11 / 05 / 2024

zonguldak otopark projeleri

zonguldak otopark projeleri

AKP Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar “400 Yataklı Atatürk Devlet Hastanesi inşaatı yanındaki Kız Meslek Lisesi oradan kaldırılıp, otopark yapılsın” önerisi getirince büyük tepki çekti.

Otopark yönetmeliği konut projelerinin önünü açacak!

Otopark yönetmeliğinde yapılan değişiklikle kentsel dönüşüm ve konut projeleri de şekillendi.  Yeni yapılacak yapılarda otopark yapılmaması durumunda çevre otoparklarından park sorunu karşılanacak. 

Zonguldak Devlet Hastanesi'nin otopark ihtiyacı TBMM'de!

Zonguldak Devlet Hastanesi'nin otopark ihtiyacı için Zonguldak Kız Meslek Lisesi'nin tarihi binasının yıkılacağına dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karadeniz Ereğli'de Cehennemağzı Mağarası için otopark yapılıyor!

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçe belediyesi, dünyaca ünlü Cehennemağzı mağarasını ziyarete gelen turistler için yapımına başlanan otopark alanını inceledi.

Zonguldak'ta hazine arazilerinin çiftçilere açılması mecliste!

Zonguldak ilinin hazineye ait tarım arazilerinin çiftçilere açılması ve tohum destekleri projeleri kapsamına alınmama nedeni ve ilde son 10 yılda çiftçilere verilen destekler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak Kız Meslek Lisesi kültür varlığı olarak tescillendi!

Zonguldak'ta yıkılarak yerine otopark yapılmak istenen tarihi Zonguldak Kız Meslek Lisesi için Karabük Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü’ne tescil başvurusu yapıldı. İlgili kurum tarafından tarihi okulun tescillendiği duyuruldu...

Zonguldak Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yıkılacak mı?

Zonguldak'taki Kız Meslek Lisesi olarak bilinen, Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin, 400 Yataklı Atatürk Devlet Hastanesi’ne otopark yapılması için yıkılabileceğiyle ilgili iddialar meclise taşındı.

Zonguldak Kız Meslek Lisesi için verilen yıkım kararına tepkiler büyüyor!

Zonguldak Kız Teknik Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi yerine hastane otoparkı yapılması için verilen yıkım kararına vatandaşlardan tepki yağıyor…

Zonguldak'ta otopark için 79 yıllık okul mu yıkılacak?

AKP Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar “400 Yataklı Atatürk Devlet Hastanesi inşaatı yanındaki Kız Meslek Lisesi oradan kaldırılıp, otopark yapılsın” önerisi getirince büyük tepki çekti.

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Zonguldak'ın yol projelerine ilişkin 11 soru mecliste!

Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Erzincan'a 30 milyon TL değerinde yatırım!

Erzincan’da 2 büyük proje daha hayata geçiyor. Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmaları hızla başladı.

Erzincan'a 30 milyon TL'lik 2 yeni yatırım!

Erzincan Belediyesi tarafından 30 milyon TL değerinde 2 yeni yatırım hayata geçirilecek. Belediye tarafından Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Konya Sahip Ata Katlı Otoparkı yıkılıyor!

Konya’nın en büyük Kentsel Dönüşüm projeleri arasında bulunan Şükran Mahallesi’nde ve Sahip Ata Katlı Otoparkında yıkım çalışmaları tam gaz devam ediyor.

zonguldak otopark projeleri Haberi

zonguldak otopark projeleri

Zonguldak’ta 400 Yataklı Atatürk Devlet Hastanesi’nin inşaatı sürerken projede hasta ve hasta yakınları için bir otopark alanının bulunmadığı ortaya çıktı.

Sözcü gazetesinden Deniz Ayhan'ın haberine göre, AKP Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar “Hastane inşaatı yanındaki Kız Meslek Lisesi oradan kaldırılıp, otopark yapılsın” önerisi getirince büyük tepki çekti.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz konuyla ilgili olarak, “Okul 1940 yılında yapılmıştır. Bu çözüm değil yıkım önerisidir. Zonguldak'ın tarihi ve hafızası olan bir mimari yapıyı, daha önemlisi bir okulu yıkmak kabul edilemez” diye...