06 / 05 / 2024

Zorlu AVM ödül aldı

Zorlu AVM ödül aldı

Zorlu Alışveriş Merkezi, 2014 Aralık ayında İngiltere'nin en saygın ödülleri arasında gösterilen Best Business Avvards'ta iki ödüle layık görüldü. Geçtiğimiz kasım ayında da MarCom Awards'tan 3 ödülle dönmüştü.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

İstMarina AVM’ye MarCom Awards'tan 4 ödül!

İstMarina Alışveriş Merkezi, Dünyanın en önemli pazarlama ve iletişim ödülleri arasında gösterilen Marcom Ödülleri’nde 4 kategoride Platin ödül almaya hak kazandı.

Meydan İstanbul AVM 3 ödül kazandı!

Meydan İstanbul Alışveriş Merkezi, European Property Awards 2018 yarışmasında 3 ayrı ödül kazandı. Meydan İstanbul AVM, Londra’da yapılan yarışmada yeni jenerasyon uygulamalarıyla rakipleri geride bıraktı.

CEFIC'e Stevie Adwards'dan 7 ödül birden!

Bu yıl 15. kez verilen Stevie Uluslararası İş Ödülleri sahiplerini buldu. CEFIC tarafından yönetilen CarrefourSA Bursa AVM 15. Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde toplamda 7 ödül aldı.

İstMarina AVM Stevie Ödülleri’nden 4 ödül aldı!

Kartal’da sahile sıfır konumda bulunan İstMarina Alışveriş Merkezi, Stevie Ödülleri’nde 3 farklı kategoride 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 4 ödül aldı. 

Vadistanbul uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu!

HERMES’ten 9 ödülle birden dönen Vadistanbul AVM, uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu. Vadistanbul, “Highly Commended” (Yüksek Derecede Tavsiye Edilir) ödülüne layık görüldü..

Zorlu Center'a A Design Award’dan ödül!

Zorlu Center, Dünyanın en prestijli tasarım yarışması olarak bilinen A Design Award’da “Hayat Ağacı” enstalasyonuyla ‘Sınırlı Üretim ve Özel Tasarım kategorisinde ödül aldı.

Zorlu Center'a ICSC'den Onur Ödülü!

Zorlu Center, Vision, Innovation, Value, Achievement (VIVA) Best-of-the-Best Awards'ta ödül aldı

Zorlu Center'a Hermes Creative Awards’tan ödül!

Zorlu Center, bu sene 22.’si düzenlenen Hermes Creative Awards’tan Çılgın Emojiler etkinliği ve Raffles Arcade projeleriyle 3 ödül birden aldı.

Plaza Romania Ofis projesine En İyi Ofis ödülü!

Fiba Commercial Properties’in AVM ile birleşik nizamda kurgulayarak yenilediği ofis binası projesi ‘Plaza Romania Ofis’, Forbes Romanya tarafından ‘En İyi Ofis’ ödülüne layık görüldü.

Novada Park Şanlıurfa’ya En İyi Bölgesel Merkezli AVM Ödülü!

Novada Park Şanlıurfa; Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödüllerinin verildiği ‘Sign of the City Awards’ın Devam Eden Projeler kategorisinde ‘En İyi Bölgesel Merkezli AVM’ seçildi.

Stevie Awards 2016'dan Zorlu Holding'e 3 ödül!

Dünyanın önemli iş ödüllerinden Stevie Awards 2016'da Zorlu Holding, web sitesi kategorisinde 1 gümüş ve 2 bronz olmak üzere 3 ödül birden kazandı.

Eskişehir Espark AVM'ye Stevie Business Awards'dan 12 ödül!

Espark Alışveriş Merkezi, Stevie Business Awards' da 12 ödüle layık görüldü. Stevie Business Award' da 2 altın, 3 gümüş ve 7 bronz ödül ile 2016 yılında en çok ödül kazanan AVM oldu.

Zorlu AVM ödül aldı Haberi

Zorlu AVM ödül aldı


Zorlu Alışveriş Merkezi, 2014 Aralık ayında İngiltere'nin en saygın ödülleri arasında gösterilen Best Business Avvards'ta iki ödüle layık görüldü. Zorlu İngiltere'de gerçekleşen Best Business Awards kapsamında, İlkbahar Festivali projesiyle 'En İyi Pazarlama' kategorisinde ödül alırken, Bir Dilek Tut Derneği ile birlikte gerçekleştirdiği Disney Prensesleri projesiyle de 'En İyi Kurumsal Sosyal Sorumluluk' ödülünü kazandı. Geçtiğimiz kasım ayında da Association of Marketing and Communication Pıofessionals tarafından düzenlenen MarCom Awards'tan 3 ödülle...