02 / 05 / 2024

Zonguldak hastane yapımı

Zonguldak hastane yapımı

Zonguldak'ta yapımı devam eden bir hastane meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Belediyeden kat karşılığı inşaat yapım işi fırsatı!

Zonguldak İli Çaycuma Belediye Başkanlığı, Zonguldak Çaycuma Yeni Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte detaylar...

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesinde iş yeri yapım işi ihalesi!

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesine ait 74 adet işyeri yapım işi ihale ediyor.

Zonguldak'ta yapımı devam eden hastane projesi meclis gündeminde!

Zonguldak'ta yapımı devam eden bir hastane meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak Çaycuma OSB hizmet binası yapım işi ihalesi 17 Ağustos'ta!

Zonguldak Çaycuma OSB, hizmet binası yapım işi için ihale düzenliyor. Hizmet binası yapım işi ihalesi 17 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Ereğli-Devrek karayolunun yapımı mecliste!

Ereğli-Devrek karayolunun yapımı meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, karayolu hakkında soru önergesi hazırladı..

İzmir Kiraz'a 75 yataklı hastane yapılacak!

İzmir Kiraz'da Okka Taşı Mevkii yakınlarında 75 yataklı hastane yapılması planlanıyor. Yapımı planlanan hastane için inceleme yapıldı.

Zonguldak Kilimli'de hastane sorunu çözüldü!

AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Mahmut Kanberoğlu, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kilimli'de ki sağlık yatırımları hakkında bilgiler veren Karberoğlu, hastane yapımı için arsa sorununu çözdüklerini belirtti.

Kocaeli’de yapımına başlanan hastane inşaatına tepki!

Kocaeli Tavşantepe Mahallesi yakınlarında yapımına başlanan hastane inşaatına mahalleli tepki gösterdi. Bölge vatandaşları inşaat çalışmaları sırasında patlatılan dinamitler nedeniyle sürekli evlerinin sallandığını, inşaattan çıkan tozlar nedeniyle de kendilerinin hastalandığını belirtti.

Adıyaman ve Zonguldak'ta santral yapımı için acele kamulaştırma!

Adıyaman ve Zonguldak illerinde tesis edilecek santrallerin yapımı amacıyla bazı taşınmazların Tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

İSMEP kamu binası, hastane ve okul yapım ihaleleri sonuçlandı!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin, İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında yeniden yapılacak kamu binaları, hastane ve okullarının yapım ve onarım ihaleleri sonuçlandı.

TOKİ, Kastamonu'ya yeni hastane yapıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Kastamonu'da yapımı devam eden 400 yataklı yeni devlet hastanesinde çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Hastane inşaatında yüzde 50 fiziki gerçekleşme sağlandı.

Zonguldak Gençlik Merkezi yapım ihalesi Ağustos'ta gerçekleşecek!

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı Gençlik Merkezi yapımı için ihaleye çıkacağını bildirdi. Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alaplı Gençlik Merkezi yapımının 2015 yatırım programına alındığını söyledi.

Zonguldak hastane yapımı Haberi

Zonguldak hastane yapımı

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak'ta yapımı devam eden bir hastaneye ilişkin soru önergesi hazırladı. Yavuzyılmaz, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

CHP'li Yavuzyılmaz, ''Aşağıdaki sorularımın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından Anayasanın 98'inci, Meclis İçtüzüğünün 96'ıncı ve 99'uncu maddeleri gereğince yazılı olarak yanıtlanmasını saygıyla arz ederim'' diye konuştu.

Yavuzyılmaz, şu açıklamalarda bulundu: ''Zonguldak ili merkez ilçesindeki mevcut Atatürk Devlet Hastanesinin bulunduğu bölgenin tarihinde tamamlanamamış, inşaatın ne zaman tamamlanacağı konusunda ise henüz resmi bir açıklama yapılmamıştır. Diğer yandan hastanenin inşaatı tamamlandığında, Atatürk Devlet Hastanesiyle birleştirilerek 'Şehir Hastanesi' adını alacakları yönünde kamuoyunda bazı iddialar bulunmaktadır.''

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'ın soruları:
1. Mevcut Atatürk Devlet Hastanesi ve yapımı devam etmekte olan 400 yataklı Devlet Hastanesinin birleştirilecek midir? 
2. Bu hastanelerin birleştirilmesiyle yeni alacakları...