15 / 05 / 2024

Zonguldak madende çöküntü

Zonguldak madende çöküntü

Zonguldak'ta kaçak kömür ocağında meydana gelen göçüğün sonucunda 1 işçi yaralandı.Kırat Mahallesi Kocaosman mevkisinde ruhsatsız işletilen kömür ocağında henüz sebebi belirlenemeyen nedenle göçük meydana geldi.

TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası!

TOKİ ve Zonguldak Gökçebey Belediyesi'nin ortaklığıyla inşa edilen TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası bu ay gerçekleşecek.

TOKİ Zonguldak Gökçebey kura yeri!

TOKİ Gökçebey Evleri projesinde kura çekiliş heyecanı başladı. İşte TOKİ Zonguldak Gökçebey kura yeri..

TOKİ Zonguldak Gökçebey kura çekilişi!

TOKİ Zonguldak Gökçebey Konutları'nda kura çekilişi heyecanı başladı. İşte TOKİ Zonguldak Gökçebey kura çekilişi..

TOKİ Zonguldak Gökçebey Konutları'nın ihalesi 21 Eylül’de!

Zonguldak Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, bölgedeki çalışmaları değerlendirdi. Öztürk, projeler hakkında bilgiler verdi.

Sedat Kapçak: Emlakçıların sıkıntısı yasal dayanak!

Kapçak Emlak'ın sahibi Sedat Kapçak ''Emlakçıların en büyük sıkıntısı yasal dayanağımız yok. Birde vatandaşların emlakçılara olan güvensizliği var. İşini düzgün yapmayan arkadaşlarımız var. Bunlar diğer arkadaşları da etkiliyor. Halkta kötü bir imaj var. " dedi.

Osmangazi'de plansız yapılaşmadan dolayı arazi sıkıntısı var!

Dev projeler hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, ilçedeki sıkışık ve plansız yapılaşmadan kaynaklanan arazi sıkıntısı nedeniyle projelerini gerçekleştirmek için ciddi kamulaştırmalar yapmak zorunda kalıyor.

İzmir Aliağa'da konut sıkıntısı yaşanıyor!

İzmir Aliağa'da artan nüfus, konut ihtiyacını da maksimum seviyeye çıkardı. Aliağa Ticaret Odası (ATO) Başkanı Adnan Saka, ilçede konut sıkıntısının yaşandığını belirtti.

Kocaeli'nde kiralık daire sıkıntısı yaşanıyor!

Bu günlerde Kocaeli'nde kiralık daire sıkıntısı yaşanıyor. Yeni evlenenler, Kocaeli'ne tayin olanlar ve en önemlisi öğrencilerden kaynaklanan kiralık ev sıkıntısı had safhada. Fiyatlar arttı ama hala sıkıntı devam ediyor.

Antalya kentsel dönüşüm sıkıntıları konuşuldu!

Antalya'da 2009 Yılından beri Antalya'da hizmet veren ve ayrıca kentsel dönüşüm belgesi bulunan Turap Mimarlık,Mühendislik Müdürü Recep Çelik, ''Kentsel dönüşüm Antalya'da birçok sıkıntıları da beraberinde getiriyor" dedi.

Isparta'da arsa sıkıntısı konut fiyatlarına yansıyor!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Belediye imkanlarıyla Isparta’da ucuz konut yatırımı yapmanın sinyalini verdi. Günaydın, bölgede arsa sıkıntısının konut fiyatlarına yansıdığını belirtti.

Bodrum Torba İnşaat Yıkıntı Atıkları Geri Kazanım Tesisi açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum Torba Hafriyat Toprağı ve İnşaat Yıkıntı Atıkları Geri Kazanım tesisinin açılışı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katıldığı törenle yapıldı.

Kağızman'ın Kötek köyünde tapu sıkıntısı yaşanıyor!

Kars Kağızman'daki 140 haneli Kötek köyünde yaşayan vatandaşlar Osmanlı döneminden kalma tapuları nedeniye sıkıntı çekiyor. Köy muhtarı köylerine tapu ve kadastronun gelmemesinden şikayetçi...

İzmir inşaat sektörü demir fiyatlarının zamlanmasıyla sıkıntı yaşıyor!

İzmir'de bir süre önce hazır beton fiyatlarının fahiş fiyatlara yükselmesiyle sıkıntı yaşayan inşaat sektörü, şimdi de demir fiyatlarının 2 ayda yüzde 40 oranında zamlanmasıyla yeni bir darboğazla karşı karşıya kaldı.

Zonguldak madende çöküntü Haberi

Zonguldak madende çöküntü

Zonguldak'ta kaçak kömür ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi yaralandı.


Kırat Mahallesi Kocaosman mevkisinde ruhsatsız işletilen kömür ocağında henüz belirlenemeyen nedenle göçük meydana geldi. Ocakta çalışan Erdal Kaşıkçıoğlu (26), mahsur kaldı.


Yakınları tarafından madenden çıkarılarak Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan Kaşıkçıoğlu'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.


Öte yandan, Kaşıkçıoğlu'nun yakınlarının polise verdiği ifadede ruhsatsız ocağın sahibi olduğunu, eve gelmemesi üzerine merak ettiklerini, ocakta beline kadar toprağa gömülü şekilde bulduklarını söylediği...