27 / 04 / 2024

Zonguldak Kozlu Belediyesi ne zaman taşınacak

Zonguldak Kozlu Belediyesi ne zaman taşınacak

Kozlu, yeni belediye binasında son aşamaya gelindi. Kozlu, halkının huzuru ve mutluluğu için çalışmalarına aralıksız devam eden Kozlu Belediyesi’nin yeni belediye binası inşaatında çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Zonguldak Del Marin projesinde teslimler Aralık 2024'te!

CYC Yapı tarafından Mayıs 2023’te temelleri atılan, Zonguldak’ın gözde ilçelerinden Kozlu’da deniz manzarasına sahip bir lokasyonda konumlanan Del Marin projesi Aralık 2024'te teslim edilmesi planlanıyor.

Zonguldak Kozlu Belediyesi'nde kira polemiği!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinin Belediye Başkanı Ali Bektaş, belediyeye ait iş yerlerinin kiralarına zam yaparken Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar'ın iş yeri kirasına ise indirim yaptı. İYİ Parti yapılan bu indirim yargıya taşıyınca Başkan Bektaş, ihale iptal edildi.

Zonguldak'ta 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Zonduldak Kozlu Esenköy Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı...

Zonguldak'ta inşaat işçileri ile esnaf birbirine girdi!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde inşaat işçileri ile elektrik malzemeleri satan iş yeri sahipleri arasında kavga çıktı. Kavga sonucunda 5 kişi yaralandı.

Zonguldak Kozlu'da 6 ev kullanılmaz hale geldi!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesi Taşbaca mahallesinde dün gece oluşan heyelan sonrasında 6 ev kullanılmaz hale gelirken, yaklaşık 20 kişi sokakta kaldı..

Zonguldak Taşkömürü Kurumu'nun lojmanları yıkıldı!

Zonguldak ili Kozlu ilçesi İhsaniye Mahallesi'nde bulunan Türkiye Taşkömürü Kurumuna ait lojmanların yıkım sebebi meclis gündemine taşındı. CHPli Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak Kozlu'da 6.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Zonguldak Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Zonguldak Kozlu'da yer alan gayrimenkulü 6 milyon 222 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Zonguldak'ta 6.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Zonguldak Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Zonguldak Kozlu'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'a imar usulsüzlüğü soruşturması!

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, ilçedeki imar usulsüzlükleriyle ilgili olarak Zonguldak Adliyesi'ne gelip, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı'na ifade verdi.

Zonguldak Ihlamur Teras projesinin inşaatı başladı!

Zonguldak Yenice Belediyesi ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından hayata geçirilecek Ihlamur Teras (Seyir Terası) Restaurant ve Bungalov Evler Projesi'nin inşaatı başladı.

Rüya Kent Prestij'te fiyatlar 136 bin 800 TL'den başlıyor!

Yeşilyurt İnşaat’tan Zonguldak Kozlu’ya 90 milyon TL’lik rüya gibi bir yatırımın inşaatı hızla devam ediyor.

Zonguldak Devrek Meclisi'nde imar konuşuldu!

Zonguldak Devrek Belediyesi tarafın Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, imar planı değişikliği talebinin görüşülmesi kararı verildi.

Pana Yapı'dan Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri için yurt!

Pana Yapı, Zonguldak Kozlu'da okuyan Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencilerine 920 kişilik öğrenci yurdu inşa ediyor. 35 milyon liraya mal olacak proje 28 Şubat'ta teslim edilecek.

Zonguldak Kozlu Belediyesi ne zaman taşınacak Haberi

Zonguldak Kozlu Belediyesi ne zaman taşınacak


Kozlu, yeni belediye binasında son aşamaya gelindi. Kozlu, halkının huzuru ve mutluluğu için çalışmalarına aralıksız devam eden Kozlu Belediyesi’nin yeni belediye binası inşaatında çalışmalarda sona yaklaşıldı.


Kozlu’da yapımı devam eden yeni belediye binası çalışmaları aralıksız olarak devam ederken, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, yeni belediye binasına yılbaşından sonra geçileceğini kaydetti. İnşaatta incelemelerde bulunan Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Kozlu Belediyesi’nin tüm birimlerini bir çatıda toplayacak olan binada çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu ifade etti. Şahin, “Kozlu’ya değer katan eserleri kente kazandırmak bizlere nasip oldu. Bunlardan biri de Kozlu Belediye Binası. Kozlu’muz yıllar sonra ilk kez yeni bir belediye binasına kavuşmuş oluyor. Belediye binamızın inşaatı tamamlanmak üzere. İlçe olan Kozlu’muza yakışır bir bina oldu. Yılbaşından sonra yeni binamıza geçeceğiz” dedi.


Yeni belediye binası,...