07 / 05 / 2024

Zonguldak Çevre Uygulamaları Bölgesel Semineri düzenlendi

Zonguldak Çevre Uygulamaları Bölgesel Semineri düzenlendi

Çevre ve Şehircilik Zonguldak İl Müdürlüğü tarafından sekiz ili kapsayan “İmar, Kıyı, Yapı ve Çevre Uygulamaları Bölgesel Semineri” Zonguldak’ta başladı.

TOKİ Zonguldak Devrek kuraları 15 Kasım'da çekilecek!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek projesinde yer alan konutların kura çekilişi 15 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan rekor sayıda personel alımı! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın, "Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Uygulamalarında Sözleşmeli Personel Çalıştırılması" esaslarında düzenlemeye gidildi. Bu çerçevede 895 personel alımı gerçekleştirileceği duyuruldu.

Zeytinburnu ve Zonguldak merkezde KDV’siz 41 Konut ve 51 iş yeri 17 Ocak 2023’te açık artırma ile satışa çıkarılıyor!

Yatırımcıların iştahını kabartan bir ilan daha yayımlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 17 Ocak 2023’te İstanbul Zeytinburnu ve Zonguldak merkezde 41 Konut ve 51 iş yeri müzayedesi ilanını yayımladı.

TOKİ'den Zonguldak'a 183 konut ve 12 dükkanlık iki yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak projeleriyle 183 yeni konut ve 12 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ Zonguldak projesi için düğmeye bastı! 120 konutluk ve 12 dükkanlık yeni proje geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak'ta da 120 konut ve 12 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

Zonguldak'ın en gözde ilçesinde imarlı tarla satılıyor! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Zonguldak, Çaycuma  ilçesi Filyos Mahallesi'nde bulunan tarla satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 14:15'tegerçekleştirilecek.

Zonguldak'ın o ilçesinde yaşayanlara ucuz konut müjdesi! Dikkat! Tarih belli oldu!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. TOKİ bu projeler kapsamında Zonguldak'tada da 120 konut inşa edecek.

TOKİ Zonguldak projesi için düğmeye bastı! Tam 369 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Zonguldak projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ Zonguldak projesi için düğmeye bastı! O ilçede 369 yeni konut inşa edecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Zonguldak projesinde 369 konut yer alacak. İşte detaylar...

TOKİ Zonguldak Merkez projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 369 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak Merkez projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projenin ihalesi 24 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

TOKİ Zonguldak projesi için tarih belli oldu! Zonguldak'a yüzlerce ucuz ve yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak projesi için start verdi. TOKİ Zonguldak projesinde 369 adet yeni konut yer alacak.

Filyos'taki imara aykırı yapılar için yıkım kararı!

Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde Filyos'ta 26 adet yapı ve bir yapı için alınmış 10 adet yapı kayıt belgesinde yapılan incelemede üç adet yapıdaki yedi adet bağımsız bölümün imara aykırı olduğunu belirledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda 2 personel görevinden alındı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mesut Ağrakçe ve Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Pelin Ayşe Yağız görevden alındı. 

Zonguldak Çevre Uygulamaları Bölgesel Semineri düzenlendi Haberi

Zonguldak Çevre Uygulamaları Bölgesel Semineri düzenlendi

Çevre ve Şehircilik Zonguldak İl Müdürlüğü tarafından sekiz ili kapsayan “İmar, Kıyı, Yapı ve Çevre Uygulamaları Bölgesel Semineri” Zonguldak’ta başladı. Kalkınma Bakanlığı’ndan alınan bütçe kapsamında “İmar, Kıyı, Yapı ve Çevre Uygulamaları” Bölgesel Seminerleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eğitim Daire Başkanlığı tarafından yürütülüyor. Dedeman Otel’de başlayan seminere sekiz ilden davetliler katıldı.Yaklaşık üç gün sürecek olan seminerde şu konular aktarıldı: “Kıyı Kanunu Uygulamaları, Bütünleşik Kıyı Planlaması ve Bakanlığa Diğer Kanunlarla Verilen Yetkiler, Planlama ve Yapılaşmaya İlişkin Mevzuatın Uygulanması ve Yeni Yaklaşımlar, Mücavir Alanlar, İl Çevre Düzeni Planlamasında Yaşanan Sorunlar. İmar Kanunu Uygulamaları, 6306 Sayılı Afet Riskli Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun ve Uygulamaları, Yapı Denetimi Mevzuatı ve Yazılım. Yapı Malzemeleri, Atık ve Atık Su Yönetimi ve Uygulamaları, Enerji verimliliği, Gürültü Yönetimi, İletişim...