30 / 04 / 2024

Zonguldak'ın o ilçesinde yaşayanlara ucuz konut müjdesi! Dikkat! Tarih belli oldu!

Zonguldak'ın o ilçesinde yaşayanlara ucuz konut müjdesi! Dikkat! Tarih belli oldu!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. TOKİ bu projeler kapsamında Zonguldak'tada da 120 konut inşa edecek.



2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni konut projeleri için start verdi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler kapsamında Zonguldak Merkez'de de yeni konutlar hayata geçirecek. Zonguldak TOKİ projesinde 120 adet konut ve 12 adet dükkan yer alacak.

İhale tarihinin belli olduğu Zonguldak TOKİ projesinde konut ve dükkanların yanı sıra altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor. 

Zonguldak ın o ilçesinde yaşayanlara ucuz konut müjdesi! Dikkat! Tarih belli oldu!

Dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren Zonguldak Merkez TOKİ2022 projesi Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

Yine Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, ihalesi 18 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak olan  TOKİ Zonguldak projesinin yer tesliminden itibaren 450 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde...


Geri Dön