17 / 07 / 2024

Zonguldak Kozlu arsa özelleştirme ihalesini kim kazandı

Zonguldak Kozlu arsa özelleştirme ihalesini kim kazandı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Zonguldak Kozlu ilçesi, Ondokuz Mayıs Mahallesinde bulunan arsayı özelleştirdi.

Milli Emlak 3 ildeki 11 adet arsa ve araziyi 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Yüzde 20 indirim fırsatı!

Milli Emlak, Kastamonu, Zonguldak ve Kayseri illerinde yer alan 11 adet arsa ve araziyi 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara ve Zonguldak'ta satılık 12 arsa! 8 taksitle arsa fırsatı için son tarih 27 Haziran!

Ankara ve Zonguldak'ta yer alan 12 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 25 Haziran ve 27 Haziran tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Temmuz 2024 müjdesi! 3 şehirde 12 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Çankırı, Kütahya ve Zonguldak'ta yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri Temmuz ayında yapılacak. 

Milli Emlak 3 şehirdeki 4 konut ile 23 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirimle satıyor: Milli Emlak ihale! 

Milli Emlak, Balıkesir, Zonguldak ve Uşak illerinde yer alan 4 konut ile 23 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirimle satıyor. İşte ayrıntılar... 

Zonguldak Del Marin projesinde teslimler Aralık 2024'te!

CYC Yapı tarafından Mayıs 2023’te temelleri atılan, Zonguldak’ın gözde ilçelerinden Kozlu’da deniz manzarasına sahip bir lokasyonda konumlanan Del Marin projesi Aralık 2024'te teslim edilmesi planlanıyor.

Milli Emlak resmen açıkladı! Tam 51 bin TL'ye arsa satılıyor! Yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatını kaçırmayın! 

Zonguldak Kilimli Milli Emlak, Zonguldak ili, Kilimli ilçesinde yer alan 2 adet arsa ile 1 adet araziyi 50 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki Zonguldak'ta yer alan gayrimenkullerin ihalesi ne zaman? 

Zonguldak Kozlu Belediyesi'nde kira polemiği!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinin Belediye Başkanı Ali Bektaş, belediyeye ait iş yerlerinin kiralarına zam yaparken Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar'ın iş yeri kirasına ise indirim yaptı. İYİ Parti yapılan bu indirim yargıya taşıyınca Başkan Bektaş, ihale iptal edildi.

Karadeniz Ereğli'de ortaokul yapımı için arsa bağışı!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde inşa edilmesi planlanan Gülüç Ortaokulu için hayırseverler arsa bağışladı.

Zonguldak'ta 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Zonduldak Kozlu Esenköy Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı...

Zonguldak'ta inşaat işçileri ile esnaf birbirine girdi!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde inşaat işçileri ile elektrik malzemeleri satan iş yeri sahipleri arasında kavga çıktı. Kavga sonucunda 5 kişi yaralandı.

Zonguldak Kozlu'da 6 ev kullanılmaz hale geldi!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesi Taşbaca mahallesinde dün gece oluşan heyelan sonrasında 6 ev kullanılmaz hale gelirken, yaklaşık 20 kişi sokakta kaldı..

Zonguldak Taşkömürü Kurumu'nun lojmanları yıkıldı!

Zonguldak ili Kozlu ilçesi İhsaniye Mahallesi'nde bulunan Türkiye Taşkömürü Kurumuna ait lojmanların yıkım sebebi meclis gündemine taşındı. CHPli Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak Kozlu'da 6.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Zonguldak Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Zonguldak Kozlu'da yer alan gayrimenkulü 6 milyon 222 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Zonguldak Kozlu arsa özelleştirme ihalesini kim kazandı Haberi

Zonguldak Kozlu arsa özelleştirme ihalesini kim kazandı

TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


KARAR

Tarih           :   15/10/2015

Karar No    :   2015/ÖİB-K-79

Konu           :   Taşınmaz Satışı


Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca;

Özelleştirme Yüksek Kurulunun 30.04.2009 tarih, 2009/20 sayılı Kararı ile özelleştirme kapsam ve programına alınan T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü adına kayıtlı Zonguldak ili, Kozlu ilçesi, Ondokuz Mayıs Mahallesi, 222 ada, 6 numaralı parselde bulunan 543,99 m2 yüzölçümlü arsa (Taşınmaz)’nın “satış” yöntemiyle özelleştirilmesini teminen İhale İlanı ve İhale Şartnamesinde belirtilen hususlar kapsamında yapılan ihale sonucunda;

• Taşınmazın; 51.000.- (Ellibirbin) Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren Kozlu Ataman Başar Türküm Akıllı Uçar Ortak Girişim Grubu’na İhale Şartnamesi çerçevesinde satılmasına, Kozlu Ataman Başar Türküm Akıllı Uçar Ortak Girişim Grubu’nun sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer...