04 / 05 / 2024

Zonguldak BEÜ havuzu açılış

Zonguldak BEÜ havuzu açılış

Zonguldak BEÜ’de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 2016 Eylül ayında açılıyor. Havuz 8.5 milyon TL maliyetle ve son teknoloji kullanılarak yapıldı.

Zonguldak BEÜ Teknopark binası hizmete açıldı!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesinde inşa edilen Teknopark'ın hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Teknopark'ın Zonguldak'ta önemli işleri hayata geçirmesi planlanıyor.

Zonguldak Teknopark binası hizmete açıldı!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) bünyesinde hayata geçirilen Teknopark binası hizmete açıldı!

TOKİ Zonguldak Devrek Konutları'nda son durum!

Zonguldak Devrek'teki Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu mevkiinde yapılması planlanan 271 konutluk projede çalışmalar devam ediyor.

Zonguldak BEÜ’de yarı olimpik yüzme havuzu yapılıyor!

Zonguldak BEÜ’de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 2016 Eylül ayında açılıyor. Havuz 8.5 milyon TL maliyetle ve son teknoloji kullanılarak yapıldı.

TOKİ Zonguldak Devrek Konutları'nda çalışmalara ara yok!

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Bülent Ecevıt Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu bölgesinde yapımına başlanılan 271 konutluk TOKİ projesinde çalışmalar devam ediyor.

TOKİ Zonguldak Devrek Konutları'nın ihalesi tamamlandı!

Zonguldak'ın Devrek ilçesindeki Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu bölgesine yapılacak olan 271 konutun ihalesi, TOKİ tarafından dün itibarıyla onaylandı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'ne yeni kampüs!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal partisince düzenlenen basın toplantısına katılarak Kent Meydanı ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Kampüsü Projesi'nin görsellerini gazetecilere izlettirdi.

Geredeli İnşaat, Zonguldak'ta 550 konut inşa edecek!

Zonguldak'ın önde gelen konut firmalarından Geredeli İnşaat, BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi yakınında ve karayolu kenarında 550 konutluk dev bir projeye daha imza atıyor.

Zonguldak'taki en eski 2 otel kapandı!

Zonguldak Gazipaşa Caddesi üzerindeki ünlü sanatçıların, siyasetçilerin, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor gibi takımları ağırlayan Otel Ay ve Otel 67 kapandı.

1992 yılında Beşiktaş'a 'Olimpik' proje!

1992 yılında Beşiktaş'ta, Beşiktaş Kapalı Spor Salonu, Yüzme Havuzu ve Kültür Merkezi Projesi'yle İstanbul, olimpik ölçülerde kapalı spor salonuna kavuşacakmış. Belediye arsasında uygulanacak proje 40 milyar liraya mal olacakmış.

Zonguldak Alaplı'da orman yangını meydana geldi!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde kontrol altına alınan orman yangınında soğutma çalışmaları sürdürülüyor. Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, yaptığı açıklamada, orman örtüsünde etkili olan yangında soğutma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Dedeman Zonguldak Yeşil Yıldız belgesi ile ödüllendirildi!

Zonguldak’ın ilk beş yıldızlı oteli olan Dedeman Zonguldak, Turizm ve Kültür Bakanlığı tarafından ‘Yeşil Yıldız’ belgesi ile ödüllendirildi. Dedeman Zonguldak bölgede bu belgeye sahip tek otel olarak misafirlerine hizmet vermeye devam edecek.

Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat Beşyıldız Novella teslim tarihi!

Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat Beşyıldız Novella teslim tarihi haberimizin içerisinde bulunuyor. Beşyıldız Novella projesinde otopark, güvenlik, fitness, sauna, yüzme havuzu, buhar odası, çocuk oyun alanı, spor alanları yer alıyor...

Zonguldak BEÜ havuzu açılış Haberi

Zonguldak BEÜ havuzu açılış

Zonguldak BEÜ’de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 2016 Eylül ayında açılıyor.

8.5 milyon TL maliyeti olan ve son teknoloji kullanılarak yapılan yarı olimpik yüzme havuzu Zonguldak için önemli bir boşluğu gidermiş olacak. 2013 yılında yapımına başlanan, 4 bin 500 metre kare alana kurulan kompleks, yarı olimpik yüzme havuzunun yanı sıra spor ve sağlık ünitelerini de içeriyor. Eylül ayında açılacak olan yüzme havuzunda Türkiye’nin en gelişmiş yüzme havuzlarında ve sosyal tesislerinde uygulanan teknoloji kullanıldı. BEÜ öğrencileri, çalışanları ve Zonguldaklıların bekledikleri açılış Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecek.


Havuzun açılmasını herkesin sabırsızlıkla beklediğini ifade eden BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, “Bülent Ecevit Üniversitesi, eğitim-öğretim, araştırma ve topluma hizmet üretimi faaliyetlerini, her geçen gün kapasite ve kalitesini artırma yolundaki yürüyüşüne kararlı ve kendinden emin adımlarla devam...