17 / 05 / 2024

Zonguldak karayolu sorunu

Zonguldak karayolu sorunu

CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, Zonguldak İli'nin karayolu altyapısına yönelik çalışmalara ilişkin 10 soru hazırladı..

Zonguldak'ta mülkiyet sorunu çözüldü!

Zonguldak mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Zonguldak'ta mülkiyetle ilgili problemlerin hemen hepsini ortadan kaldırdık'' dedi.

Gaziantep-Nurdağı karayolu sorunu meclis gündeminde!

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Gaziantep-Nurdağı karayolundaki problemlere ve yapılması öngörülen duble yolun durumuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Zonguldak'ın mülkiyet sorunu nasıl çözülecek?

TBMM Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, Zonguldak'a gelerek ziyaret gerçekleştirdi. Hamzaçebi, bölgenin mülkiyet sorunundan yola çıkarak değerlendirmelerde bulundu.

Zonguldak Çaydeğirmeni’nde 100 yıl alt yapı sorunu çözülüyor!

Zonguldak Çaydeğirmeni’ndeki kanalizasyon projesi için çalışmalar kurban keserek başladı. Çaydeğirmeni Belediye başkanı Satılmış Gebeş, projenin 100yıla hitap edeceğini belirtti.

Zonguldak'ın karayolu altyapısına yönelik 10 sorun mecliste!

CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, Zonguldak İli'nin karayolu altyapısına yönelik çalışmalara ilişkin 10 soru hazırladı..

Sinop Ayancık'taki karayolu sorunu TBMM'de!

Sinop Ayancık karayolunun heyelan nedeniyle kapanan bölümüne ilişkin CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, laştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a soru sordu..

Zonguldak Devlet Hastanesi sorunu çözülecek!

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, en az 70 bin metrekare bir arsa bulmaları halinde kente şehir Hastanesi yapacaklarını bildirdi.

Zonguldak Ereğli-Devrek Karayolu 2018'de tamam!

Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır, Ereğli-Devrek Karayolu’nda devam eden çalışmaları inceleyerek, yolun tamamının 2018 yılı sonuna kadar biteceğini söyledi.

Zonguldak Üzülmez TOKİ Konutları'nda arazi sorunu mu yaşanıyor?

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Üzülmez'de yapılması planlanan TOKİ konutları konusunda arazi meselesinin halledildiğinde ihaleye çıkılacağını söyledi. Çaturoğlu TOKİ'de yaşanan gecikmenin nedenini anlattı.

Geredeli İnşaat, Zonguldak'ta 550 konut inşa edecek!

Zonguldak'ın önde gelen konut firmalarından Geredeli İnşaat, BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi yakınında ve karayolu kenarında 550 konutluk dev bir projeye daha imza atıyor.

Zonguldak'ta 2B arazilerine pankartlı eylem!

Zonguldak'ta, '2B' arazileri üzerinde konutu bulunanlar, arazilerin satışı için belirlenen bedelin düşürülmesini sağlayamayan siyasetçilere karşı "2B sorunu çözülene kadar gönlümüz ve semtimiz siyasetçilere kapalıdır" yazılı pankartla eylem yaptı.

Zonguldak'taki heyelan nedeniyle trafiğe kapanan yollar çalışmaların ardından açıldı!

Etkili olan kar yağışının ardından başlayan sağanak nedeniyle Zonguldak-Ankara karayolu, Sapça mevkisinde meydana gelen toprak kayması sonucu ulaşıma kapandı. Zonguldak-Ankara karayolu, bir saatlik çalışmanın ardından açıldı.

İmar sorunu çözülen Esenyurt, yabancı yatırımcıyı çekiyor!

İmar sorunu ortadan kalkan Esenyurt, yerli yatırımcılarla birlikte yabancı yatırımcıların da ilgi odağı oldu...

Zonguldak karayolu sorunu Haberi

Zonguldak karayolu sorunu


CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, Zonguldak İli'nin karayolu altyapısına yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Turpcu sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti.


Turpcu'nun soruları

1- 2003 yılından bu yana Zonguldak İlimiz genelinde karayollarına ne kadar yatırım yapılmıştır? Bu yatırımların ayrı ayrı ve yıl bazında olmak üzere detayları nedir?


2- 2003’ten bu güne kadar planlanan projelerin kaç km’lik kısmı tamamlanmıştır, kaç km’lik kısmında yapım çalışmaları hala devam etmektedir? 2003’ten bu güne kadar Zoııguldak’a yapılan ‘‘bölünmüş yol” toplam kaç km’dir? Sözü edilen bölünmüş yollar için ne kadar kaynak kullanılmıştır?


3- Dorukhan Tüneli - Zonguldak arası karayoluna yapımına başlandığı günden bu yana ne kadar harcanmıştır? Bu yolun km başına maliyeti nedir? Devrek-Zonguldak arası karayoluna yapımına başlandığı günden bu yana ne kadar harcanmıştır?...