02 / 05 / 2024

Zonguldak Merkez Cami

Zonguldak Merkez Cami

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Zonguldak Merkez Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 5 milyon TL bağış yapıldı...

Tuzla Merkez'deki 12 bin metrekarelik rezerv yapı alanının 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez (Cami)Mahallesi Sınırı İçerisinde Bulunan Yaklaşık 1.20 Hektarlık Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5.000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bakanlık, o ildeki 10 konut ile 32 iş yerini satıyor! Yüzde 20 indirim fırsatıyla! 

Zonguldak Merkez'de yer alan 10 adet 2+1 ve 3+1 konut ile 32 adet iş yeri satılıyor. Peşinde yüzde 20 indirim ve 60 ay vade imkanını kaçırmayın. İşte ayrıntılar... 

TOKİ Zonguldak Merkez 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Merkez 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Merkez projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Zonguldak Merkez 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Zonguldak Merkez projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 369 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak Merkez projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projenin ihalesi 24 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Zonguldak Merkez ve Çaycuma için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili, Merkez ve Çaycuma ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Zonguldak Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31499 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sivas'ta ibretlik olay! Kansere yakalandı, cami inşaatına 500 bin lira bağışladı!

Sivas'ta ders olacak bir olay yaşandı. Gülbeyaz Topgül (68), isimli vatanfaş biriktirdiği 500 bin lira nakit parayı kentte yapımı süren Merkez Cami ve Külliyesi'ne bağışlamak için Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'e verdi.

Diyarbakır Külliyesi 'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temelleri atılan Diyarbakır’daki Merkez Cami ve Külliyesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, külliye inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

TOKİ Zonguldak Merkez kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Zonguldak Merkez projesinde yer alan 100 adet konutun hak sahipleri bugün belli olacak.

TOKİ Zonguldak Merkez kura sonucu 19.07.2020 listesi!

TOKİ Zonguldak Merkez kura sonucu 19.07.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Zonguldak Merkez kura sonucu 19.07.2020 listesi ve TOKİ Zonguldak kura sonucu listesi...

TOKİ Zonguldak Merkez 100 konut kura çekimi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Merkez 100 bin konut projesinde yer alan 100 adet konutun kura çekimi yarın yapılacak.

Zonguldak ‘Sahil Projesi’ 550 günde tamam!

TOKİ'nin ihale ettiği Zonguldak Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi projesinin 550 günde tamamlanması planlanıyor.

Zonguldak'ta cami inşaatında çalışan işçi hayatını kaybetti!

Zonguldak 100.Yıl Terminali'nin karşısında inşaatı devam eden Selahaddin Cami inşaatında bir işçi kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.

Zonguldak Merkez Cami Haberi

Zonguldak Merkez Cami

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bağış yapılması hakkında açıklama yaptı.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek amacıyla, Zonguldak Merkez Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne Emlak Konut GYO tarafından 5 milyon TL bağış yapıldı.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması: 
Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek amacıyla, Zonguldak Merkez Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne Şirketimiz tarafından 5.000.000 TL bağış yapılmıştır.

Emlak Konut'tan İstanbul Cami Yaptırma Derneği'ne 10 milyon TL bağış!