17 / 05 / 2024

Zonguldak arsa kavgası

Zonguldak arsa kavgası

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle Kenan Topçu (62) ile kardeşi İnam Topçu (55) arasında tartışma çıktı. Silahla kavga sonucunda baba-oğul öldürüldü.

1952 yılında arsa kavgası 2 cana mal olmuş! Baba ve oğul arsa kurbanı oldu! 

Arsa kavgaları geçmişte de sık sık gündeme gelmiş. Her dönemde karşımıza çıkan arsa kavgalarından biri de 1952 yılında yaşanmış. Bilecik'te yaşanan arsa kavgası sonrası iki kişi öldürülmüş. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak resmen açıkladı! Tam 51 bin TL'ye arsa satılıyor! Yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatını kaçırmayın! 

Zonguldak Kilimli Milli Emlak, Zonguldak ili, Kilimli ilçesinde yer alan 2 adet arsa ile 1 adet araziyi 50 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki Zonguldak'ta yer alan gayrimenkullerin ihalesi ne zaman? 

Şanlıurfa’da arsa kavgası: 3 ölü!

Şanlıurfa Siverek Taşlı Mahallesi’nde 2 aile arasında yaşanan arazi kavgasında 3 kişi yaşamını yitirdi.

Aydın'da arsa kavgası: 1 yaralı!

Aydın Germencik'te arsa sebebiyle artıştığı 84 yaşındaki kayınpederi tarafından av tüfeğiyle vurulan kadın ağır yaralandı.

Rize'de arsa kavgası! Amca yeğenini öldürdü!

Rize Güneysu'da tartıştığı aynı ad ve soyadı taşıyan yeğeni Hasan Arıcı’yı (32) tabancayla başından vurup öldüren Hasan Arıcı'nın, yeni ev inşaatına başlayan yeğenini, arsasına birkaç metre müdahale ettiği için öldürdüğü iddia edildi.

Sultangazi'de paşa torunları ve mahalle sakinleri arasında arsa kavgası!

Çanakkale Savaşı'nın başarılı komutanlarından biri olan Mehmet Esat Bülkat'ın torunları olduğunu iddia eden üç kişi Sultangazi'ye bağlı Merkez Habibler Mahallesi'nin 48 milyon metrekarelik alanda hakları olduğunu iddia ederek, dava açtı.

Konya'daki arsa kavgasında iki kişi yaralandı!

Konya Selçuklu ilçesi Horuzluhan Mahallesi'ndeki tarla kavgasında iki kişi yaralandı...

Zonguldak'ta arazi kavgası: Baba-oğul öldürüldü!

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle Kenan Topçu (62) ile kardeşi İnam Topçu (55) arasında tartışma çıktı. Silahla kavga sonucunda baba-oğul öldürüldü.

Karadeniz Ereğli'de ortaokul yapımı için arsa bağışı!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde inşa edilmesi planlanan Gülüç Ortaokulu için hayırseverler arsa bağışladı.

Zonguldak'ta 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Zonduldak Kozlu Esenköy Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı...

Şanlıurfa'da arsa kavgası: 1 ölü!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde amca çocukları arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Çıkan kavga sonrasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Kırım'da Katolik ve Ortodoks kiliselerin arsa kavgası!

Kırım'da Ukrayna Ortodoks Kilisesine ait arsa, Rusya tarafından Roma Katolik kilisesine tahsis edildi.

Bursa'da arsa kavgası: 2 yaralı, 1 gözaltı!

Bursa'da aralarında husumet bulunan iki akraba arasında çıkan silahlı ve sopalı kavga sonucunda 2 kişi yaralanırken, 1 kişi de gözaltına alındı.

Zonguldak arsa kavgası Haberi

Zonguldak arsa kavgası

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde yaşanan silahla kavga sonucunda baba-oğul öldürüldü.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre; Velioğlu Mahallesi Afet Evleri mevkisinde, Kenan Topçu (62) ile kardeşi İnam Topçu (55) arasında arazi tartışması yaşandı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesinden sonra Kenan Topçu, silahla kardeşi İnam Topçu, yengesi Pakize Topçu (50) ve yeğeni Muhammet Topçu’yu (30) yaraladı.

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, İnam Topçu’nun öldüğünü ortaya çıktı.

Ekipler tarafından Çaycuma Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Muhammet Topçu da müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Pakize T’nin tedavisinin devam ettiği ortaya çıtkı

Kenan Topçu, polis tarafından gözaltına...