28 / 04 / 2024

zonguldak Filyos Vadi Projesi

zonguldak Filyos Vadi Projesi

Osmanlı Padişahı Sultan 2. Abdülhamid'in hayali olarak bilinen 100 yıllık projenin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini vurgulayan Karayalçın, "Zonguldak TSO'ya 14 milyar dolarlık bir yatırım başvurusunun yapıldığını söyledi.

Zonguldak'ın en gözde ilçesinde imarlı tarla satılıyor! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Zonguldak, Çaycuma  ilçesi Filyos Mahallesi'nde bulunan tarla satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 14:15'tegerçekleştirilecek.

Gayrimenkul Sektöründe Gözler Filyos’ta!

Türkiye'nin ilk mega endüstri bölgesi olan Zonguldak Filyos yatırımcıların ilgi odağı olmaya başladı. Filyos Liman Projesi’nin inşa edilmesinden sonra ilgi rağbet görmeye başladı. 

Filyos'taki imara aykırı yapılar için yıkım kararı!

Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde Filyos'ta 26 adet yapı ve bir yapı için alınmış 10 adet yapı kayıt belgesinde yapılan incelemede üç adet yapıdaki yedi adet bağımsız bölümün imara aykırı olduğunu belirledi.

Filyos Limanı'ndaki çalışmalarda sona gelindi!

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz yaptığı açıklamada şehirde yapımı devam eden Filyos Limanı'ndaki çalışmaların bitmek üzere olduğunu bildirdi.

Zonguldak'ta 32.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Zonguldak İli Filyos Belediye Başkanlığı, Zonguldak İli, Filyos ilçesi, Hisarönü Mahallesi'nde 32 milyon 535 bin TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale  24 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.

Filyos Limanı projesinde sona gelindi!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde 2016 yılında inşaatına başlanan Filyos Projesi'nin bu yıl tamamlanması hedefleniyor.

Filyos Liman Projesi inşaatının yüzde 67’si tamam!

Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamit’ün rüya projesi olarak bilinen Filyos Liman Projesi’nde sona yaklaşıldı. Zonguldak Çaycuma'da yapılan projenin inşaatının yüzde 67’si tamamlandı.

Filyos Limanı Karabük ve Zonguldak'ın çehresini değiştirecek!

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Filyos Liman Projesi'nin Karabük, Zonguldak ve Bartın bölgesinin çehresini değiştireceğini söyledi. Ünal, "Dünyaya açılmamıza olanak veren bu proje işçi kültürü ve sanayi altyapısı olan Karabük'ün daha fazla yararlanacağı bir yatırım" diye konuştu.

Zonguldak'ta 32.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Filyos Belediye Başkanlığı, Zonguldak Çaycuma Filyos Beldesi Hisarönü Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Filyos Belediyesi'nden 15.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Filyos Belediye Başkanlığı, Zonguldak ili, Çaycuma ilçesi, Filyos Belediyesine ait arsayı 15 milyon 600 bin lira bedelle satışa çıkardı...

2'nci Abdülhamit´in rüya projesi Filyos Limanı 2020'de tamamlanacak!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde, 2. Abdülhamit döneminde ortaya atılan Filyos Projesi'nin önemli parçalarından biri olan Filyos Limanı inşaatının 2020'de bitirilmesi planlanıyor...

Filyos Liman Projesi'ne ilişkin 11 soru meclis gündeminde!

Filyos Liman Projesi'ne ilişkin yazılı soru önergesi hazırlayan CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, sorularının Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti...

Zonguldak Filyos imara açılacak!

Anadolu Bayram Gazetesi köşe yazarı olan Derya Akbıyık bugünkü yazısında Zonguldak'ın Filyos Bölgesi'nde hayata geçirilmesi planlanan Filyos Vadisi projesinden bahsetti. Akbıyık, bölgenin imara açılacağını açıkladı.

zonguldak Filyos Vadi Projesi Haberi

zonguldak Filyos Vadi Projesi

Osmanlı Padişahı Sultan 2. Abdülhamid'in hayali olarak bilinen Filyos Vadi Projesi hayata geçirilmeyi bekliyor.


Karadeniz Özelliklerini Koruma (KÖK) Derneği'nin Zonguldak Dedeman Otel'de düzenlenen kurultayında Filyos Vadi Projesi ele alındı. Kurutluya Tbmm eski Başkanı Köksal Toptan, Zonguldak Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç, Gazeteci Fikret Bila, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, ZTSO Başkanı Salih Demir ve davetliler katıldı. Kurultayın ev sahipliğini ise KÖK Genel Başkanı Murat Karayalçın yaptı.


Osmanlı Padişahı Sultan 2. Abdülhamid'in hayali olarak bilinen 100 yıllık projenin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini vurgulayan Karayalçın, "Zonguldak TSO'ya 14 milyar dolarlık bir yatırım başvurusunun yapıldığını söyledi. Birkaç yüz hektarlık bir alanda 14 milyar dolarlık bir yatırım paketi TSO'ya sunulmuş. Biz varız diyorlar. Bu işin çok önemli bir yanıdır. Filyos akarsu havzası planı, burada...