11 / 05 / 2024

Zorlu Aktaş Turizm adres

Zorlu Aktaş Turizm adres

Zorlu Aktaş Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Zorlu ve Musa Orhan Cinoğlu ortaklığında kuruldu.

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Aktaş tarafından kuruldu.

Vzyn İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vzyn İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Cem Aktaş tarafından kuruldu.

İstanbul Plus Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İhracat İthalat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Plus Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İhracat İthalat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Alıjanı Hodk ve Özer Aktaş ortaklığında kuruldu.

Teyr Turizm Seyahat Emlak Otomotiv Elektronik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teyr Turizm Seyahat Emlak Otomotiv Elektronik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmud Cesim ve Muaz Aktaş ortaklığında kuruldu.

Furkan Aktaş Turizm Otel Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Aktaş Turizm Otel Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Aktaş tarafından kuruldu.

Zorlu Aktaş Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Zorlu Aktaş Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Zorlu ve Musa Orhan Cinoğlu ortaklığında kuruldu.

Tcca Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tcca Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Belkız Tanrıdağlı, Taner Aktaş ve Aılı Yılınuer ortaklığında kuruldu. 

Bin Hane İnşaat Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bin Hane İnşaat Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Savaş ve İhsan Aktaş ortaklığında kuruldu. 

Duyunç Mimarlık İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Duyunç Mimarlık İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Zorlu tarafından kuruldu. 

Mete Sportif Tesis İşletmeleri Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mete Sportif Tesis İşletmeleri Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ercan Zorlu tarafından Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Zorlu Özel Yurt Yatırım ve İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Zorlu Özel Yurt Yatırım ve İnşaat Turizm Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Sevda Zorlu tarafından kuruldu. 

Bağdat Aktaş Turizm Otelcilik Ankara Yenimahalle'de otel yapacak!

Bağdat Aktaş Turizm Otelcilik, Ankara Yenimahalle'de 160 oda ve 220 yataklı otel inşa edecek. Otel 2019'da hizmete açılacak..

Aktaş Ahşap Dekorasyon İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Ahşap Dekorasyon İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şefika Meral Aktaş tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Zorlu Aktaş Turizm adres Haberi

Zorlu Aktaş Turizm adres

Zorlu Aktaş Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Zorlu ve Musa Orhan Cinoğlu ortaklığında kuruldu.

Zorlu Aktaş Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek. Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenlemek ve diğer hizmetlerini yerine getirmek, 2- Yurt içerisinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube , temsilcilikleri ve ajanslıklarını açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri irtibat büroları kurmak, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri ve belgeleri almak, 3- Şirket...