05 / 05 / 2024

zonguldak lise inşaatı

zonguldak lise inşaatı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Zonguldak Alaplı ve Devrek'te çok programlı lise ve 200 kişilik pansiyon yaptırmak üzere ihale düzenledi

20 yıllık inşaat işçisinin yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi! 

Isparta'da 20 yıldır inşaatlarda inşaat işçisi olarak çalışan lise mezunu Süleyman Erdeğer, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi.

Belediyeden kat karşılığı inşaat yapım işi fırsatı!

Zonguldak İli Çaycuma Belediye Başkanlığı, Zonguldak Çaycuma Yeni Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte detaylar...

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinin inşaatının akıbeti TBMM'de!

Zonguldak ilinde bulunan Atatürk Devlet Hastanesinin inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı. 

Zonguldak'taki Uzun Mehmet Camisi'nin inşaatı tamamlandı!

Kömür kent olarak bilinen Zonguldak'ta hayata geçirilen Uzun Mehmet Camisi'nin inşaat çalışmaları tamamlandı.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nin inşaatı meclis gündeminde!

Zonguldak ilinde bulunan Atatürk Devlet Hastanesi'nin inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona gelindi!

Zonguldak’ta kent trafiğinin rahatlatılması için 2013 yılında yapımına başlanan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona yaklaşıldı. Tünellerle beraber 30 dakikalık ilçe yolu 5 dakikaya düşecek.

Zonguldak'ta 32.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Zonguldak İli Filyos Belediye Başkanlığı, Zonguldak İli, Filyos ilçesi, Hisarönü Mahallesi'nde 32 milyon 535 bin TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale  24 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.

Filyos Liman Projesi inşaatının yüzde 67’si tamam!

Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamit’ün rüya projesi olarak bilinen Filyos Liman Projesi’nde sona yaklaşıldı. Zonguldak Çaycuma'da yapılan projenin inşaatının yüzde 67’si tamamlandı.

Zonguldak Limanı projesinin inşaatı başlıyor!

Zonguldak’ta normalleşme süreci ile Liman Projesi'nin inşaatı başlayacak...

Zonguldak'ta cami inşaatında çalışan işçi hayatını kaybetti!

Zonguldak 100.Yıl Terminali'nin karşısında inşaatı devam eden Selahaddin Cami inşaatında bir işçi kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.

Zonguldak'ta 32.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Filyos Belediye Başkanlığı, Zonguldak Çaycuma Filyos Beldesi Hisarönü Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Ereğli Belediye Meclis’inde kampüs inşaatı imar planı onaylandı!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclis Toplantısı’nda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı ve imar planı oybirliği ile kabul edildi.

Zonguldak'ta inşaat işçileri ile esnaf birbirine girdi!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde inşaat işçileri ile elektrik malzemeleri satan iş yeri sahipleri arasında kavga çıktı. Kavga sonucunda 5 kişi yaralandı.

zonguldak lise inşaatı Haberi

zonguldak lise inşaatı

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Zonguldak İli Alaplı İlçesi; Aşağıdoğancılar Köyü Kumtarla Mevkii 24 Derslikli Çok Programlı Lise, Devrek İlçesi; Hışıroğlu Köyü Dibekçayı Mevkii 200 Kişilik Pansiyon İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19'uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edecek. 


İhale, 8 Ağustos 2012'de saat 15:00'te T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA adresinde yapılacak. 


İşin süresi yer tesliminden itibaren 525 takvim günü olarak açıklandı. İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.


Detaylı bilgi için; http://www.toki.gov.tr/


Sinem...