30 / 04 / 2024

Zonguldak Kozlupark çalışmaları

Zonguldak Kozlupark çalışmaları

Zonguldak Kozlu Belediyesi Belediye Başkanı Ertan Şahin, Kozlu’nun tüm mahallerinde çalışmaların sürdüğünü ve bu çalışmaların zamanında bitmesi için gerekli denetlemeleri yerinde yaptığını belirtti.

Yöresel Konut Projesi için çalışmalar başlayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ikinci 100 günlük Eylem Planı kapsamında Yöresel Konut Projesi için çalışmalar başlayacak. Düzce, Bolu, Sakarya, Kocaeli ve Zonguldak illerinde yöresel konut projesi uygulanacak.

TOKİ, Zonguldak Yenimahalle'de yenileme çalışmalarını sürdürüyor!

TOKİ ile Alaplı Belediyesi tarafından devam edilen ağlantı yolu yapım çalışmaları devam ediyor.

Ereğli'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Başkan Yardımcısı Hüseyin Ağlar ile birlikte Kepez ve Sarıkorkmaz Mahallesi’nde devam eden alt yapı çalışmalarını inceledi.

Zonguldak Filyos Limanı'nda altyapı çalışmaları başladı!

Filyos Limanı ihalesinin sonuçlanmasının ardından geçtiğimiz haftalarda yer teslimi yapılmıştı. İhale alan Şenbay Madencilik-Özgün Yapı İş Ortaklığı, bir hafta önce Çaycuma ilçesine bağlı Sazköy mevkiinde şantiye kurma çalışmalarına başladı.

Zonguldak Tieion'da kazı çalışmaları başladı!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinin Filyos beldesinde yer alan ve "Karadeniz'in Efes'i" olarak adlandırılan Tieion antik kentinde kazı çalışmaları yeniden başladı.

Zonguldak'ta tünel açma çalışmalarında toprak kayması!

Zonguldak'ta, tünel açma çalışmalarının yapıldığı şantiyede toprak kayması yaşandı. Alınan bilgilere göre olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Zonguldak Kozlu'da yol çalışmaları incelendi!

Zonguldak Kozlu Belediyesi Belediye Başkanı Ertan Şahin, Kozlu’nun tüm mahallerinde çalışmaların sürdüğünü ve bu çalışmaların zamanında bitmesi için gerekli denetlemeleri yerinde yaptığını belirtti.

TOKİ Zonguldak Emekli Konutları'nda proje çalışmaları tamam!

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kdz. Ereğli ve Çaydeğirme’ninde TOKİ tarafından emeklilerimize yönelik yapılacak olan konut çalışmalarında proje çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Zonguldak'taki inşaat çalışmalarında işçiler güvenlik önlemi almadı!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde inşaatta çalışan işçilerin güvenlik önlemi almadan tedbirsiz bir şekilde çalışmaları vatandaşlar tarafından 'ölümle dans' olarak nitelendirildi.

TOKİ Zonguldak'ta yıkım çalışmalarını başlattı!

TOKİ çalışmaları kapsamında yer alan TTK'nın arsalarında bulunan binaların yıkımının ardından, bölgede şahsa ait evlerde yıkılmaya başlandı. Zonguldak Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin de çalışmaları değerlendirdi.

Zonguldak Kozlu'da köprü çalışmaları devam ediyor!

Kozlu girişi Dört Yol Kavşağı ile karşıdaki Dere Sokak ve Güney Mahallesi’nin Kozlu Merkez’le birleştirilmesini sağlayacak olan köprünün çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Zonguldak Kozlu'da doğalgaz çalışmalarının yüzde 60'ı tamam!

Kozlu’da altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgeler hızla asfaltlanarak çevre düzenlemeleri, kaldırım ve ışıklandırma çalışmaları gerçekleştiriliyor. Doğalgaz çalışmalarının ise yüzde 60’a yakın bölümünün tamamlandı.

Zonguldak Ereğli'de kaldırım çalışmaları başladı!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Müftü Mahallesi Un Pazarı Sokak’ta kaldırım genişletme çalışmaları başladı. Kaldırım genişletme çalışmasıyla cadde üzerine yapılan araç parklarının önlenmesinin hedeflendiği öğrenildi.

Zonguldak Kozlupark çalışmaları Haberi

Zonguldak Kozlupark çalışmaları

Zonguldak Kozlu halkına verdikleri sözleri tutmak için tüm olanakları seferber ettiklerini dile getiren Şahin, “Çalışmaların zamanında bitmesi için gerekli denetlemeleri yapıyorum. Merkez mahallesi şans sokak korkuluk çalışmaları, yılmaz evler arkası yeni yol yapımı ve istinat duvar yapım çalışmalarımız, Fatih Sitesi Şato evler mevkisi çevre düzenlemesi, kaldırım yapımı, korkuluk yapımı, ışıklandırma ve park yenileme çalışmalarımız, 19 Mayıs Mahallesi yol genişletme ve istinat duvar yapım çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Kozlu halkına verdiğimiz sözleri tutacağız” dedi.




Değişim...