02 / 05 / 2024

zonguldak PTT hizmet binası

zonguldak PTT hizmet binası

Karadeniz Ereğli'deki PTT hizmet binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Meclisten onayı aldı! Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı en az 2059 TL yardım verecek! PTT'den alabilirsiniz!

Meclisten odan alan nakit desteği sayesinde PTT üzerinden başvuruda bulunarak 2059 TL – 3708 TL yardım alabilirsiniz.

PTT kargo çalışma saatleri nasıl? Hafta sonu PTT açık mı?

PTT Kargo'nun çalışma saatleri, gönderi işlemi yapmak isteyen birçok kişinin merak konusu. Türkiye'nin ilk posta teşkilatı olan PTT, 2008 yılında kargoculuk faaliyetlerine başladı ve günümüzde de hizmetlerine devam ediyor. Peki, PTT kargo çalışma saatleri nasıl? PTT hafta sonları da hizmet veriyor m

Zonguldak Tapu Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binası'nın akıbeti mecliste!

İnşası devam eden Zonguldak Tapu Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binası'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı. 

Karadeniz Ereğli'deki PTT binasının akıbeti TBMM gündeminde!

Karadeniz Ereğli'deki PTT hizmet binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak'taki 2 katlı metruk bina yıkıldı!

Zonguldak'ın Merkez ilçesi Uzun Mehmet Caddesi PTT Sokak’taki iki katlı eski binanın kentsel dönüşüm kapsamında yıkımı gerçekleşti. 

Hatay'daki 90 yıllık binanın merdivenleri çöktü!

Hatay'da yıllar boyunca PTT hizmet binası olan tarihi binanın merdivenleri çöktü. Merdivenlerde kimsenin olmaması olası bir can kaybı yaşanmasını engelledi.

Emlak Konut'tan Zonguldak Cami Yaptırma Derneği'ne 5 milyon TL bağış!    

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Zonguldak Merkez Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 5 milyon TL bağış yapıldı...

Zonguldak BEÜ Teknopark binası hizmete açıldı!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesinde inşa edilen Teknopark'ın hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Teknopark'ın Zonguldak'ta önemli işleri hayata geçirmesi planlanıyor.

Zonguldak Çaycuma OSB'de hizmet binası ihalesi 28 Eylül'de!

Zonguldak Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından hizmet binası yaptırılacak. Bina yapım işi için 28 Eylül'de ihale gerçekleşecek..

Zonguldak Çaycuma OSB hizmet binası yapım işi ihalesi 17 Ağustos'ta!

Zonguldak Çaycuma OSB, hizmet binası yapım işi için ihale düzenliyor. Hizmet binası yapım işi ihalesi 17 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Eskişehir Alpu PTT Hizmet ve Santral Binası satılıyor!

Eskişehir Alpu PTT Hizmet ve Santral Binası ihale usulü ile satışa sunuluyor. Binanın satış ihalesi 11 Temmuz'da gerçekleşecek..

Batman'a modern hizmet binası geliyor!

Batman’ın Meydan mahallesindeki PTT Başmüdürlüğü eski yeri, modern hizmet binası ile lojmana dönüştürülüyor.

Antalya'da satılık gayrimenkul ihalesi 22 Mayıs'ta!

Antalya PTT Başmüdürlüğü tarafından arsa ve üzerinde betonarme karkas olan 4 katlı Hasyurt PTT Hizmet, Santral ve Lojman Binası satılıyor..

zonguldak PTT hizmet binası Haberi

zonguldak PTT hizmet binası

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Karadeniz Ereğli'deki PTT hizmet binasının akıbetine ilişkin soru önergesi hazırladı. Demirtaş, sorusunun Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

CHP'li Demirtaş, ''Aşağıda yer alan soruların Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yazılı olarak yanıtlanması için gereğini saygılarımla arz ederim'' diye konuştu.

Demirtaş, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Zonguldak'ın Kdz. Ereğli İlçesi'ndeki PTT'nin hizmet verdiği bina, Aralık 2013'te depreme dayanıklı olmadığı gerekçesi ile önce tahliye edilmiş, daha sonra da yıkılmıştır. PTT'nin hizmet verdiği binanın yıkımı özel bir firma tarafından yapıldığı basına yansımıştır. PTT yeni hizmet binası ve lojman yapım ihalesinin, 21 Mart 2017 tarihinde yapıldığı bilgisi Zonguldak Ak Parti Milletvekili tarafından açıklanmıştır. Ağustos 2019'da ise yine Ak Partili yetkililer tarafından PTT Hizmet Binası inşaatında...