28 / 07 / 2024

zor fuarı 17 ocak-20 ocak

zor fuarı 17 ocak-20 ocak

İstanbul'da 5'incisi düzenlenen ZOW Fuarı, bugün kapılarını açıyor. 20 ülkeden 250 firma temsilcileri, sektör liderleri ve karar vericilerin buluşacağı fuar, 2013 yılı trendlerinin de belirleyicisi olacak...

Kira bedelleri 15 bin TL oldu: 17 bin 2 liralık asgari ücret kirayı zor çıkarıyor! Vatandaşlardan yüksek zam talebi!

Vatandaşlar asgari ücretin 17 bin 2 TL olarak belirlenmesine ilişkin düşüncelerini açıkladı. Kiralardan yakınan vatandaşlar, daha yüksek zam talep etti. 

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 16-17 Mart'ta! Gayrimenkul sektörü bir araya geliyor!

Depremin ardından hemen gündem olan gayrimenkul sektörü, yarın 15’inci Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi’nde bir araya geliyor. İşte ayrıntılar...

Beton 2023 Hazır Beton Kongresi 15-17 Mart 2023'te! İnşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri buluşuyor!

Beton 2023 Hazır Beton Kongresi 15-17 Mart 2023 tarihleri arasında Yeşilköy’de İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. İşte kongre ile ilgili detaylar...

İnşaat firmaları Almanya’da düzenlenen Bau İnşaat Fuarına katıldı!

14-17 Ocak 2019 tarihlerinde Almanya'da gerçekleştirilen ve sektöründe dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Bau Münih uluslararası Mimarlık Yapı ve İnşaat Fuarına inşaat ve bağlı sektörlerde faaliyet gösteren 25 firma ile katılım sağlandı.

Hasanoğlu Grup EXPO Fuarı'nda iş dünyasıyla buluştu!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Banu Evleri markalı projeleriyle 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında CNR Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 17. MÜSİAD Expo Fuarı’nda yatırımcılarla bir araya geldi.

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da başlıyor!

Akdeniz Tanıtım A.Ş. tarafından bu yıl 26’ncısı düzenlenecek Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.

Batman'da inşaat fuarı 14-17 Eylül'de düzenlenecek!

Batman'da '1. İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı' yapılacağı bildirildi. 14-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuar için hazırlık yapılıyor.

IPM Invest, Londra A Place in the Sun Fuarı'na katıldı!

IPM Invest, İngiltere’de 17.nci organizasyonu yapılan alanında birinci sırada olan “A Place in the Sun” fuarına katılarak, Arap pazarından sonra olan ilgiyi Avrupa’ya çevirmeye yönelik ilk adımını atmış bulunuyor...

Bursa Atış Premium projesi CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye'nin ilk ve en büyük fuarı olup 17-20 Kasım tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayan CNR 4. Emlak-Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı yerli ve yabancı katılımcılarıyla görkemli bir şölene dönüştü.

Greenox Residence’ta CNR Emlak Fuarı’na özel kampanya!

Aycan&Feres İş Ortaklığı, 17 – 20 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen ve emlak sektörünün önde gelen firmalarının bulunduğu 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Greenox Urban Residence projesi ile katılıyor

İstanbul Mermer Fuarı yarın başlıyor!

Doğal taş sektörünün İstanbul'daki en büyük buluşması "İstanbul Mermer", 13. Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı” 17-20 Kasım tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenecek.

CNR Emlak Fuarı başlıyor!

CNR Emlak -Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı 17-20 Kasım tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek. Bu yıl 4’üncü kez organize edilecek fuarda 400’e yakın proje tanıtılacak.

Banuevleri, CNR Emlak Fuarı’nda!

Hasanoğlu İnşaat BANUEVLERİ markası ile 17- 20 Kasım tarihleri arasında CNR Emlak Fuarı’ nda.

zor fuarı 17 ocak-20 ocak Haberi

zor fuarı 17 ocak-20 ocak

Tüm dünyaya mobilya sektörü konusunda hammadde akışı sağlayan, bu konuda şah damar konumunda olan Türkiye 17- 20 Ocak 2013 tarihlerinde ZOW İstanbul Fuarı'nda sektör temsilcilerini buluşturacak. 2012 yılında üretim hacmimizin 6 milyar doları bulduğu ve Türkiye olarak yüzde 20 büyüme gösterdiğimiz sektörde her geçen sene daha hızlı bir yükseliş hedefleniyor.

İstanbul Valisi Sn. Hüseyin Avni Mutlu, Bursa Milletvekili Sn. Osman Hüseyin Şahin, Almanya'dan Clarion Survey Gmbh Pazarlama Direktörü Sn. Horst Rudolhp, ZOW Türkiye Müdürü Sn. Aykut Engin, bugün, saat 11.00'de açılış konuşmalarını...