07 / 05 / 2024

zonguldak yol projeleri

zonguldak yol projeleri

Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Zonguldak'ta hazine arazilerinin çiftçilere açılması mecliste!

Zonguldak ilinin hazineye ait tarım arazilerinin çiftçilere açılması ve tohum destekleri projeleri kapsamına alınmama nedeni ve ilde son 10 yılda çiftçilere verilen destekler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İnşasına başlanmamış yol yapım çalışmaları mecliste!

Projeleri bitirildiği halde inşasına başlanmamış veya tamamlanmamış yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yol projeleri ve kaçak villalar arazi fiyatlarını uçurdu!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, boş tarım arazilerine yapılan yatırımları kaleme aldı. Demir, İstanbul'un köylerindeki boş alanlarda fiyatların uçtuğunu kaydetti.

Zonguldak'ın yol projelerine ilişkin 11 soru mecliste!

Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Zonguldak'taki tünel projelerinde sona gelindi!

Zonguldak’ın trafiğinin Ankara ve İstanbul girişindeki tünel, viyadük ve duble yol yapım çalışmalarının tamamlanmasıyla azalması bekleniyor. Projelerde sona yaklaşıldığı açıklandı.

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

Zonguldak'ta 30 milyon liralık 35 proje hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'ta toplu açılış törenine katıldı. Bölgede 30 milyon lira tutarındaki 35 proje hizmete açıldı. Erdoğan, projeleri ve yatırımları anlattı.

Zonguldak Yenimahalle'de yollar yenileniyor!

Zonguldak Alaplı'daki Yenimahalle'de yol bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Yenimahalle'de ayrıca yol genişletme, kaldırım, merdiven, çevre düzenleme, sağlıklı spor yapma alanları da yapılacak.

İzmir Üçyol kat artış desteği istiyor!

İzmir'de konut yoğunluğu fazla olan bölgelerden Hatay Üçyol ve İnönü Caddesi'nde 8 ya da 10 kat imar olduğu için kentsel dönüşüm projeleri ilerlemiyor. Bölge sakinleri kat artışı istiyor.

Zonguldak Alaplı'daki Atatürk Ortaokulu’na yol yapılıyor!

Zonguldak Alaplı Belediyesi, yeni açılan Yeni Siteler Şahin Tepesi mevkisindeki Atatürk Ortaokulu’nun yolunun yapımı için çalışmalara başladı.

Zonguldak Alaplı OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Zonguldak Alaplı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Alaplı Organize Sanayi Bölgesine ait yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve Telekom inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işi ihale edilecek. İhalenin keşif bedeli 11. milyon 541 bin 650 TL olarak belirlendi.

Zonguldak Kozlu'da yol çalışmaları incelendi!

Zonguldak Kozlu Belediyesi Belediye Başkanı Ertan Şahin, Kozlu’nun tüm mahallerinde çalışmaların sürdüğünü ve bu çalışmaların zamanında bitmesi için gerekli denetlemeleri yerinde yaptığını belirtti.

zonguldak yol projeleri Haberi

zonguldak yol projeleri

<#esim2>


CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Turpcu sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Turpcu'nun soruları

1- Zonguldak-Mithatpaşa Tüneli, Kilimli, Çatalağzı, Göbü, Filyos ve Saltukova güzergahını Zonguldak- Çaycuma- Filyos- Saltukova Havalimanı'na bağlayacak yolun projesi bitmiş midir? Bu güzergahta kaç adet tünel ve viyadük vardır, uzunlukları ne kadardır? Yolun ne zaman bitirilmesi planlanmaktadır? Bu yolun toplam uzunluğu ve maliyeti nedir?

2- Zonguldak-Devrek yolu, Zonguldak- Ereğli yolu, Ereğli-Devrek yolunda bu güne kadar kaç firma fiyatların düşüklüğü nedeniyle işi bırakmıştır? Şuanda bu yolu yapan Bayburt inşaat firmasına verilen bu yollara ilişkin birim fiyatlarla işi bırakan firmalara verilen birim fiyatlar nedir?

3- Ereğli-Devrek yolu engebelik ve dağlık bir alandan geçmektedir. Bu güzergah...