17 / 05 / 2024

Zonguldak stat çalışmaları

Zonguldak stat çalışmaları

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Kömürspor taraftarları, sosyal medyadan başlattıkları, ’Zonguldak’a stat istemiyoruz. Sayın vekiller siz de var mısınız?’ kampanyası ile tepkilerini dile getirdiler.

Yöresel Konut Projesi için çalışmalar başlayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ikinci 100 günlük Eylem Planı kapsamında Yöresel Konut Projesi için çalışmalar başlayacak. Düzce, Bolu, Sakarya, Kocaeli ve Zonguldak illerinde yöresel konut projesi uygulanacak.

TOKİ, Zonguldak Yenimahalle'de yenileme çalışmalarını sürdürüyor!

TOKİ ile Alaplı Belediyesi tarafından devam edilen ağlantı yolu yapım çalışmaları devam ediyor.

Malatya Kanal Boyu ikinci etapta üst yapı çalışmaları başladı!

Geçtiğimiz yıl sonbaharda Kanalboyu’nda Anıt ile Stat arasındaki II. Etapta düzenleme çalışmalarına başlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi şimdi de üst yapı çalışmalarına başladı.

Gebze'deki üstyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yapılan düzenlenen ile Gebze’nin mahalle statüsü kazanan kırsal yerleşim yerlerinde fen işleri müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde denetleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e, başkan yardımcısı Nilay Ayran ve ilgili birim müdürleri eşlik etti.

Ereğli'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Başkan Yardımcısı Hüseyin Ağlar ile birlikte Kepez ve Sarıkorkmaz Mahallesi’nde devam eden alt yapı çalışmalarını inceledi.

Zonguldak Filyos Limanı'nda altyapı çalışmaları başladı!

Filyos Limanı ihalesinin sonuçlanmasının ardından geçtiğimiz haftalarda yer teslimi yapılmıştı. İhale alan Şenbay Madencilik-Özgün Yapı İş Ortaklığı, bir hafta önce Çaycuma ilçesine bağlı Sazköy mevkiinde şantiye kurma çalışmalarına başladı.

Eskişehir Akkaya’da yol çalışmaları başladı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, köy statüsünden mahalle statüsüne geçen bölgelerde çalışmalarına devam ediyor.

Zonguldak Tieion'da kazı çalışmaları başladı!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinin Filyos beldesinde yer alan ve "Karadeniz'in Efes'i" olarak adlandırılan Tieion antik kentinde kazı çalışmaları yeniden başladı.

Zonguldak'ta tünel açma çalışmalarında toprak kayması!

Zonguldak'ta, tünel açma çalışmalarının yapıldığı şantiyede toprak kayması yaşandı. Alınan bilgilere göre olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Zonguldak Kozlu'da yol çalışmaları incelendi!

Zonguldak Kozlu Belediyesi Belediye Başkanı Ertan Şahin, Kozlu’nun tüm mahallerinde çalışmaların sürdüğünü ve bu çalışmaların zamanında bitmesi için gerekli denetlemeleri yerinde yaptığını belirtti.

TOKİ Zonguldak Emekli Konutları'nda proje çalışmaları tamam!

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kdz. Ereğli ve Çaydeğirme’ninde TOKİ tarafından emeklilerimize yönelik yapılacak olan konut çalışmalarında proje çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Eryaman Stadı'nda hafriyat çalışmaları tamamlandı!

Hafriyat çalışmaları tamamlanan 22 bin kişilik yeni stadın temeli önümüzdeki günlerde Eryaman’da atılacak. Projeyi Vodafone Arena’nın mimarı çizdi. Yıllardır modern stat özlemi çeken başkentli futbol severlerin hasreti son buluyor.

İzmir Alsancak Stadı'nda zemin etüdü çalışmaları başladı!

İzmir'de çürük raporuyla 2014'te kullanıma kapatılıp geçen yıl yıkılan Alsancak Stadı'nın yerine yeni stadyum yapılması için ilk somut adım atıldı, stat arazisinde zemin etüdü çalışmaları başladı.

Zonguldak stat çalışmaları Haberi

Zonguldak stat çalışmaları

Zonguldak’ın Yayla Mahallesi’nde 69 yıl önce yapılan Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nın kapalı tribün inşaatı devam ederken, taraftarlar başlattıkları kampanya ile dikkat çekti. Stadın yenilenmesi için sürdürülen çağrıların yeterli karşılık bulamadığını ifade eden taraftarlar, ’Zonguldak’a stat istemiyoruz. Sayın vekiller siz de var mısınız?’ kampanyası başlattılar.


Sosyal medyada protesto amaçlı başlatılan kampanya kısa sürede rekor kırdı. Binlerce taraftar yaptıkları paylaşımlarla tepkilerini dile getirdiler.


Almanya, Ankara, Trabzon, Eskişehir gibi şehirlerde yaşayan vatandaşlardan da destek gördüklerini belirten Kanat Tan, “Hepimiz Zonguldak çocuğuyuz. Sağ olsun bizi Zonguldak’ta insanlar sever. Biz bir kıvılcım olsun istedik. Böyle bir akım başlattık. Şu an da çığ gibi büyüyor. Ben iş gereği Türkiye’nin her yerini geziyorum. Her şehrin stadı var. Biz kaldırımda da oynarız” diye...