05 / 05 / 2024

Zonguldak inşaatı durdurulan hastane

Zonguldak inşaatı durdurulan hastane

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar,basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Belediyeden kat karşılığı inşaat yapım işi fırsatı!

Zonguldak İli Çaycuma Belediye Başkanlığı, Zonguldak Çaycuma Yeni Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte detaylar...

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinin inşaatının akıbeti TBMM'de!

Zonguldak ilinde bulunan Atatürk Devlet Hastanesinin inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı. 

İstanbul'daki metro hatlarının inşaatı borçlanma tekliflerine onay verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin inşaatı durdurulan metro hatlarının inşaatı için hazırladı dış borçlanma teklifi komisyonda gündeme alınmadı. 

Zonguldak'taki Uzun Mehmet Camisi'nin inşaatı tamamlandı!

Kömür kent olarak bilinen Zonguldak'ta hayata geçirilen Uzun Mehmet Camisi'nin inşaat çalışmaları tamamlandı.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nin inşaatı meclis gündeminde!

Zonguldak ilinde bulunan Atatürk Devlet Hastanesi'nin inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Menderes Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başlıyor!

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, inşaatı durdurulan Menderes Devlet Hastanesi için başka bir yüklenici firmayla sözleşmenin imzalandığını müjdeledi.

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona gelindi!

Zonguldak’ta kent trafiğinin rahatlatılması için 2013 yılında yapımına başlanan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona yaklaşıldı. Tünellerle beraber 30 dakikalık ilçe yolu 5 dakikaya düşecek.

Zonguldak'ta 32.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Zonguldak İli Filyos Belediye Başkanlığı, Zonguldak İli, Filyos ilçesi, Hisarönü Mahallesi'nde 32 milyon 535 bin TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale  24 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.

Filyos Liman Projesi inşaatının yüzde 67’si tamam!

Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamit’ün rüya projesi olarak bilinen Filyos Liman Projesi’nde sona yaklaşıldı. Zonguldak Çaycuma'da yapılan projenin inşaatının yüzde 67’si tamamlandı.

Zonguldak Limanı projesinin inşaatı başlıyor!

Zonguldak’ta normalleşme süreci ile Liman Projesi'nin inşaatı başlayacak...

Moskova'da durdurulan 181 inşaat yarın yeniden başlayacak!

Moskova'da koronavirüs sebebiyle faaliyetlerine ara verilen inşaatların bir bölümü, yarın yeniden başlıyor. 181 inşaat projesinin faaliyetlerine başlayacağı açıklandı...

Zonguldak'ta cami inşaatında çalışan işçi hayatını kaybetti!

Zonguldak 100.Yıl Terminali'nin karşısında inşaatı devam eden Selahaddin Cami inşaatında bir işçi kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.

Zonguldak'ta 32.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Filyos Belediye Başkanlığı, Zonguldak Çaycuma Filyos Beldesi Hisarönü Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Zonguldak inşaatı durdurulan hastane Haberi

Zonguldak inşaatı durdurulan hastane

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar,basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.


Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ve bazı siviltoplum örgütlerini kahvaltıda bir araya getirdi. Paşa Kebap’taki kahvaltıya; Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci, Genel Mali Sekreter Adnan Tıska, AKP İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Karadeniz Muhtarlar Federasyonu ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Kent Konseyi Başkanı Yesari Sezgin, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile yerel ve yaygın basın temsilcileri katıldı.


Zonguldak ve ülke gündemine yönelik değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Ulupınar, Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun (TTK) özelleştirilmesi iddiaları, 400 yataklı devlet hastanesi, havaalanının iç hat seferlerine açılması, Filyos Liman Projesi ve Zonguldak’ın yol sorunu...