastronomi, eğlence ve kültür merkezi olarak dünyada ilk olacak.

Dreampark Kültür Merkezi Brandium Ataşehir'de açılıyor!

Brandium Ataşehir, Türkiye'nin ilk Çocuk Kültür Merkezi'ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi'nde bulunan Dreampark Çocuk Kültür Merkezi, kapılarını 2 Kasım 2013 tarihinde açıyor...

Ziylan Ataşehirde kültür merkezimi kuracak Haberi

Ziylan Ataşehirde kültür merkezimi kuracak


2014'te Ziylan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketini kuran aile, Ataşehir'de 750 milyon TL yatırım ile gastronomi, eğlence ve kültür merkezi olarak dünyada ilk olacak WaterGarden İstanbul adıyla yeni bir proje geliştiriyor. 

İnşaatına başlanan ve önümüzdeki yıl tamamlanması beklenen projede hafta içi 50 bin hafta sonu 70 bin günlük ziyaretçi hedefleniyor. Projenin tanıtımı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte konuşan Ziylan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan, yüzde 40 özkaynak, yüzde 60 banka finansmanı modeli ile hayata geçecek WaterGarden İstanbul'da Türkiye'de ve dünyada ilk olması hedefiyle yola çıktıklarını anlattı. 



"WaterGarden İstanbul'un inşasına başlarken içimiz çok rahat. 

Biz Türkiye'nin ekonomik istikrarına ve geleceğine güveniyoruz ve bu güvenle, uzun vadeli yatırımlar yapmaktan çekinmiyoruz" diyen Ziylan, 2016 yılma kadar sürecek projede inşaat sırasında bin, açıldıktan sonraysa 2 bin kişiye istihdam...