04 / 05 / 2024

zonguldak lojman açılışı

zonguldak lojman açılışı

Zonguldak Karamusalar köyü Aydınlar mahallesinde hayata geçirilen cami ve lojmanın açılışı gerçekleştirildi.

Zonguldak Uzun Mehmet Camisi 4 Haziran'da açılıyor!

Zonguldak'ta inşaatı biten Uzun Mehmet Camisi 4 Haziran'da açılıyor. Caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak. 

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar halka açılıyor!

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar, halka açılıyor. Ekrem İmamoğlu'nun 'Sırf bu lojmanın senelik masrafıyla 2 tane yurt yaparız' dediği başkanlık konutu ve villalar, İBB İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü olarak kullanılacak.

Zonguldak’ta Ağustos ayında 528 konut satıldı!

TÜİK, 2018 yılı Ağustos ayı Konut Satış İstatistiklerini açıkladı. Verilere göre, Zonguldak'ta Ağustos ayında 528 konut satıldı. 

Zonguldak' toplu temel atma ve açılış töreni bugün yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Zonguldak'ta DSİ tarafından inşa edilecek 15 adet tesis ile OGM tarafından yapılacak 1 adet tesisin temelini atacak. Bakan Eroğlu, yapımı tamamlanan 2 adet tesisin açılışını gerçekleştirecek.

Zonguldak Gökgöl Mağarası hizmete açıldı!

Türkiye'nin gezilebilir ve halka açık 875 metrelik alanı ile en uzun üçüncü mağarası olarak bilinen Gökgöl Mağarası resmi olarak yeniden hizmete açıldı. Resmi açılışı öncesinde 8 bini aşkın ziyaretçi mağarayı gezdi.

Karabük-Zonguldak demiryolu hattı açıldı!

Irmak-Karabük-Zonguldak Demiryolu Hattı Rehabilitasyonu ve Sinyalizasyonu Projesi Karabük-Zonguldak kesimi açılış töreni Karabük İstasyonu'nda yapıldı.

MÜSİAD Zonguldak açıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği, MÜSİAD Zonguldak’ın açılışı T.C Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Hasan Murat Mercan ve MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’ın katılımları ile gerçekleşti.

Dedeman Zonguldak yarın açılıyor!

Batı Karadenizin tek 5 yıldızlı oteli Dedeman Zonguldak yarın açılıyor. 204 odalı otelin 35 milyon dolara mal olduğunu belirten Zonguldak Dedeman Genel Müdürü İbrahim Çelik, otelin önemli bir eksikliği gidereceğin söyledi

Maliye tesisleri halka açılıyor!

Maliye Bakanlığı'nın Ankara'da bulunan sosyal tesisleri artık halka açılıyor...  Konuyla iligili olarak Ankara Defterdarlığı trafından yapılan yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi...

Alman Sanatçılar Akademisi 30 Ekim'de açılıyor

Almanya Dışişleri Bakanlığı"nda görevli  Devlet Bakanı Cornelia Pieper, İstanbul"da inşaatı süren Alman Sanatçılar  Akademisi"nin açılışının 30 Ekim 2011 tarihinde yapılacağını söyledi

KTO Karatay Üniversitesi 7 Ocak 'ta açılıyor

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Hüseyin  Üzülmez, KTO Karatay Üniversitesi"nin açılışını TBMM Başkanı Mehmet Ali şžahin"in yapacağını bildirdi  

Türk Telekom Arena'nın açılışını De Boer yapacak!

Cim-Bom"un Seyrantepe'deki yeni stadı Türk Telekom Arena"nın 15 Ocak"taki açılışında karşılaşacağı Ajax"ın hocası Frank De Boer tarihe geçmek istiyor

Erzincan'da havaalanı açılışı yapılacak!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın katılımıyla havaalanını ve Erzincan"a kazandırdıkları onlarca eserin toplu açılışını yapacaklarını belirterek, 'Erzincan çok görkemli bir bayram yapacak' dedi.

zonguldak lojman açılışı Haberi

zonguldak lojman açılışı


Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinin Karamusalar köyü Aydınlar mahallesi’nde yaklaşık iki, üç sene önce inşaatına başlanılan 400 kişilik kapasiteye sahip olan yeni cami ve lojmanın inşaatı tamamlandı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, Aydınlar mahallesinde ki yeni caminin açılışına Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, İlçe Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş, AK Parti İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, Çaycuma Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Çaycuma Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, ÇAYEMDER Dernek Başkanı Erol Ünlü ve çok sayıda köy halkı ile bir çok davetli misafir katılım gösterdi.


Kur’an-ı Kerim’in okunmasından sonra açılış konuşmalarının yapılması ile caminin yapımında emeği geçen dernek başkanı, muhtar ve imama ilçe müftülüğü tarafından teşekkür belgeleri verildi.